abcd |
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
פינת הדאחקיה השבועית :)
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
abcd • 2 בפבר׳ 2005
פינה זו תופסת תאוצה לאחרונה,
אז למה שלא נעלה עוד חיוך קל על פנינו עם עוד הודעה משעשעת. יש לפעמים הודעות מחבר'ה שבטוחים שעשו אותנו בדילדו, קבלו: XXX : "יש לי חבר גבוה 190 ס"מ שמחפש מלכה כמוך " שירה: "אז שיפנה אליי ישירות, תודה." XXX: "כן אבל הוא מתבייש תתקשרי אליי ונדבר הוא אמר לי פרטים על עצמו ומה הוא מחפש צרי איתי קשר ונדבר על הכל .." וזו היתה פניה מדום מסוים.. חמוד, אם חשקה נפשך בדומית, פשוט אמור לי...למה ללכת סחור סחור...? חבר שלך מתביש?? אוי...ואם אני אדבר איתך בטלפון אז הוא יפסיק להתביש?? אהה...הגיוני... מה גם שהוא מחפש "מלכה כמוני", למרות שהוא לא מכיר אותי בכלל...מאד, מאד הגיוני.. |
|
פרופיל מבוטל(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
@
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
פרופיל מבוטל(לא בעסק) • 2 בפבר׳ 2005
...
ולי יש חבר ש... (טוב, לא חשוב. עדיף שנשמור על האנונימיות של החבר הזה. הוא מעדיף לשמור על פרטיות וצניעות. לא, לא, לא חגורת צניעות. רק צניעות. בלי חגורה. שמעת? |
|
abcd |
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
abcd • 2 בפבר׳ 2005
חמודי,
זה שהגעת הרגע , כנראה שלא הבנת כשראית את האיקסים, שאני לא מפרסמת את שמו בכללי. אבל אם את זה לא הבנת.... |
|
HotQueen(שולטת){תחת השמש} |
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
HotQueen(שולטת){תחת השמש} • 2 בפבר׳ 2005
שירוש יקירתי,
תגידי, על ההוא שמוכן לשלם 1500 ש"ח לסשן ועוד ידו נטויה שמעת?? או על ההוא שרוצה לדעת אם את מסוגלת בכלל לשלוט בו? הוא מאוד היה רוצה שתנסי ואם תצליחי אז כל הכבוד לך. מה דעתך? מאוד משעשע... |
|
abcd |
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
abcd • 2 בפבר׳ 2005
הוטי
על ההוא שרוצה לתת לך משכורת שלמה כל חודש כי אין לו מה לעשות עם הכסף שמעת?? ומה עם ההוא שרוצה לבוא לגור אצלך ושהוא רוצה סשן כל לילה...את זה אין מצב שפיספסת.. בוא נלך על זה שרוצה לבוא לגור, זה נשמע לי מעניין.. |
|
זרה מוכרת |
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
זרה מוכרת • 2 בפבר׳ 2005
אוי בנות...הרסתן אותי... :)
אני אומרת לכן... קשה עולמה של שולטת :wink: לא פלא שיש כאלה שעוברות צד... :) |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
ולכן טבעו רבותינו את המונח FOAF
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 2 בפבר׳ 2005
FOAF - Friend Of A Friend
זה החבר/ה של החבר/ה שקרה להם משהו מביך, או שלא יודעים איך לעשות מה - מאז ראשית ימי הרשת... ולמתקדמים: http://en.wikipedia.org/wiki/FOAF |
|