lori{ע_מ} |
לפני 19 שנים •
16 בפבר׳ 2005
סטירה
לפני 19 שנים •
16 בפבר׳ 2005
lori{ע_מ} • 16 בפבר׳ 2005
"מה את רוצה?"
"מה אני רוצה אדוני?" "זה מה שאני שאלתי אותך" "לא הבנתי למה התכוונת אדוני" "מה את רוצה ממני? ברגע זה. כל דבר שתבקשי תקבלי" "סטירה.." "סטירה?" "כן אדוני" והסטירה נחתה. חזקה וכואבת מתמיד, כנראה בגלל שאני הבעתי רצון מפורש לכך, ממתי אני מבקשת שייסטרו לי? שלחתי יד באופן מיידי ללחי הבוערת, היא חמה ומסטירה אחת כבר התחילו הדמעות. "רוצה עוד אחת?" "לא אדוני" "אני רוצה" ופה מתחיל המאבק, להוריד את היד מהלחי או לא? הראשונה מאוד כאבה, השניה תכאב יותר. והוא מסתכל עליי, אפילו שזה נמשך רק מספר שניות כשאני חושבת על זה- זה נראה לי כאילו כל התהליך הזה ארך דקות ארוכות.. בסופו של דבר היד יורדת, ברור שהיא יורדת. הוא מתקרב אליי ואני נסוגה אחורה עד שאני נצמדת לקיר, הוא מחייך. ואז נוחתת עוד סטירה. שורפת. בוערת. כזאת שגורמת לי לרצות להתקפל על הרצפה. ועוד אחת. ועוד אחת. הוא לא מפסיק ואני מתחילה להזיז את ראשי לצדדים, או לנסות לברוח. יד אחת שלו נשענת על הקיר, אין לי לאן לזוז. ובשלב מסויים הוא תופס את שתי ידיי מעל הראש ומחזיק אותן בכוח. והוא ממשיך לסטור על לחי רטובה. אני כל כך נאבקת בו ברגעים האלה. לא רוצה להיות שם אבל כן רוצה. רק לא בפנים. לראות כל פעם היד מתקרבת, זה מפחיד ומחרמן אותי בו זמנית. עוד לא החלטתי מה יותר. למה ביקשתי את זה מההתחלה? |
|
romi{A} |
לפני 19 שנים •
17 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
17 בפבר׳ 2005
romi{A} • 17 בפבר׳ 2005
כי זה כל כך נכון לגמרי.
כי זה ברור ונקי. כי זה בסדר לבכות, ועדיין הוא לא יפסיק. כי האין-סטירה כואבת יותר. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
פעם אחת אני רוצה לדעת ..
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
קליבר(שולט) • 18 בפבר׳ 2005
למה האין סטירה כואבת יותר ?
המשפט הזה מכר מאיפה שהוא , רק בניסוח קצת אחר . לא ? |
|
dimple |
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
dimple • 18 בפבר׳ 2005
האמת היא שה"אין סטירה" הכי כואב זה כשמחכים לסטירה, ומעוותים את הבעת הפנים לקראת בואה, והיא לא באה... זה כל כך משפיל להתעוות סתם כך
|
|
בל{SK} |
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
הזדהות
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
בל{SK} • 18 בפבר׳ 2005
כל מה שאני יכולה להציע לך זה הזדהות, אני מרגישה בדיוק כמוך.
אני חושבת שככה זה, השיכחה של הכאב תאפשר לך לבקש אותו שוב ולהתחרט שוב. ואחרי זה טוב, הוא ידע ללטף, לאהוב ולחבק, להבין שרצית מאוד ואם זאת, לא רצית. |
|