לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

פרסום סמוי

G-O-L-D​(שולט)
לפני 19 שנים • 19 במרץ 2005

פרסום סמוי

G-O-L-D​(שולט) • 19 במרץ 2005
הוא אהב אותה. הוא אהב אותה עם כל מה שהיה בו עד שיום אחד גילה שלא נותר בו הרבה.
ככה זה,
כשאתה נותן את עצמך עד למקום שבו עצמך לא ממש נשאר, אתה מתבזבז.

*
הוא נתן את עצמו למקצוע. הוא נתן את עצמו למקצוע בכל שהיה בו, עד שיום אחד אבדה יכולתו.
ככה זה,
כשאתה עושה משהו ללא מנוחה, גם אם אתה עושה אותו הכי טוב, יום אחד אתה מגלה שאבדה לך היכולת להבין כי פעם היתה לך.

*
הוא שיקר לה. הוא שיקר לה עד שלפתע הבין כי לא אותו היא אוהבת.
ככה זה,
כשאתה מעלה הצגה אתה מסתכן שלעולם תזכר כ-"ההוא מ..."

*
הוא מחכה לה. הוא מחכה לה כבר כל כך הרבה זמן, כל כך הרבה שנים, עד שעכשיו הוא מבין כי הדבר שלשמו הוא מחכה, עובר...
ככה זה,
היקר לנו מכל הוא הזמן, ואהבת עבר חיה אומנם בכל אותן החווית בהן הוא מעביר אותנו עד לכדי כלות, אבל אם תחיה בו, בעבר, תתעורר להבין שהכלות היא בלתי נמנעת. אתה רק חושב שאתה חי. למעשה אתה כבר מת מזמן...

*
היא עצובה. היא עצובה כבר כל כך הרבה שנים. כואב לה כאב שלא עובר.
ככה זה,
לפעמים מגיעים למקומות שבהם כבר אין דמעות, יש רק עצב. כן, דמעות הן פריבילגיה ואם את בוכה אותן זה אומר שאת מתנקה. עצב הוא הרפש שנשאר.

*

הוא וורוד קוצני ולבוש כאוטיסט, קוראים לו קיפי והוא שונא את החיים. הוא זרוק בפינת מחסן ולא מוצא ממנו.
ככה זה,
כשכבר לא מבקשים בך אתה מצטמק ומתכנס בתוכך. זה נכון במיוחד אם אתה קיפוד.

*

למכירה M4 שנת 2004 כסופה שמורה.
מחירון.

*
אני מסטול. אני מסטול מחשיש שעישנתי ואני כותב וכותב וכותב עד שאני מצליח לרוקן מעצמי את כל אותן המילים.
ככה זה,
כשאתה חי עם עצמך סביר להניח שעם עצמך תדבר.

*

בהיתי עכשיו על הקיר אולי איזו שעה. הלסת נשמטה לי, העינים הצטעפו, יכולת ההבחנה נעלמה והכול התערפל לכלל בליל של תמונות.
פתאום חשבתי על זה שאולי הכול סתם סוג של גזר, אבל למעשה מקל.
אולי הבריאה שהוציאה אותנו, הוציאה בכדי שבחוסר סיפוק מאוויינו נשחרר החוצה איזו אנרגיה שזקוקה לאותה הבריאה.
אולי אף אחד לא זוכה בלוטו באמת אלא נבחרים אנשים בקפידה בסביבה מסויימת בכדי שכולם יראו, ירצו, לא יצליחו וישחררו את אותה אנרגיה חיונית.
אולי אין דבר כזה אהבה וזה עוד פעם הגזר שניצב ממרחק בלתי מושג אך בכלל זאת נגיש בדמיוננו ואנחנו ממשיכים ופוסעים לעברו.
אולי אין חיים טובים כמו בסרטים ורק מעטים זוכים להם בכדי לגרום לכולם לרצות משהו ולנוע אליו כשכל הדרך משתחררת החוצה אותה האנרגיה היוצאת מקושי והאכבזות שחווים המהלכים כמותנו.
אולי כדי שאני אפסיק לעשן חשיש.
זיקית
לפני 19 שנים • 19 במרץ 2005

מממ

זיקית • 19 במרץ 2005
אולי כדאי באמת.