Assassin jones(שולט) |
לפני 19 שנים •
8 במרץ 2005
אני האדון המושמץ .
לפני 19 שנים •
8 במרץ 2005
Assassin jones(שולט) • 8 במרץ 2005
נריסה היקרה לו רק היתה בך היושרה להודיע לי כי את מתחילה שירשור כי אז היית מקבלת כאן תגובה הולמת שבטח ובטח הייתה משנה את פני הדברים בעיני חלק מהקוראים אולם מכיוון שאת כגנב בלילה החלטת להתנהג בצורה שפלה ועלובה אני משאיר אותך להמשיך ולהנות ממלחמתך העלובה ולהזהיר את העולם. אבל אני לא חוזר בי ועומד מאחורי כל מילה שכתבתי. עם עובדות אי אפשר להתווכח וגברת נריסה את תמשיכי בדרכך העקומה ואני אמשיך בדרכי. אני קם בבוקר מאושר ושלם עם מעשיי ולכן אני לא צריך לתקוף אנשים מאחורי גבם...
ולשאר המצטרפים לחגיגה תהנו לכם זה תמיד קל לשפוט כשיודעים רק חצי סיפור יום טוב לכולכם . ולחברים שהפנו את תשומת ליבי לשרשור הזה אומר אני תודה ואנא מכם אל תגנו עליי ואל תרגישו צורך לדבר בעדי כי המתווכחת לא ראויה . זהו זו ההודעה הראשונה והאחרונה שלי לפורום הזה . לילה טוב |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 19 שנים •
10 במרץ 2005
מאמן יקר
לפני 19 שנים •
10 במרץ 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 10 במרץ 2005
בהנחה שמה שצוטט כאן על ידי נריסה נכתב על ידיך, וצוטט במלואו:
ציטוט:
נושא לתשומת ליבך מאת XXX(שולט) תאריך 10:23 28/02/05 אם תרצי ללמוד מאדון אמיתי . אם תרצי ללמוד מאדון שמאמן אדונים ומלכות . אני לא מדבר על להיות בקשר אני לא מדבר על להיות סאבית שלי אני מדברת על ללמוד נטו . להכיר את סודות העולם הזה לדעת ולקבל את הכלים לזהות שליטה אמיתית מול סתם מאחז עיניים כוחני. לדעת כיצד עובדת שליטה המתחילה מהראש אל הגוף ולא להיפך. אם זה מסקרן אותך את מוזמנת ללמוד פשוט תדאגי למחברת ועט . הרי שניתן להבין את התגובות בפורום - מי שמציג את עצמו כמאמן של אדונים ומלכות, ולא רק של שפחות ועבדים אבל פונה פניה אישית לנשים בלבד, שפחות ומלכות סביר להניח שיעורר חשד בטוהר הכוונות שלו... ומאחר וזהו לא המקרה הראשון שמישהו מנסה לצוד לו טרף קל בצידוק של "אני רק מאמן/מאלף/מנטור/חונך", לא בארצנו ולא בארה"ב - אני בהחלט יכול להבין את התגובות, לפחות בחלקן. ומה דעתך להציג את עצמך לכולנו, ולחלוק עימנו מעט מנסיונך? |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 19 שנים •
10 במרץ 2005
Re: אני האדון המושמץ .
לפני 19 שנים •
10 במרץ 2005
nerissa(אחרת) • 10 במרץ 2005
אדון מנוסה כתב/ה: נריסה היקרה לו רק היתה בך היושרה להודיע לי כי את מתחילה שירשור כי אז היית מקבלת כאן תגובה הולמת שבטח ובטח הייתה משנה את פני הדברים בעיני חלק מהקוראים אולם מכיוון שאת כגנב בלילה החלטת להתנהג בצורה שפלה ועלובה אני משאיר אותך להמשיך ולהנות ממלחמתך העלובה ולהזהיר את העולם. אבל אני לא חוזר בי ועומד מאחורי כל מילה שכתבתי. עם עובדות אי אפשר להתווכח וגברת נריסה את תמשיכי בדרכך העקומה ואני אמשיך בדרכי. אני קם בבוקר מאושר ושלם עם מעשיי ולכן אני לא צריך לתקוף אנשים מאחורי גבם...
ולשאר המצטרפים לחגיגה תהנו לכם זה תמיד קל לשפוט כשיודעים רק חצי סיפור יום טוב לכולכם . ולחברים שהפנו את תשומת ליבי לשרשור הזה אומר אני תודה ואנא מכם אל תגנו עליי ואל תרגישו צורך לדבר בעדי כי המתווכחת לא ראויה . זהו זו ההודעה הראשונה והאחרונה שלי לפורום הזה . לילה טוב חצי סיפור??? העתקתי את כל ה.."סיפור" לכאן על איזה סיפור אתה מדבר? לא היה קמצוץ של דבר מעבר למסרים האלה ואל תנסה להציג כאילו כן. ולמה מאחורי הגב? זה פתוח כאן לגמרי. |
|
Bent |
לפני 19 שנים •
10 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
10 במרץ 2005
Bent • 10 במרץ 2005
חבר יקר (אמריקאי דרך אגב) היה אומר כי:
"לעמוד בבית כנסת אינו הופך אדם לדתי יותר מאשר לעמוד במוסך הופך אותו למכונית". BENT (שעבר ליד הפדלס פעם או פעמיים) |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
12 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
12 במרץ 2005
מקבי(מתחלף) • 12 במרץ 2005
(מתוך "שיעור זינוק בעלייה, מדריך הנהיגה לסאדו-מזוכיסט", מאת מקבי)
בעומדנו בפני עלייה קשה של שליטה מלמטה, על הנוהג בסאבית (מדובר פה על דגמים בעל נפח סי-קאפ ומעלה) לבצע מספר פעולות על מנת להתגבר על הקושי. ראשית, עליו לוודא כי הבאט-פלאג מאובטח במקומו, כי הפטמות נמצאות בניוטרל, וכי רצועת הנהיגה נמצאת איתנה בידו. לאחר שווידא כל זאת, על נהג הסאבית להעביר את הפטמות לסיבוב ראשון, וללחוץ על הבאט-פלאג, בכדי לגרום לגרגור ראשוני של המנוע, וליציאת קולות המעידים על תגובה נכונה אצל הסאבית. לאחר מכן, יהא עליו למשוך ברצועת הנהיגה, לבעוט בבאט-פלאג, ולהעביר מיידית את הפטמות להילוך שלישי, סתם בגלל שזה נורא כיף. לאחר ההתעוררות הבלתי-נמנעת של הכנועה, יש להדהירה קדימה באלגנטיות, באמצעות שאגות ביידיש. נא לא לשכוח לאותת ולהתחשב בתמרורים המתאימים (בייחוד בתמרור העצור, הבא בדמות מילת הביטחון). |
|
הוא(שולט) |
לפני 19 שנים •
13 במרץ 2005
מכבי
לפני 19 שנים •
13 במרץ 2005
הוא(שולט) • 13 במרץ 2005
קטע מיותר ואומלל
עצה ידידותית בקש מכלובי להוריד ויפה שעה אחת קודם |
|
קילא(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
13 במרץ 2005
נא להרגע. ישראל על המפה.
לפני 19 שנים •
13 במרץ 2005
קילא(מתחלף) • 13 במרץ 2005
קצת ראיתי בניו יורק (אמנם לפני נפולת התאומים)
ועלי לציין כי אמנם ארצנו קטנטונת, כי מספר העוסקים בתחום מעט מצומצם לעומת אבל איכות יש גם יש. האתר הוירטואלי, המועדון הממשי מהנה, רציני, אמיתי, פיגורות שחבל על הזמן. יש בעלי ידע ויכולת ביטוי ישנם בעלי יכולת שליטה כמו שצריך נראה לי שלו הייתי צריך מורה לשליטה, יכולתי בקלות למצוא. אולי נארגן קבוצות מחו"ל להדרכה ביפו???? אל נא תיפול רוחכם. |
|
מישלי |
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
לא סתם, אני מעלה מתים מהאוב....
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
מישלי • 29 באוק׳ 2005
ה"אדון" "המנוסה" כתב לנריסה לפני יותר מחצי שנה:
"אז אולי תגידי לי איך מבססים שליטה מנטלית נגד ניסיון שליטה מלמטה ?" תאמינו לי אנשים, לצערי הרב ועם כל הגועל שמצורף לכך, אני מודה - הוא באמת יודע איך עושים את זה, כי עכשיו אני מבינה, איך זה קרה שלא הצלחתי להתנגד לו. מעבר ללהגיד "לא, אני לא רוצה, זה לא מתאים לי, תפסיק" שנה וחצי עברה מאז פגישתי עם ה"מנוסה", שנה וחצי שאני תוהה עם עצמי, למה לא התנגדתי בצורה יותר חד-משמעית. למה לא צעקתי ? למה לא בעטתי בו ? למה לא קמתי והלכתי ? ושלא יהיו ספקות - לא רציתי לגעת בו !!! לא במודע ולא בתת מודע !!! הוא רק לא הבין שיש הבדל בין - לבסס שליטה מנטאלית נגד ניסיון שליטה מלמטה לבין לבסס שליטה מנטאלית נגד בחורה שלא רוצה להיות או לשתף פעולה בסיטואציה !!! ולמי שלא מבין על מה מדובר, שאר הסיפור, בפורום הסמוך..... http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=11839 |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
Yosefus(שולט) • 29 באוק׳ 2005
nerissa כתב/ה: אנה - לצערי התברר שזה מעבר למסרים מבדחים.
תרצי יותר פרטים - בפרטי. אגב אמירתה האחרונה של מישלי, לפתע פתאום התגובה של נריסה מקבלת פרספקטיבה אחרת לחלוטין. נריסה, אולי הגיע הזמן לספר לא רק בפרטי ? |
|
Inside your head |
לפני 19 שנים •
30 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
30 באוק׳ 2005
Inside your head • 30 באוק׳ 2005
אולי חדל עם צייד המכשפות הזה?!
במקום לבוא ולהוקיע על גבי הפורום מעשה של אדון כזה או אחר.. מציעה לכל אחד/ת לבדוק בציציותיו שלו/ה! ויאללה - להתפזר! הפפגנה הסתיימה! |
|