teacher(שולט) |
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
מסיבת התה של אליסיה
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
teacher(שולט) • 8 בינו׳ 2005
כלובי - תודה על הכל. היה מפגש נפלא, ובשבילי המתכון הוא האנשים.
היה מאוד נעים לפגוש את כל הפנים מאחורי הכינויים, לשוחח, ללחוץ יד. לפגוש אנשים בפעם הראשונה ולומר שלום. האתר עבר כברת דרך, כל הזמן נוספים בו דברים חדשים, כמו הרדיו, שלאחרונה תופס תאוצה, יותר ויותר אנשים מצטרפים למעגל השדרנים. גם בערב עצמו הסתובבנו עם טייפ, והקלטנו ברכות, ד"שים, סיפורים ועוד הרבה דברים (גם שטויות.. ) ולכל מי שהראה את פניו לראשונה במפגש שנושאו BDSMי, צריך אומץ וקבלה עצמית, אני מקווה שזו היתה חוייה טובה ושתבואו שוב. זה לא פשוט "לצאת מהמסך" אבל זו בהחלט זריקת אנרגיה חיובית לכולנו. (מכשי - כאן המקום להודות למתאמת יחסי הציבור שלנו ).. הרבה עצות הסתובבו באויר במסיבה, איך להתחיל את הדרך, איך להכיר, ואני אומר: BE REAL זה הכל ובוקר טוב teacher |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
ועכשיו נותר לחכות לשידור הרדיו המיוחל של טיצ'ר
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 8 בינו׳ 2005
לדעתי מיפגשי הכלוב, רק משביחים עם הזמן, היה אחלה מיפגש שבעולם, מוסיקה מצויינת, מלא ריקודים והמון אנשים שנהנתי לפגוש שוב וגם כאלו ששמחתי להכיר.
למי שנורא רוצה לדעת אז היו איזה 148 איש בערך אני באופן אישי מעולם לא פגשתי לפחות 18:)... תודה ללירז וכלובי, על אתר הכלוב ועל המסיבה. ישר כח למי שאמש יצא לראשונה מהוירטואליה אל המציאות והגיע למיפגש הזה ועכשיו נותר לחכות לשידור הרדיו המיוחל של טיצ'ר שמתעד את כל המסיבה ולמיפגש הכלוב 3 טיצ'ר על לא דבר בשמחה תמיד ! |
|
HotQueen(שולטת){תחת השמש} |
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
HotQueen(שולטת){תחת השמש} • 8 בינו׳ 2005
טיצ'ר היקר.
אני באופן אישי תמיד שמחה לראות אותך, ואתמול שמחתי יותר. גם היית וגם תיעדת את המפגש. הסתובבת עם אהובתך ועם מיקרופון ופשוט תיעדת את החוויה. שמחתי לראות שמטפלים בפרטים הקטנים והחשובים... |
|
כלובי |
לפני 19 שנים •
19 בפבר׳ 2005
איך השרשור הזה חמק מעיני...
לפני 19 שנים •
19 בפבר׳ 2005
כלובי • 19 בפבר׳ 2005
רק עכשיו ראיתיו, הזדמנות נוספת להגיד שאני מודה מודה מודה - לכל מי שעסקו במלאכת הפירגון והארגון ולכל מי שעסקו במלכת ההגעה לארוע היה פיצוץ
וההקלטות מהערב הזה יצאו פנטסטיות! צריך לעשות שידור חוזר של התוכנית הזאת טיצ'ר מפגש הכלוב השלישי בקרוב |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
19 בפבר׳ 2005
Re: איך השרשור הזה חמק מעיני...
לפני 19 שנים •
19 בפבר׳ 2005
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 19 בפבר׳ 2005
כלובי כתב/ה: רק עכשיו ראיתיו, הזדמנות נוספת להגיד שאני מודה מודה מודה - לכל מי שעסקו במלאכת הפירגון והארגון ולכל מי שעסקו במלכת ההגעה לארוע היה פיצוץ
וההקלטות מהערב הזה יצאו פנטסטיות! צריך לעשות שידור חוזר של התוכנית הזאת טיצ'ר מפגש הכלוב השלישי בקרוב אמן (והפעם במוצ"ש - הבטחנו לנשואים...) |
|