מיינד |
לפני 19 שנים •
14 בפבר׳ 2005
ציות ציות ושוב ציות
לפני 19 שנים •
14 בפבר׳ 2005
מיינד • 14 בפבר׳ 2005
ציות , נכתב הרבה על הרצון לציית, דובר לא מעט על ההרגשה עקב הציות
מהו ציות ,מדוע לציית למי לציית ואיך לציית, יש תשובות או רק שאלות. אחת תציית לרצון אדונה למלא את גופה בשעווה , אחרים יומרו שאין זה ציות אלא מאזוכיזים. אחת תציית לרצון אדונה בתפקוד מיני כזה או אחר, אחרים יומרו שזה גובל בערכים מפוקפקים. אחת תציית לרצון אדונה להובילה בקולר במקום ציבורי כזה או אחר, אחרים יומרו שאין היא רוצה לאכזבו. אחת תציית לרצון אדונה לכבס את בגדיו , אחרים יומרו שאין זה ציות אלא ניצול פחדיה. ואלו רק ציותים ספורים ומעטים וכבר גורמים לפולמוס חברתי וטענות מכל צד. מדוע קיים צורך הציות , האם הוא ציות עיור, כפי שחונכנו בילדותינו לציית לאלנו שאנו מכבדים אותם, או שציות זה נובע מתוך הרצון לספק את צרכי השני . מהו ציות, היש בכלל קוים מקבלים שבהם אפשר להדגיר ציות באופן נקי כך, שכל צד בפולמוס החברתי ידע ויבין שאין זה נובע מתוך פחד , כישלון, או חוסר ידיעה. בעולם שלנו אנו מצייתים לחוק , מצייתים להוראות, לא תמיד מבוצע הציות ברצון. האם ציות שכזה שאינו מבוצע ברצון האם יש לו בכלל זכות קיום ? אולי האנרכיזם הוא זה אשר ישלוט בחיינו, יאפשר לנו לקבל את רצוננו ללא חשש כזה או אחר מחוסר ציות. מדוע בכלל רוצה השפחה/סאבית לציית להוראות כאלו או אחרות, גם אם הן נוגדות את קווי ראייתה ועקרונותיה, האם היא בזאת מאבדת את ישותה ? או להפך היא מסוגלת להתמודד עם קו חדש. האם ההתמודדות היא עבור הציות או עבור המזוכיזם , מוזר, כי הרי כל פעם שיעשה דבר אשר נוגד את רצונה של השפחה/סאבית נחזור לשאלה ,האם ציותה נובע מרצונה לציית או עקב רצונה לכאב (מאזוכיסטית באופן כזה או אחר). האם ציות לכאב הוא ציות או רצון לכאוב ? כן, הכל מעורב כמו בכל דבר אחר בחיים אנו לומדים מכאן שהבחירה לעולם תשאר בידינו, וכל מה שאנו רואים אין הוא דומה לראיתו ואו הבנתו של האחר. האם ציות גובל בהשפלה ? ובמידה וכן , האם הוא הפסיק להיות ציות והפך להיות השפלה ? מתי נגמר הציות והופך להיות קו שאין השפחה/סאבית רוצה להיות בו ? מהו ציות עבורכן ? האם בכלל ניתן להגדיר אותו ? |
|
בל{SK} |
לפני 19 שנים •
14 בפבר׳ 2005
ציות בשבילי זה ...
לפני 19 שנים •
14 בפבר׳ 2005
בל{SK} • 14 בפבר׳ 2005
ציות בשבילי זה הרצון שלי לעשות מה שהוא אומר בלי קשר למה שאני רוצה
ציות בשבילי זה ההנאה מהעובדה שהוא מחליט ואני רק צריכה לבצע, הקלילות ציות בשבילי זה אפשרות לעשות למענו בדיוק מה שהוא רוצה, כדי שיהיה לו טוב ציות לא קשור דווקא למה שאומרים לי לעשות, אלא לעצם הסיטואציה. אין לי מושג אם זה גובל בהשפלה, כי זה גם מעין משחק שמגרה אצלנו יצרים. |
|
שר-לי-לה |
לפני 19 שנים •
14 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
14 בפבר׳ 2005
שר-לי-לה • 14 בפבר׳ 2005
אני מצייתת כי בחרתי ואדוני הוא הנבחר.
אני מצייתת כי יש לי אמון מלא באדוני. אני מצייתת כי כך אדוני רוצה. ואז כבר לא משנה אם זה משפיל, מכאיב, מענג וכל השאר.. מתי הציות נגמר ? כשהקשר מסתיים |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 19 שנים •
14 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
14 בפבר׳ 2005
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 14 בפבר׳ 2005
טוב ,אז ככה זה בשבילי ...
מצייתים מאהבה ובאהבה ... במקרים בהם אתבקש לעשות דבר הנוגד את ערכיי ועקרונותיי,או ארגיש התנגדות פנימית לעשות דבר מה ,אדבר על כך עם האדון שלי ... בעיני אדון טוב יהיה קשוב לסאבית שלו ויכבד את רגשותיה . לגביי ציות מתוך פחד או הפעלת לחץ .....כאילו ,דא? לא תמיד קל לציית אבל ציות צריך לבוא ממקום טוב ושלם. |
|