מיינד |
לפני 19 שנים •
4 במרץ 2005
רופא עם חליל
לפני 19 שנים •
4 במרץ 2005
מיינד • 4 במרץ 2005
רפואה אפורה אפשר לקרוא לרופאים הקיימים בבדס"מ.
יכולת הניתוח המיוחדת, יכולת עיבוד המידע המהיר, הכנת התרשים ומסירתו, הטיפול המסור, הידע המרשים. נשאר לי רק להביט בעין עצובה מבהד לסהר החלון בדלת המתכת, לשאול שאלה , להמתין עד אין סוף לתשובה. לא פוסט אחד בודד נכתב על יכולת ההבנה ודרכי ניתוח הסאבית והשפחה , על צרכיה , על היסטורית הטראומות שלה על הבאתה למקום חדש נקי וטוב ממקומה הקודם. הוא רוצה להחזיר אותה לאחור, להביא אותה למקום שממנו היא הגיעה לבדסמ, לתת לה לבכות שעות, כי כך היא תיצלח לצלוח את הצלחת הגדושה במטעמי ההיסטוריה האנפה שלה. הוא יודע שהיא חסרת ביטחון, ביטחונה יחזור אליה אם תדע היא להביט בכאב ולהיתגבר עליו רק אם היא תעבור את סף הלדת, בחדר השני ישבו חברים והיא עירומה בכל תרי"ג חלקיה. רמ"ח איבריה וסש"ה גידיה יעבורו ניקוז של טוב ורע ויהפכו לטוב. מוזר כי מאז ומעולם המצוות חלקו לשנים, עשה ועל תעשה. מעניין מה חושב הרופא , שרמ"ח איבריה הם המצוות עשה או סש"ה גידיה הם המצוות על תעשה . פרויד הוא כוכב בפוסטים , ניתוח הבנת תורתו מהווה בסיס להבנת יכולות השפחות והסאביות, הידע המופלג על תורתו מהווה אבן בסיס לישיבה אנכית ולמבט בהול בעיניים. מעניין היה לדעת מיהו הפסיכולוג בכלוב בעל תואר PHD בפסיכולוגיה קלינית אשר רכש את ידיעתו באוניברסיטה. שאלות השאלון שעוברים פה ,דומות עד מאד לאחד ממבחני הפסיכולוגיה, רק שגם את התשובות השואל בוחן ועל פיהן מחליט מה היא ומי היא הסאבית שממולו. בעולם העלוב שבחוץ יש מכונים מתמחים בנושא והם ולא הפסיכולוג השואל מחליטים מה מי ואיך. לא מעטים ואולי גם רבים חושבים כותבים ומניחים שאם את סאבית או שפחה לבטח עברת טראומה כזו או אחרת בילדות, יש מישהו שלא עבר טראומה ? משפטים בסגנון חדרת נטישה, חוסר ביטחון, הם מילות המפתח למוסיקה המתנגנת ברקע , החליל המתרומם כל פעם מחדש רק מוסיף עוצמה איכותית לקונצרט המתנגן. מעניין אם בוגרי החוג לפסיכולוגית הבדסמ מנחים שתורתו של פרויד קשורה לגנים אשר אנו נושאים או לדבר אחר , הייתי רוצה לקבל תשובה , עד מאד. לרפא את הבעיה על ידי שימוש בבדסמ, משפט קלאסי , האם גם בבדסמ יש לנו תרופה המקדימה למכה , (תנו לי להעלות חיוך עצוב על שפתי) או שבבדסמ יש לנו רפואה המקדימה למכה ( החיוך ירד, אבד לחלוטין ) התאוות האישיות שלנו מיניות כאחד ותאוות שונות מנגד, האם הן תאוות אשר בדסמ יכול לטפל בהם על ידי רפואה אלטרנטיבית ? אספר לכם על פרופסור מדופלם יהודי כמובן , שוייצרי במקור,אשר בנה מערך שבו ניתן לזהות את אשיות האדם על פי פרצופים, 48 קלפים/תמונות יש במערך. האם יש מישהו מבין הקוראים אשר מוכן לקום ולקרוא תגר על התשובה, הרי על ידי זה שיש רופא אשר מרפא , הסאבית השפחה עם גם הריפוי לא תהיה יותר סאבית שפחה , הלא כך ? |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
4 במרץ 2005
אכן ...
לפני 19 שנים •
4 במרץ 2005
קליבר(שולט) • 4 במרץ 2005
מילים כדורבנות ( או איך שאומרים את זה ) ...
הרוב פה בעצם לא רופאים , הם "טכנאי סאביות " אם להיות מדויקים יותר . מה זה ? אני גם לא יודע .... |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 19 שנים •
4 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
4 במרץ 2005
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 4 במרץ 2005
"לא מעטים ואולי גם רבים חושבים כותבים ומניחים שאם את סאבית או שפחה
לבטח עברת טראומה כזו או אחרת בילדות, יש מישהו שלא עבר טראומה ? משפטים בסגנון חדרת נטישה, חוסר ביטחון, הם מילות המפתח למוסיקה המתנגנת ברקע , החליל המתרומם כל פעם מחדש רק מוסיף עוצמה איכותית לקונצרט המתנגן. " "לרפא את הבעיה על ידי שימוש בבדסמ, משפט קלאסי , האם גם בבדסמ יש לנו תרופה המקדימה למכה , (תנו לי להעלות חיוך עצוב על שפתי) או שבבדסמ יש לנו רפואה המקדימה למכה ( החיוך ירד, אבד לחלוטין ) " מיינד , גם אני מניחה שרבים מאיתנו ובכלל עברו בחייהם איזו טראומה . אישית אני הגעתי לבדסמ אחרי תהליך טוב ובונה .אני מאמינה שבדסמ צריך לעשות ממקום טוב ובריא . אמנם ,טוב ובריא זה עניין יחסי אבל כאישה שמרגישה שלמה ,שאוהבת את מי שהיא ,בעלת אמונה ובטחון בעצמה , יכולת להביט בדברים ובעצמה בעיניים מפוקחות - הרבה יותר קל ,ופחות מסוכן להיכנס לבדסמ ויחסי שליטה מבלי לאבד את עצמה , כשתרגיש שהיא עלולה להיפגע או כבר נפגעה ,אם היא תובל למקום רע ,שיהיו בה הכוחות הפנימיים לעצור ולבקש עזרה . לא לאבד את עצמנו . |
|