Dark Artist(שולט) |
לפני 19 שנים •
22 בפבר׳ 2005
ממלכת המאורות
לפני 19 שנים •
22 בפבר׳ 2005
Dark Artist(שולט) • 22 בפבר׳ 2005
שני המאורות הגדולים ישבו בדד ושטו לאיטם ברקיע של תכלת כהה
כוכבים אינספור מביטים בהם בסקרנות ומנסים לתפוס אותם ולעצור אותם השמש ששרפה כל דבר בדרכה והאירה את כל הצללים שברחו במנוסה המאור האפל,ליקוי החמה,היחיד שעמד מולה וצינן את חומה בארוטיות בוטה עד כי לפעמים היה מסתיר אותה כליל,אך לשמש לא היה איכפת היא אהבה אותו והוא אהב אותה,יישויות נפרדות שהפכו לאישות אחת באחד הבקרים כשהשמש חיפשה כוכבים שיתחממו בקרניה ולא יישרפו תחת זעמה מצאה היא מאור קטן ונפלא מכל,צבעה כצבע הכסף ואורה נוגה בהילה כה בהירה ועדינה הירח שאפילת עצב עטפה אותו וחיפש בשקט אהבה מחממת בין הכוכבים שכלאו אותו קראה היא למאור האפל שיתוודע ליופיו של הירח אותו היא גילתה בין החשיכה המאור האפל התגלה במלוא יופיו ליד הירח ופניו קרנו,את כל כך יפה.אורך עטף אותי לנצח השמש שלחה את קרניה הלוהטות וחבקה אליה את הירח,והמאור צינן אותן והסתיר אותן בגלימתו אני אוהבת אתכם אמרה הלבנה בקול פעמונים דק שנישא עם חלומות של פעוטות אנחנו אוהבים אותך אמרו לה שני המאורות הגדולים.לא עוד בחשיכה תשהי.קרניי יצרבו אותך וישרפו בך שרפות גדולות של תשוקה אמרה השמש.גלימותיי השחורות יסתירו את אורך כי רק לו אני מתאווה,לחש המאור האפל.והירח לא אמר כלום ורק עלה למעלה והאיר באור רך את שניהם בממלכת המאורות שם קיימים שלושתם באהבה מלודית וייצרית בין גרמי השמיים |
|