דנדיליון(שולטת) |
לפני 19 שנים •
11 בפבר׳ 2005
מפגש חטוף
לפני 19 שנים •
11 בפבר׳ 2005
דנדיליון(שולטת) • 11 בפבר׳ 2005
התקשרת אלי, אמרת לי שאתה עצבני. לרגע חששתי שזה משהו שאמרתי, אולי הרסתי משהו שעוד לא התחיל.
אמרת לי שעצבנו אותך בעבודה. שאלתי איך אוכל לעזור לך להרגע. בקשת ממני תיאורים מפורטים ולהשתולל איתם. "זוכר שאני מעסה?" אמרתי לך, "הייתי מתחילה כך, במגע עדין על העורף, בליטופים על הצוואר". רק לדמיין את עצמי נוגעת בך.......גררררררררררר..... "אתה נוהג עכשיו?" "כן" אתה עונה ומספר לי שאתה בעיר. אני מתארת לך איך הייתי פותחת את רוכסן המכנסיים שלך, מתכופפת ואוכלת אותך תוך כדי נהיגה. אני יודעת מה זה עושה לך, מתענגת על ההרגשה. מספרת לך איך הייתי פותחת כפתור בחולצה שלי, האדומה. אני מרגישה כל כך בטוחה בתיאורים שלי, אין לי שום בעיה להפליג בהם. הכל בדימיון...... אתה שואל היכן אני. מסתבר שאנחנו נמצאים באותו רחוב. אתה מתקרב אלי במכוניתך, ושואל תוך כדי מה אני עושה כאן. יודע שיש לי רק מספר דקות, פותח לי את הדלת ואנחנו נוסעים לפינה מרוחקת וחשוכה. הממממממ..... כמה התגעגעתי אליך, כמה רציתי לראות אותך שוב. אין בזה שום הגיון, פגישה ראשונה, כמה דקות חטופות והתחושות הללו.... אתה נושק לי, טועם את שפתיי ומציין "מסטיק". פותח את החלון וסוגר אותו כדי לחזור למעדן שלך. אומר לי לעצום את עיניי. אני מצייתת. אתה ממשיך בנשיקה, תופס את שערי, את ראשי ומלטף...שילוב של כוח ורכות..שילוב מנצח. אתה מוריד את ראשי אל חלצייך, פותח את המכנס ומוציא את גאוותך. העיניים שלי עצומות, החוש היחיד הפועל כעת הוא חוש המישוש (ובעצם גם חוש הריח, ויש לך ריח נקי ונעים....) מבקש ממני לספר לך על הפוסט החדש שלי, זה שפרסמתי ללא רשות. אני מתארת לך את מה שנשאר בזיכרוני. אתה משתמש בשפתיי, הן פתוחות וסגורות, צרות את צורת האותיות הנפגשות בשתום העיין שלך. (העיוורת פוגשת את ג'ו שתום העיין , כך אני צריכה לקרוא לזה). מקשיב לסיפור שלי, יד אחת על ראשי, יד שניה קובעת לי קצב, מידה. אני מצליחה לשמור על קור רוחי למרות הסיטואציה המוזרה הזאת, ולענות לך על השאלה "אני עדיין לא האדון שלך", ואני אומרת "וזה רק סיפור"...... אחת אפס לי : )))))) אתה נותן לי לטעום אותו. אני יודעת שטוב לך, שזה מסעיר אותך, מגרה ומטריף....... אין לנו זמן היום. אתה מנתק אותי, סוגר את המכנס ומסיים את המשחק. מתנשקים ונפרדים להמשך הערב. |
|
תאיר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
11 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בפבר׳ 2005
תאיר(נשלטת) • 11 בפבר׳ 2005
מקווה שהוא ירשה לך לפרסם הרבה פוסטים שנזכה להנות לעיתים קרובות ממה שהוא מוציא ממך
|
|
דנדיליון(שולטת) |
לפני 19 שנים •
11 בפבר׳ 2005
תאיר
לפני 19 שנים •
11 בפבר׳ 2005
דנדיליון(שולטת) • 11 בפבר׳ 2005
תודה
|
|