Rocco(שולט) |
לפני 19 שנים •
28 בינו׳ 2005
האומן 17 הם גנבים ?
לפני 19 שנים •
28 בינו׳ 2005
Rocco(שולט) • 28 בינו׳ 2005
השבוע נגזר דינם של בעלי מועדון האומן 17 למאסר עקב העלמת מס...
אכן אנשים "רעים" הם העלימו 11 מליון ש"ח מקופת המדינה.... אז מה עושים לראשי חברת מ.י (מדינת ישראל)..? שמוכרים שליטה בבנק ששוה כ 1.8 מליארד שקל בהנחה של חצי מליארד שקל או מחלקים הטבה של חצי מליארד שקל למשפחת דנקנר במפעל המלח בעטלית או טעות קלה של 50 מליון שקל לטובת האחים עופר במכרז לתחנת הכח ומכירת צים ואל על במחירי בדיחה ללא שום קשר לערך האמיתי שלהם לאחים עופר ומשפחת בורביץ (בהתאמה) בקיצור אנשי האומן 17 אני איתכם......!!!! למי שמשקיע מכספו האישי או מתחייב באופן אישי ... כל שקל שלקחת מקופת המדינה הוא ברכה......! |
|
לודויג ואן |
לפני 19 שנים •
29 בינו׳ 2005
ידידי.
לפני 19 שנים •
29 בינו׳ 2005
לודויג ואן • 29 בינו׳ 2005
למקרה שלא הפנמת את המסר, הם גנבו לא רק מהמדינה. אלא בעיקר ממך:
בוא נפריד בין שני מקרים: העלמות ממס הכנסה והעלמות מע"מ. על העלמות מס הכנסה אפשר להתווכח: אתה תגיד שהם דופקים את המדינה ואני אגיד שכרגיל העשירים והגדולים שיכולים לעשות את זה מרמים והקטנים, כמונו, ממשיכים לשלם מס בלתי אפשרי ולכרוע תחת הנטל. בקשר להעלמות מע"מ, אתה ואני, חד וחלק, המרומים. המועדון גובה מאיתנו 17 אחוז יותר כי אין לא ברירה, כי הוא חייב להעביר את זה למדינה ע"פ חוק, רק שהוא מצפצף על החוק ומשאיר את זה אצלו. ככה יפה? |
|
Scorpio1120(שולט) |
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
Re: האומן 17 הם גנבים ?
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
Scorpio1120(שולט) • 2 בפבר׳ 2005
Rocco כתב/ה: השבוע נגזר דינם של בעלי מועדון האומן 17 למאסר עקב העלמת מס...
אכן אנשים "רעים" הם העלימו 11 מליון ש"ח מקופת המדינה.... אז מה עושים לראשי חברת מ.י (מדינת ישראל)..? שמוכרים שליטה בבנק ששוה כ 1.8 מליארד שקל בהנחה של חצי מליארד שקל או מחלקים הטבה של חצי מליארד שקל למשפחת דנקנר במפעל המלח בעטלית או טעות קלה של 50 מליון שקל לטובת האחים עופר במכרז לתחנת הכח ומכירת צים ואל על במחירי בדיחה ללא שום קשר לערך האמיתי שלהם לאחים עופר ומשפחת בורביץ (בהתאמה) בקיצור אנשי האומן 17 אני איתכם......!!!! למי שמשקיע מכספו האישי או מתחייב באופן אישי ... כל שקל שלקחת מקופת המדינה הוא ברכה......! האם גונב מגנב פטור ?? כאשר שניהם גונבים אותך ואותי ? |
|
Rocco(שולט) |
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
Rocco(שולט) • 2 בפבר׳ 2005
ביום שבו כספי ציבור
היו תחת פיקוח צמוד ואחראי.....אני הסכים איתכם.... אבל כל עוד הקופה הציבורית משמשת לדילים וקומבינות..... אני בעד העלמת מיסים ומע"מ..... הרי בנינו מבלי שאף אחד שומע .....ורואה.... אתם באמת חושבים שנטל המיסים יקטן ?! האמת היא שאני שמח שיש עדין אנשים אופטימים תאמינו לי זה יעבור לכם.... |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
Aragorn(שולט) • 2 בפבר׳ 2005
Rocco כתב/ה: תאמינו לי זה יעבור לכם....
לא כל כך מהר ... |
|