מלאך שולט(שולט) |
לפני 19 שנים •
7 בפבר׳ 2005
בדיקה בטחונית
לפני 19 שנים •
7 בפבר׳ 2005
מלאך שולט(שולט) • 7 בפבר׳ 2005
אחר צהריים של חורף בירושלים, הקור הזה שחודר לעצמות גם כשאתה הולך במהירות, נושם את הגשם עמוק עמוק.
זה אמור להיות סשן ראשון, אני רוצה משהו עוצמתי אינטנסיבי, לטעום את פירות המתח שנבנה, בלי מיליון אביזרים. את סניף "ארוס קנה ובנה" נפתח מאוחר יותר- אולי... לפני שאני יוצא מהבית אני בכל זאת זורק שני זוגות אזיקים לתיק. יש משהו קסום בתחושה שלפני סשן- דריכות, התחדדות חושים ומחשבה, אני הולך במהירות, והרחוב חי הרבה יותר. אני מגיע לתחנה המרכזית בירושלים, והראש שלי כבר איתה. בחוץ, ניידת משטרה, דופקת דוחות להולכי רגל בלי מטריות, שחוצים באדום כדי לברוח מהגשם של החקלאים. עובר את המאבטח הראשון- היי היי, מגיע לכניסה. המאבטחת האתיופית עם הצמות מחייכת אלי. "תפתח את המעיל בבקשה". "המעיל?" "כן, אני רוצה לבדוק אותך" " קר נורא, אני ממהר" " מצטערת- זה ההוראות שלי אני חייבת" " אוווחחחח" אני נושף ופותח את המעיל. היא מעבירה את גלאי המתכות לאורך המותניים מחייכת מתנצלת. " זה בסדר" אני אומר ונכנס, זורק את התיק על המסוע השחור לבדיקת שיקוף הרנטגן. " נמל תעופה בן גוריון הפכנו הא? " אני אומר למאבטח ששומר שאיש לא יעבור ללא הבדיקה המחמירה של המצודדת עם הליפסטיק הבוהק, שמתבוננת במסכי השיקוף. אני שם לב, פתאום, שהתיק שלי מתעכב. בן גוריון, בן גוריון, אבל זה לא המסוע של המזוודות החוזרות. אני מסתכל על מכונת השיקוף, המסוע נעצר. המצודדת מעיפה מבט בשני המסכים שמולה. מרימה את הראש אלי במבט רציני, מחזירה את הראש למסך, מתקרבת מתבוננת בו, מרימה את הראש שוב, מביטה לי לתוך הכחול של העין, לרגע בחשדנות, ואז מטה את הראש לימין, עם חיוך נעים, מרימה חצי גבה, לוחצת על הכפתור שמשמאלה והתיק שלי יוצא. לקח לי שנייה, לפענח את החיוך המיסתורי של המצודדת עם הליפסטיק, ואז נזכרתי בך, וחייכתי לעצמי חיוך גדול. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
7 בפבר׳ 2005
בדיקות בטחוניות ...
לפני 19 שנים •
7 בפבר׳ 2005
קליבר(שולט) • 7 בפבר׳ 2005
נסה פעם לעבור בדיקה עם תיק ציוד בדס"מ ....
לא הרבה , רק שוט קטן או איזה רקויזיט אחר , זה סשן , לא שס"ק בכלל. ( אמרתי לך שלא צריך להפגש בקניון הזה .. אמרתי לך !!! ) |
|
lori{ע_מ} |
לפני 19 שנים •
7 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
7 בפבר׳ 2005
lori{ע_מ} • 7 בפבר׳ 2005
חחחחח
קליבר, תלמד להיות יצירתי בסשן גם בלי אביזרים.. למשל להכריח אותה לאכול דברים שהיא לא אוהבת (איכס איכס פלאפל..) די משעשע כל הקטע הזה שתופסים אותך עם האביזרים.. המבוכה שלהם יותר מצחיקה מהמבוכה שלנו |
|
מלאך שולט(שולט) |
לפני 19 שנים •
8 בפבר׳ 2005
אאוטינגים משעשעים
לפני 19 שנים •
8 בפבר׳ 2005
מלאך שולט(שולט) • 8 בפבר׳ 2005
עוד חוויות אאוטינג לא מכוונות משעשעות למישהו? מישהי?
|
|