נתנאלה(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
20 בפבר׳ 2005
ניק???!!!
לפני 19 שנים •
20 בפבר׳ 2005
נתנאלה(לא בעסק) • 20 בפבר׳ 2005
נשאלה פה שאלה מה עומד מאחורי השמות שלכם, למה דווקא הניק הזה, נורא נהנתי מהתשובות של האנשים פה, מראה את המיוחדות שלכם...
ואני שואלת מהי מילת הביטחון שלכם ולמה דווקא המילה הזאת??? |
|
בל{SK} |
לפני 19 שנים •
21 בפבר׳ 2005
מילת הבטחון שלי
לפני 19 שנים •
21 בפבר׳ 2005
בל{SK} • 21 בפבר׳ 2005
השסן הראשון שלי קרה כך: נסחפנו לזה, לא ידעתי מה קורה ולא שמעתי על BDSM.
הגעתי לנק' שבירה, למשהו שנראה לי מטורף מדיי לעשות ומצאתי את עצמי מפוחדת. אני על הברכיים, שהוא עומד לידי, מעלי, קצת מחבק אותי. אז הוא הסביר לי על מילת הביטחון ואני, עדיין מפוחדת, לא רציתי מילת בטחון. הבנתי שבכך אני מביעה את הסכמתי למה שקורה ועוד יקרה בנינו באותו היום. הוא אמר שאני חייבת, שנהוג לבחור צבע והבטתי אליו מלמטה למעלה. מעליו היה האהיל של המנורה, אדום בוהק. "אדום" אמרתי. "כמה לא מקורי" הוא ענה. מחייך את החיוך המרושע שלו. האמת, אז נעלבתי. במבט לאחור, זה נראה סיפור נחמד. |
|
alona{האביר}(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
21 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
21 בפבר׳ 2005
alona{האביר}(נשלטת) • 21 בפבר׳ 2005
הייתה לי מילה...
לא זקוקה לה.. אין לי צורך בה.. בכלל. |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
21 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
21 בפבר׳ 2005
Tainted(לא בעסק) • 21 בפבר׳ 2005
אני ופרודו מצאנו מילות ביטחון חמודות...
שאני שולטת המילת ביטחון שלו זה "פסיכית" שזה בדרך כלל יוצא שאני שולפת את הקיין מהתיק ושהוא שולט המילת ביטחון שלי היא "כלב" שזה לא יצא עדיין, כי אני מחביאה את הקיין, אה כן, וגם אני בתקופה דומיננטית מדי.... |
|
anaphasa(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
21 בפבר׳ 2005
מילת הבטחון הראשונה שלי
לפני 19 שנים •
21 בפבר׳ 2005
anaphasa(מתחלפת) • 21 בפבר׳ 2005
היתה שאלה, כי הייתי סאבית מאוד מתחכמת.
"למה?" שאלתי אותה לראשונה במבט תמים אך מפוחד מאוד בסשן הראשון בחיי. הוא עצר, הסביר, ואחר כך זה התקבע בצורה הזו למשך זמן רב. מילת הבטחון הנוכחית היא "וירוס" או "אריק" ושניהם בדיחות פרטיות לחלוטין ששתינו צוחקות מהן מאוד, מה שעוצר כל סשן. אני חייבת להגיד שמילת בטחון שיש בה הומור, רעיון שעלה במוחי רק משנתתי לעצמי להיות דומיננטית, היא פתרון נפלא הן לסאב והן לדום. |
|
anaphasa(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
21 בפבר׳ 2005
מילת הבטחון הראשונה שלי
לפני 19 שנים •
21 בפבר׳ 2005
anaphasa(מתחלפת) • 21 בפבר׳ 2005
היתה שאלה, כי הייתי סאבית מאוד מתחכמת.
"למה?" שאלתי אותה לראשונה במבט תמים אך מפוחד מאוד בסשן הראשון בחיי. הוא עצר, הסביר, ואחר כך זה התקבע בצורה הזו למשך זמן רב. מילת הבטחון הנוכחית היא "וירוס" או "אריק" ושניהם בדיחות פרטיות לחלוטין ששתינו צוחקות מהן מאוד, מה שעוצר כל סשן. אני חייבת להגיד שמילת בטחון שיש בה הומור, רעיון שעלה במוחי רק משנתתי לעצמי להיות דומיננטית, היא פתרון נפלא הן לסאב והן לדום. |
|
חתולת הלילה |
לפני 19 שנים •
21 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
21 בפבר׳ 2005
חתולת הלילה • 21 בפבר׳ 2005
אני זוכרת את החיפוש אחרי מילת הבטחון הראשונה. בזמני לא היה נהוג לבחור בוודא צבע (אני באמת תוהה מאיפה צץ הנוהג הזה, לדעתי זה עיוות של רמזור מילות הבטחון- צהובה ואדומה), ובגלל שלא היתה אופנה או נוהג ניגזר עלי לשבור את ראשי לבד.
יש כאלה שבוחרים בשם השולט/שולטת, יש כאלה שבוחרים מילה מצחיקה, יש כאלה שבוחרים במילה תחושתית ("כואב", יופי של מילת בטחון למי שלא אוהב כאב). עניין מאוד מאוד אישי. על דבר אחד, עם זאת, חשוב לי להקפיד: מילת הבטחון נבחרת על ידי הצד הנשלט. מילה שהוא יתחבר אליה, שהיא תהיה חלק ממנו. הרי לא סתם הוא בוחר בה. על הצד השולט, לדעתי, לזכור את המילה הזו, אבל לא לבחור אותה, כי אז היא יותר מתחברת אליו ופחות אל הנשלט, ולטעמי מילת הבטחון היא יותר "כלי" של הנשלט מאשר של השולט. מכיוון שכך, היא אמרוה להיות מזוהה איתו. וכמה שזה כלי חשוב, לדעתי, כבר ראיתי מישהו שניסה להפוך אותה לכלי לשליטה מלמטה. זה שיעשע אותי מאוד. |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 19 שנים •
21 בפבר׳ 2005
תרנגולת
לפני 19 שנים •
21 בפבר׳ 2005
Yosefus(שולט) • 21 בפבר׳ 2005
זה הכי המשעשע שיצא לי להכיר
|
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 19 שנים •
21 בפבר׳ 2005
לא חייבים מילה, אפשר משפט.
לפני 19 שנים •
21 בפבר׳ 2005
בכוח המוח-אשה • 21 בפבר׳ 2005
מה עם: "עד כאן, אני רוצה עו"ד!"?
|
|
שבירה(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
23 בפבר׳ 2005
השם שלו
לפני 19 שנים •
23 בפבר׳ 2005
שבירה(נשלטת) • 23 בפבר׳ 2005
אין לנו מילת בטחון, אבל שימוש בשם שלו יפסיק מיד כל סשן וירמז לו שמשהו לא בסדר. לא קבענו את זה ככה, אבל ככה זה. לא קרה אף פעם, אבל לשנינו ברור שזה ככה. קשה להסביר.
וחוץ מזה, הוא יודע. הוא רואה על השפחה שלו מיד אם משהו מחייב הפסקת הסשן (וזה קרה כמה פעמים - הסשן מפסיק לכמה דקות או מפסיק לגמרי). בסשן עם מישהו חדש, לעומת זאת, אין סיכוי שהשפחה הזו לא תשתמש במילת בטחון |
|