SexyRed(שולטת){Woody} |
לפני 19 שנים •
17 בפבר׳ 2005
לצלוב-ביזארי מספיק?
לפני 19 שנים •
17 בפבר׳ 2005
SexyRed(שולטת){Woody} • 17 בפבר׳ 2005
שהכותרת לא תבהיל, וכן, הכוונה לצליבת אדם.
האם הרעיון נשמע לכם ביזארי?, מאיים?, מופרך? ואם לא, איזה אמצעים נדרשים כדי לגרום לפנטזיה כזו להתממש (מלבד ישו יהודי נוסף). אני יותר מאשמח לתגובות. יום אפל. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
17 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
17 בפבר׳ 2005
מיתוסית(שולטת) • 17 בפבר׳ 2005
את מתכוונת ממש לתקוע מסמרים בגוף כדי להצמיד לקרש?!
אם כן, זה נשמע לי חולני וביזארי... |
|
SexyRed(שולטת){Woody} |
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
SexyRed(שולטת){Woody} • 18 בפבר׳ 2005
כן, הרעיון המרכזי זה לצלוב עם מסמרים, חבל על פרקי הידיים ועל הרגליים...
אני מניחה שאנשים לא רואים בפוסט משהו רציני, ואכן, חבל. |
|
baby(expired)(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
baby(expired)(לא בעסק) • 18 בפבר׳ 2005
ראשית , אמרי "ישוע". שכן ישו זה: יימח שמו וזכרו.
2. אם זה הקיק של מישהו, והוא חותם על מסמך שבא לו שתמסמרי אותו לצלב (שכוב על הרצפה...) (ולא בעמידה, שכן הלחץ המופעל על בית החזה הוא גדול כל כך שעשוי להוביל לחניק מהר מאד), אז תהנו. (וכן, ברור שצריך לבדוק מה הנזק של מסמרים וכו, אבל תמיד אפשר למסמר את העור נגיד, ולא להחדיר את המסמר דרך כל היד... יש דרכים סימבוליות לעשות אקט כזה. בהצלחה |
|
Lordpain(שולט) |
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
Lordpain(שולט) • 18 בפבר׳ 2005
לפני הרבה זמן ראיתי תוכנית בטלוויזיה שדיברה על איזשהו כפר במקום נידח שבו הגברים
כל שנה צולבים את עצמם, ואת ההחלמה המהירה שלהם הם מייחסים לכוחותיו של ישו וכדומה... כמובן שאף אחד מהם לא מת וכמו שאמרתי הם מחלימים לחלוטין, עכשיו לגבי הרעיון של לצלוב בנאדם תחת הקשר בדס"מ, זה ללא ספק נכנס לקטגוריה של הקיצוני אז האם הרעיון נשמע מופרך ? ובכן אחרי שראיתי את המשוגעים הנוצרים האלו אז לא, הרעיון כבר לא נשמע מופרך אישית לא רואה שום דבר מושך בלמסמר למישהי את הידיים וכפות הרגליים אבל למסמר חלקי גוף אחרים ולראות אותה מתפתלת ומתענגת מרוב כאב זה דווקא מפתה... |
|
SexyRed(שולטת){Woody} |
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
בייבי, תודה על הרעיון, אולי ננצל כמות של עור לצורך העניין..
ולורדפיין, זה לא בהכרח משנה איפה תוקעים מסמרים, אלא הרעיון באמת זה לראות כיצד אדם מגיב לכאב, איך הוא מתענג עליו. קיצוני או לא, עובדה שאנשים עושים דברים כאלה.. |
|
sssssss |
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
sssssss • 18 בפבר׳ 2005
את באמת שואלת אם למסמר למישהו את הידיים זה ביזארי?? הצליבה זה עונש פרימיטיבי שהנהיגו הרומאים שהיו ידועים באכזריותם. נכון שאי אפשר למות מזה, אבל אם צולבים מישהו לכמה ימים, ללא מזון בתוספת איבוד הדם וכו' הוא בהחלט ימות...בגלל שהסבל גדול ונפרש על פני כמה ימים או לפחות מספר רב של שעות, נחשב העונש לאכזרי במיוחד, והרומאים, על כל תרבותם המרשימה, נחשבים גם לברברים!
אבל אם זה עושה לך טוב, מי אני שאשפוט...אני רק מתקשה לחשוב איזה עבד יפקיד את פרקי ידיו העדינות לנזק בלתי-הפיך שכזה, ועוד במקומות כ"כ גלויים בגוף...גם כי אחרת זאת לא צליבה, וגם כי צליבה יכולה להיעשות רק בידיים וברגליים. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי פבר' 18, 2005 4:21 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
זיקית |
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
מבלי להתייחס לתוכן
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
זיקית • 18 בפבר׳ 2005
(ותודה ל - mr. O על הרעיון..)
זה לא בפורום הנכון ! זה צריך להיות ב..הבנות על הבנים ? |
|
SexyRed(שולטת){Woody} |
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
זה לא "בבנות על הבנים" מכיון שזה יכול להכלל בכל פורום אחר..
ואין לנו פורום "ביזאר" אז... אבל אם כלובי יראה לנכון להעביר אותו למקום אחר.. |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
18 בפבר׳ 2005
Tame • 18 בפבר׳ 2005
ממ אבל נושא הצליבה הוא נושא כללי ואין הבדל בין צליבת סאב לצליבת סאבית...
בכל מקרה דבר כזה חייב להיעשות במיומנות ורצוי ע"י מישהו או מישהי עם ידע מוקדם כי יש סיכון גבוהה בעניין.. בנוסף לא בטוח שמסמרים יצליחו לתמוך במשקל הגוף של הנצלב (הרומאים היו צולבים בעזרת יתד דיי גדול). ישנם הרבה גורמים שצריך להתחשב בהם... אבל בסופו של דבר זו החלטה של העוסקים בדבר (כל עוד אף גורם רשמי של המדינה לא תופס אותם). |
|