סוכרת פיה |
לפני 19 שנים •
28 במרץ 2005
ניתוחים פלאסטיים ובדס"מ
לפני 19 שנים •
28 במרץ 2005
סוכרת פיה • 28 במרץ 2005
שלום
הייתי מבקשת לדעת : האם יש בניתוחים פלאסטיים כדי לשנות את היכולת להנות מבדס"מ או אפילו לסכן את המנותחת (אחרי שהחלימה, אחרי... ). האם , למשל, כשמגדילים שדיים, לא צריך להזהר יותר בלחץ המופעל עליהם?! או במקרה של הרמת שדיים או הקטנה, האם אין סכנה של אובדן תחושה בפטמות, כך ששוב לא תהיה אותה הנאה מכאב כמו קודם?!. לא ראיתי שום התייחסות לנקודה זו בכלוב וקשה לי להאמין שאין כאלו שחוו זאת על בשרם או שמעו על כך ממקור בלתי אמצעי. אשמח לקבל מענה רציני לשאלתי זו. |
|
זיקית |
לפני 19 שנים •
28 במרץ 2005
אני חושבת
לפני 19 שנים •
28 במרץ 2005
זיקית • 28 במרץ 2005
שזאת שאלה שכדאי מאוד שתפני לרופא המנתח.
זה לא נושא להתבייש בו מאחר ועלול להגרם נזק. בהצלחה ! |
|
סוכרת פיה |
לפני 19 שנים •
28 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
28 במרץ 2005
סוכרת פיה • 28 במרץ 2005
תודה זיקית על הנימה האכפתניקית,
אך לא שאלתי את השאלה בעקבות נסיון אישי (שהרי לא יתכן שגם הגדלתי שדיים וגם הקטנתי ) עם זאת, קשה לי להאמין שמנותחות שיתפו את הרופא המנתח בנטייתן הבידיאסאמית כגורם בהחלטה אם לנתח או בדבר הדרך לטפל באיבר המנותח במהלך סשן לאחר השלמת הריפוי. |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 19 שנים •
28 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
28 במרץ 2005
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 28 במרץ 2005
למה קשה להאמין ?
רצוי וצריך להתייעץ עם רופא בנושאים שכאלו , הרי לא עדיף שיגרם נזק... |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
28 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
28 במרץ 2005
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 28 במרץ 2005
סוכרת פיה יקרה,
דווקא סכנה של אובדן תחושה בפטמות יש בעיקר בניתוחים להגדלה ולא בהקטנות והרמות מכיוון שלרוב בניתוחי הגדלה יש חיתוך באיזור הפטמות ובשאר יש חיתוכים בחלק העליון של השדיים. באשר ליכולת להינות והסכנות למנותחת, גם בלי לשתף את הרופא בנטייה הבדסמית, הן לרוב תקבלנה יעוץ רפואי הכולל משהו בסגנון הקפדה על זהירות מירבית, הימנעות ממשאות כבדים, בגדים לוחצים במיוחד או פעילות גופנית מאומצת - דבר שבקלות ניתן להקבילו למאמצים ולחצים בסאשן נורמלי לא ?. בברכה, המכשפה, מרפאת צפרדעים, חובבת מדיקל ומשפיטת מתמחים בכירורגיה פלסטית |
|