tch(נשלט) |
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
יקירתי....
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
tch(נשלט) • 9 במרץ 2005
אני יודע שזה רק מחר,ורציתי לפתוח שרשור ביום הנכון,אך מכיוון שהקדימו אותי...
אז.... " אז מי תרצי שאהיה, את יכולה לבחור בכל אחד אחד שיקנא לך,ואחד שלא או אחד שמנגן בזמן שאת שורטת את הלב שלו, את הלב שלו. אז מי שתרצי שאהיה, אני כאן כדי לשחק למענך אביר מאיזו אגדה,לפחות לעכשיו או אחד שמחייך בזמן שתצחקי מהכאב שלו, מהכאב שלו,ומשלך. אז מי תרצי שאהיה, מי מכיר אותך טוב יותר ממני אני תלוי בך ואני גם לא ואין כמוני מבצע כל משחק שתדרשי ממני,ממני,וממך. אז מי תרצי שאהיה, נשאר משחק אחד ואחרון שאני חייב או שאולי אני לא אחד שישאר שייך בזמן שאת בכלל כבר לא שלו, כבר לא שלו,ולא שלך. אז מי תרצי שאהיה מי מכיר אותך טוב יותר ממני, אני תלוי בך,ואני גם לא ואין כמוני מבצע כל משחק שתדרשי ממני, ממני וממך. " זיקית היקרה לי מכל... את יכולה לתת את עצמך לאחר אך איש לא יעריצך הערצה שלמה ומוחלטת כשם שאני מעריץ. לאיש לא יהיה אושרך מקודש כשם שהוא היה לי,ותמיד יהיה. כל נסיוני,כל אשר חי בתוכי,הכל,את היקר לי מכל, אני מקדיש לך. ואם אני מנסה לרומם את עצמי, הרי זה כדי להיות לך חבר וידיד ראוי אך יותר, כדי לעשותך מאושרת אף יותר... אני מעריץ אותך עם אוויר הנשימה,החיוכים,הדמעות של כל חיי !!! ידידותך היא נחמה בעת תוגה, שקט בעת סערה, מנוחה בעת לאות, תקווה בעת ייאוש. יום הולדת שמח !!! מזל טוב !!! שלך בידידות.... לעד. אני. |
|
Leather_Stroke |
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
Leather_Stroke • 9 במרץ 2005
אני גם אאחל כבר מעכשיו.......
מזל טוב גדול גדול גדול.... וירוק......... |
|
melody |
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
melody • 9 במרץ 2005
יום הולדת שמח :)
|
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
Venus in Furs(מתחלף) • 9 במרץ 2005
לזיקית הסקסית והיקרה - שקולך הענוג והעוצמתי ינשא מההרים דרך הגאיות ועד למגדלי העיר...
שתהא לך שנה של גילויים הרפתקאות הצלחה והרבה אהבה!!!! אוהב, דן |
|
פייה{O} |
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
זיקיתה יפת הדדיים !
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
פייה{O} • 9 במרץ 2005
מי יתן ואך בריאות ואושר ימלאו את חייך,
שמחה ועושר את ימייך, וכאב ועונג לילותייך! מזל טוב, ועד כמה שתרצי, אוהבות, סאנדיי ופייה |
|
QגליתQ(אחרת) |
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
QגליתQ(אחרת) • 9 במרץ 2005
[B]
מדהימה..מקסימה..אהובה...יקרה מכל... זיקית ....מזל טוב ליום הולדתך... מי יתן וכל משאלות ליבך יוגשמו לטובה... הרבה בריאות..ועוד בריאות..ועוד... אוהבת אותך בלי גבולות ותנאים... שלך...גלית... |
|
HotQueen(שולטת){תחת השמש} |
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
HotQueen(שולטת){תחת השמש} • 9 במרץ 2005
זיקיתוש מקסימה שכמוך. רק דברים טובים שמעתי עליך, רק דברים טובים אני יודעת עליך... לפי כמות המברכים, לפי איכות הברכות, הרי שלא רק אני חושבת רק טובות עליך... מאחלת לך מזל טוב שיביאו עליך שנים נפלאות, מרגשות, אוהבות, מיוחדות ומפרגנות... אוהבת H.Q |
|
Uranus |
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
Uranus • 9 במרץ 2005
זיקיתוש,
ברוכה הבאה לגיל 18 (19) המיוחל.. מאחלים לך אושר, אהבה והרבה חטאים צבעוניים....! שכל משאלותייך יתגשמו בהמוניהן. יום הולדת שמח!!! ket Uranus |
|
שפינוז_ |
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
שפינוז_ • 9 במרץ 2005
זיקיתה יקרה מצטרף לכל הברכות והאיחולים
מצפה לחגוג איתך יחד ושתהיה שנה נפלאה ומלאת צבעים בריאות אושר וגם קצת או הרבה עושר העיקר שתהני |
|
זאלוטוסים |
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
9 במרץ 2005
זאלוטוסים • 9 במרץ 2005
זיקיתוש מקסימה, המון המון מזל טוב וברכות מלוא הלשון.
מאחלים לך שלעולם לא ייגמרו לך הצבעים (מותר לנו להיות קצת בנאליים) ושהם יצבעו רק אושר, שמחה ואהבה. בדיצה, זאלופון ולוטוס. |
|