ניקול בעקבגבוה(שולטת) |
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2005
מה? מי? מתי? אפצ'י...
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2005
ניקול בעקבגבוה(שולטת) • 6 בפבר׳ 2005
אלרגיה...
|
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2005
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 6 בפבר׳ 2005
תודה לכם, אנשים יקרים
מכל הלב משנינו. MAGICHOCOLATE |
|
zoom1964(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2005
zoom1964(מתחלף) • 6 בפבר׳ 2005
[
למקופלת ואברה הרבה מזל טוב מאחל לכם הרבה הנאה אחד מהשני הרבה סאשנים טובים והרבה אושר zoom1964 |
|
ronit |
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2005
ronit • 6 בפבר׳ 2005
מזל טוב !
מאחלת לכם הרבה הנאה יחד. |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2005
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 6 בפבר׳ 2005
לחבר היקר והאהוב ולמקופלת שאיתו.
מאחלת לכם הנאה צרופה חיבור כזה מוצלח מזמן לא נתקלתי. מקופלת-זכית באדם מדהים,משכמו ומעלה, על מנת שיובילך ביד רמה לגבהים בהם טרם דרכת. ולך, חבר יקר, מאחלת המון טוב,ריגושים הנאה והרבצת תורה נשיקות רחפנית-הדומית המרחפת. |
|
HotQueen(שולטת){תחת השמש} |
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2005
HotQueen(שולטת){תחת השמש} • 6 בפבר׳ 2005
ככה זה כשלא נכנסים כמה ימים לפורומים...
הפתעה מתוקה ביותר. מזל טוב לשניכם. המון אושר וסיפוקים. בהנאה ובאהבה.. H.Q |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2005
מזל טוב!
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2005
ממש גרוע(אחר) • 6 בפבר׳ 2005
תעשו חיים!
|
|
gala |
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2005
וואו איזה הפתעה..........
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2005
gala • 6 בפבר׳ 2005
אברה ומקופלת היקרים,
כ"כ שמחה לשמוע... מאחלת לכם הרבה עינוגים וריגושים משותפים. בהצלחה!!!! |
|
Master_Eran(שולט) |
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2005
מזל טוב...
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2005
Master_Eran(שולט) • 6 בפבר׳ 2005
לשני אנשים שאני מאוד אוהב
הרבה כייף ואושר |
|
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } |
לפני 19 שנים •
7 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
7 בפבר׳ 2005
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } • 7 בפבר׳ 2005
פטרוניוס ו-TooT - אהובים שלנו, יקירנו, פותחי השרשור..
תודה על הברכות החמות וכן גם לכם המון המון אהבה בכל הטעמים. אוהבים! אליזבת - *מכווצת עיניים* בשבילך. וצוחקתתת tch - אדם מקסים ובעל רצון טוב. תמיד! תודה. she-wolf - למה את מבטיחה כאלו דברים? מה עם מו"מ? אה?! baby - חברה יקרה שלנו, אוהבים אותך ככהההההההההההההההה בחזרה. עד סוף היקום ובחזרה! עקשנית - אני מחכה לתת לך נשיקה.. הערב! וחיבוק ענקי ותודה על היותך. CaveMaster - תודה רבה איש יקר המכשפה - מאחלים בהזדמנות זו גם לכן! dark artist - דארק.. אממ.. מה.. אממ.. מה יש לחכות למיילדום?! ממ.. nephele - חברתי, שכחת את הצבע החום הזה שנהיה לפני הצהוב. לונה - אנחנו ברי מזל שיש לנו את תמיכתך ואהבתך, מקסימונת Tיפוס - תודה, נראה שיש לנו ממי ללמוד.. DOM_NB האוחז בשוט - יקירנו, עד שיבוא שפע של "כיף וכיף" אנחנו מסתפקים בשפע של מקופלת.. sub diamond - עשיית חיל אינה כוללת להתעורר בשעות כמו 06:00 בבוקר.. נכון? [אופס..] קליבר - אני תמיד הייתי, לפחות בכוונה. ואמא'שלי אומרת שהעיקר הכוונה. זיקית - בקשר לשקט.. זה פשוט שאת רחוקה. אבל לבקר בעיר הקודש זה רעיון לא רע.. הוא - תודה רבה נתרכז בקסמי שוקולד. ובעוד כמה דברים.. דום-34 - תודה על הברכה מהלב המלכה לירז - שמתי לב ש"הרבה" כשקוראים הפוך זה "הברה" שזה כמו "אברא". נו, אין דבר מיקרי. Darkness of Human - יא קורא בשמות תודה על האיחולימים.. לחיי המימוש! ניקול בעקבגבוה - אממ.. אפטשי ככה.. באמצע.. אלרגיות וכאלו.. נשיקות ממני אפשר? zoom1964 - תודה! והכל עובר עלייך [בשפת העם..] ronit - תודה גם לך מאחלים חזרה! רחפנית-הדומית המרחפת - [נועלת נעלי ריצה, או אם ירצה, אהיה יחפה] אנחנו מוכנים ומזומנים. אוהבים }{ HotQueen - זה מה שהיה צריך בשביל להחזיר אותך לכאן? איך אומרים.. אין דבר מיקרי.. [מצלצל לי מוכר..] עבד אינטימי - אנחנו עושים. וממשיכים. תודה על הברכה }{ gala - היזהרי לחשוף עכוז ככה, זה גורם לאנשים לרצות.. ממ.. גררר... Master_Eran - שני האהובים האלו מחזירים לך חיבוק כן ואוהב. תודה }{ וכן תודה ל-כ-ל מי שבירך אותנו במסרים אישיים ובצ'אט. ותודה לך.. אדון מקסים שלי. מתגעגעת |
|