spank_me |
לפני 19 שנים •
1 במרץ 2005
סיפור
לפני 19 שנים •
1 במרץ 2005
spank_me • 1 במרץ 2005
Hi, I’m learning Hebrew and here is a bdsm story I wrote in Hebrew. All comments are wellcome. Thank you.
שעור עברית עם המורה המחמיר. השעור שני התחיל עם מבחן. - את עשית שעורי-בית? - בטח. - תתרגי לעברית the driver - הנהג - נכן. תתרגי the driver stops - הנהג עוצר - תוב מיוד. סמנו זה בעבר, בבקשה. - הנהג ען... הנהג ען.. - את לא יודעת בעבר? - יודעתי, אבל שכתי. - שכחת?? הורידי המכנסיים שלך. - מה? - הורידי המכנסיים שלך ןחשכבי על המיטה. - למה? - בשביל העונש ולמודים. זה הגורה רחבה, היא לא כאב מיוד, אבל היא עוזרת הרבה בלמודים. חזרוי אחריי הנהג עצר, הנהג עצר - הנהג עצר, הנהג עצר, אא!! - חזרוי אחריי הנהג עצר - הנהג עצר, אא!! עצור, עצור, זה כאב מיוד! - זה קצט כאב, אבל צריף לעשות זה. אנחנו נחזר 8 עוד פעם. - הנהג עצר, אא!! עצור, אני יודעת המלה עכשיו! - לא, את לא יודעת. חזרוי אחריי הנהג עצר. - אא!! הנהג עצר! על תהצליף לי בבקשה! - אני לא מהצליף, אני מלמדית. ולי צריך להצליף בך כשאת תבינה. הנה הגורה הצר, היא יותר כאב מהגורה הרישונה. את תקבלי 5 מכות. -אאא!!אאאאא!!!אאאאאא!!!!!אאאאאא!!!!!אאאאאאאאא!!!!!אאאאאאא.........אאאאא........ -מבינה? -מבינה. -אז... - הנהג עצר, אא! הנהג עצר, אא! הנהג עצר, אא! הנהג עצר, אא! הנהג עצר, אא! הנהג עצר, אא! הנהג עצר, אא! - טב מיוד. זהוה. זה לא כאב מיוד וצריך לעשות זה, צריך ללמוד, צריך לעשות שעורי-בית. עכשיו קומי ממיטה, אבל לא לבשי את המכנסיים, נלמד עוד כמה מלים. |
|
TS(נשלט) |
לפני 19 שנים •
1 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
1 במרץ 2005
TS(נשלט) • 1 במרץ 2005
|
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
1 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
1 במרץ 2005
Aragorn(שולט) • 1 במרץ 2005
ענק
|
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 19 שנים •
1 במרץ 2005
איפה בית הספר הזה?
לפני 19 שנים •
1 במרץ 2005
בכוח המוח-אשה • 1 במרץ 2005
למקרה שיבוא לי להרחיב את אוצר המילים שלי..?
|
|
spank_me |
לפני 19 שנים •
2 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
2 במרץ 2005
spank_me • 2 במרץ 2005
"למקרה שיבוא לי להרחיב את אוצר המילים שלי..?"
גם אני מחפשת בית-הספר הזה |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
2 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
2 במרץ 2005
Aragorn(שולט) • 2 במרץ 2005
מה שבטוח הוא שאיתך צריך לעבוד ביסודיות
ולתרגל מילה מילה אן לאן למהר החגורה לא בורחת לשום מקום וגם את תגלי קושי מסוים לברוח אלא אם כן את רוצה לגרור אחריך בכל העיר את השולחן שאת תהיי קשורה אליו |
|
זאבה אפורה(אחרת) |
לפני 19 שנים •
2 במרץ 2005
Re: איפה בית הספר הזה?
לפני 19 שנים •
2 במרץ 2005
זאבה אפורה(אחרת) • 2 במרץ 2005
בכוח המוח-אשה כתב/ה: למקרה שיבוא לי להרחיב את אוצר המילים שלי..?
גמני נראה לי אנחנו מספיק בשביל כיתה |
|