G-O-L-D(שולט) |
לפני 19 שנים •
3 במרץ 2005
ברווז אמבטיה צהוב
לפני 19 שנים •
3 במרץ 2005
G-O-L-D(שולט) • 3 במרץ 2005
הברווז הצהוב שלי, זה שבאמבטיה, הסתכל עלי אתמול ואמר לי:
"גולדי... יש לך זין ענק". אני חייכתי אליו ואמרתי: "חמודי, זה הכול עניין של פרספקטיבה, אחרי הכול, תראה אותך, אתה יותר קטן ממנו". הוא הביט בי ואמר: "פרספק מה?" "פרספקטיבה", צחקתי, "נקודת ראות". "מה זה?" הוא צפצף. "נקודת ראות?" חייכתי. "כן". "זווית שממנה ניתן להסיק על החיים דבר כזה או אחר". "ולמה זה טוב?" "בכדי להבין..." "להבין מה?" "להבין מהו זין קטן ומהו זין גדול". "אני לא מבין..." הוא צייץ. "אתה גם לא תבין". "למה?" "כי עד שלא תצא מהאמבטיה שלך, לא תבין..." "אמבטיה?" "כן, אמבטיה, החסרינה הלבנה הזו שמסביבך..." "חרסינה? חשבתי שזה העולם..." "העולם?" צחקתי, "טוב אתה יודע מה, אולי אתה צודק..." "הי הי", הוא חייך בצפצוף מרוצה, "אני צודק". "אמרתי אולי..." המהמתי והשקפתי על תקרת חדר האמבטיה. נוד השתחרר לי ובוגי, הברווז הצהוב נרעד. "צונאמי!" הוא צווח. "מה?" פיהקתי. "צונאמי, לא ראית?" "את מה?" "הגלים!" "צונאמי? זה בסך הכול נוד..." "מה?" "כלום חמוד, עזוב אותך, אתה נעול באמבטיה..." "מה?" "שום דבר", חייכתי, "פשוט כלום, תאמין לי, כמו שאתה נעול באמבטיה, ככה גם אני. אתה רואה חרסינה, אני רואה רקיע, זה בערך אותו דבר..." "גולדי..." "מה כפרה?" אני מחייך אליו כשהוא צף מולי ועיניו בוהות בי. "יש לך זין ענק". "צודק, אם אני הייתי רואה אותו מהמקום שלך, הייתי נבהל... אבל תאמין לי, יש לי בולבול קטן". |
|
נמי |
לפני 19 שנים •
3 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
3 במרץ 2005
נמי • 3 במרץ 2005
אוי גולדי גולדי גולדי
הכתיבה שלך תמיד משעשעת , מרחיבה לי ת'אופקים ומשאירה אותי רעבה לעוד ..... |
|
חתולת הלילה |
לפני 19 שנים •
3 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
3 במרץ 2005
חתולת הלילה • 3 במרץ 2005
צר עולמו כעולם ברווז אמבטיה.
אתה רואה הרבה ברווזים מסביב, גולד? משובח. |
|
hogo(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
3 במרץ 2005
גולד -צא וראה עולם ...
לפני 19 שנים •
3 במרץ 2005
hogo(מתחלף) • 3 במרץ 2005
לא יודע למה אבל הסיפור שלך הזכיר לי בדיחה חמודה ...
איש אחד קם בוקר אחד וראה שצמח לו זיין על המצח . הלך האיש לרופא שלו וזה אמר לו צא וראה עולם , טוב אמר האיש והלך לבקש עוד דעה אצל רופא אחר גם הוא אמר לו צא וראה עולם וכך היה האיש אצל מספר רופאים ובפי כולם אותה התשובה צא וראה עולם . לבסוף הלך למומחה רציני וגם זה אמר לו שיצא לראות עולם אז שאל האיש למה לעזאזל כולם אומרים לי לצאת לראות עולם ??? והרופא השיב : כי תיכף יתחילו לצמוח גם הביצים .... |
|
זרה מוכרת |
לפני 19 שנים •
3 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
3 במרץ 2005
זרה מוכרת • 3 במרץ 2005
משעשע וחביב
והקטע של הצונאמי.... חבל"ז. זרונת |
|
slu |
לפני 19 שנים •
3 במרץ 2005
צפרדע
לפני 19 שנים •
3 במרץ 2005
slu • 3 במרץ 2005
זה מזכיר אגדה סינית, על צפרדעים שטענו כי גודל השמיים אינו עולה על זה שראו ....ממקום מושבם בתחתית הבאר..
|
|
gala |
לפני 19 שנים •
3 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
3 במרץ 2005
gala • 3 במרץ 2005
|
|
HotQueen(שולטת){תחת השמש} |
לפני 19 שנים •