עבודת מאסטר{lori} |
לפני 19 שנים •
30 במרץ 2005
התחמקות בנימה מתוחכמת מצדך?
לפני 19 שנים •
30 במרץ 2005
עבודת מאסטר{lori} • 30 במרץ 2005
אנה
לפני שאגיב אומר שאין בי כוונה לפגוע אלא להביע את דעתי. זה א"ב של ויכוח. ועכשיו לתגובתך אלי - האם הפנית את נושא השיחה כדי להתחמק מתשובה או מקבלת ביקורת מצדי? "אני נמצאת בבדסמ לפני שידעת את משמעות המילה" - אולי את צודקת אבל מה הקשר לדברי? את מדברת על חוסר יכולת של הסביבה לקבל ביקורת וכשאת מקבלת ביקורת שכזו את עונה "אבל אתה טירון"? הייתי מצפה מבחורה עם יכולת התנסחות כשלך להמציא משהו קולע יותר. בנוסף, לדעתי דברייך לא נאמרו בהומור אך אם את דבקה בצדקתך אקבל זאת. אין בכוונתי לפגוע או לעשות פרובוקציה "על גבם" של חלשים ממני או חזקים ממני, כפי שתראי איני מגיב בפורום בדרך כלל, פשוט הפוסט שלך קומם אותי ואם את חושפת את דעותיך בפורום פתוח, צפי לתגובות הקוראים אותו, ולא תמיד אלו תגובות תומכות. שוב - אין בכוונתי לפגוע, וקבלי התנצלותי מראש אם אני נשמע כמנסה לפגוע או לטפח לעצמי אגו על חשבונך. זוהי פשוט דרכי להביע את דעתי. |
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 19 שנים •
30 במרץ 2005
תוספת חשובה
לפני 19 שנים •
30 במרץ 2005
עבודת מאסטר{lori} • 30 במרץ 2005
ציטוט:
אז לעשות רושם אינטלגנטי "לכאורה" תעשה על גבם של אנשים חלשים שלא מבינים מי עומד מולם (והמבין יבין). אנה היקרה, הנסיונות שלך להעליב את האינטיליגנציה שלי מעלים בי גיחוך. כמו-כן הנסיון לתפוס עמדת כח ובאמצעותה בלבד להצדיק את עמדתך - להעמיד את האינטיליגנציה "לכאורה" שלי כמה דרגות מתחת לשלך - נראה לי פאתטי. אולי נטיתי להיות מעט אופטימי בהודעתי הקודמת כי חלק זה של תגובתך התפספס לי, אבל כשמנסים לרדת איתי לפסים אישיים אני קצת פחות משתדל שלא לפגוע. |
|
Miu(מתחלפת){היצור} |
לפני 19 שנים •
30 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
30 במרץ 2005
Miu(מתחלפת){היצור} • 30 במרץ 2005
ציטוט: הרי אנחנו מיעוט בעולם ובדרך כלל הרוב הוא הצודק
אני מקווה שגם זה בצחוק. |
|
אנה דוט קום |
לפני 19 שנים •
30 במרץ 2005
ציטוט:
לפני 19 שנים •
30 במרץ 2005
אנה דוט קום • 30 במרץ 2005
"..... היזהר עשות ספרים הרבה אין קץ והלעג הרבה יגיעת בשר"
{קהלת, יב, יב, }. לימדו לקצר, במיוחד אתה עבודת מאסטר. הבנתי שאתה משתדל לא לפגוע. אין צורך להכביר מילים. לגופו של: יתכן שלא הבלטתי דיי את הצד ההומורסטי בפוסט שלי. אחדד את העיניין: כשאני מזהה ערס המשחק תפקיד של "אדון", ולא משנה אם זה לשם השגת זיונים או פועל יוצא של תסביך נחיתות מוכחש ומודע סימולטנית, המבקש פיצוי בשליטה על אחרים- זה משעשע אותי. קראו לזה מה שתרצו. אותי זה מצחיק. יום טוב. נ.ב. : אני מסכימה לגבי תרבות הדיון. דיון טוב הוא כזה שלא מגיעים להסכמה בו ולמרות זאת הרמה נשמרת בלי פגיעות לגופו של מתדיין. |
|
Seth |
לפני 19 שנים •
30 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
30 במרץ 2005
Seth • 30 במרץ 2005
אם יורשה לי להוסיף משהו לדיון המלומד ...
הכללות ותיוג של אנשים תחת הגדרות שייכים לתקופות חשוכות בהיסטוריה האנושית . אין לדעתי מקום לכך בחברה שאמורה להיות פתוחה ונאורה ומקבלת את השונה ( עיין ערך BDSM ) . אם ננתח את "פרופילי האישיות" של חברי הכלוב למשל , אני בטוח שנמצא בכל אחד מאיתנו קצת מן ה"ערס" וקצת מן ה"אדם התרבותי" וקצת מן ה"שקרנים הפתולגים" ועוד מיני מציאות . לנסות ולהכליל קבוצת אנשים תחת הגדרה מסוימת תוך כדי שימוש ברשימת מאפיינים מצומצמת כל כך כמו שעשית אנה פשוט עובר את גבול הטעם הטוב גם בתור בדיחה . אין לי שום דבר נגד צחוק ואני אפילו בעד אם זה נעשה בטעם טוב . לי נראה ( וזה רק ניחוש ) שפשוט נתקלת במישהו שלא היתייחס אלייך יפה והתנהג בגסות ואת פשוט משחררת כאן קצת קיטור .... צודק ? |
|
Jake(שולט) |
לפני 19 שנים •
30 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
30 במרץ 2005
Jake(שולט) • 30 במרץ 2005
יש להוסיף עו דהגדרה בדסמ"ית לאלפון:
ערס = אדון/דום/שולט (-: |
|
Jake(שולט) |
לפני 19 שנים •
30 במרץ 2005
לפני 19 שנים •
30 במרץ 2005
Jake(שולט) • 30 במרץ 2005
יש להוסיף עו דהגדרה בדסמ"ית לאלפון:
ערס = אדון/דום/שולט (-: |
|
teacher(שולט) |
לפני 19 שנים •
30 במרץ 2005
הקומיקאי בתקופה הפוסט מודרנית
לפני 19 שנים •
30 במרץ 2005
teacher(שולט) • 30 במרץ 2005
אני קראתי את השרשור הזה ואז קראתי אותו שוב, רק כדי לבדוק את עניין ההומור.
אנה.קום, כשאת משתמשת בביטויים כמו זוהמה, השפלה, התנשאות ואלימות, את צריכה לקחת בחשבון שהם לא מחוברים חזק לצחוקים ודאחקות. וזה בלי לדבר בכלל על ההכללה, הגזענות והדיעה הקדומה. שלא לדבר על חלקנו, הערסים למחצה, שנעלבים מעמקי נשמתינו. אז על מה כן נדבר? על ''סופר-ערסים'', על דומים? על גברים ''בלבד''? אולי נדבר על מה שמפריע לך באמת? לי זה נראה כאילו יש סיפור אחר בין השורות. וביחוד השורות האלה: ציטוט: ''..ברגע שהוא לבד עם אותם אנשים שלא הבינו את הטבע האמיתי שלו,אז הוא מראה מי הוא באמת
משפיל,מעליב,מתנשא,אלים וכד'ו כל האלמנטים שהוא ניסה להחביא התפרצו והפעם ביתר שאת. אז מי שמספיק חכם זהה אותם ומי שלא,נפל ברשתו הסבוכה. הוא גם המציא לעצמו שם חדש,ערס זה כבר לא מתאים,הוא בחר בשם המתאים מכול הוא קורא לעצמו----א ד ו ן. .." *תודה פלאג התגובה השניה שלך אומרת שאף אחד לא נולד עם זה, זו לא נטיה, ולמעשה זו שיטה להשיג בחורות. וזו דיעה לגיטימית, רק שפתוחה ונאורה - היא לא. אנחנו נפגשנו, וגם אמרנו שלום, ואני בטח לא חושב שאת טרולית, רק שאני לא מבין מה ניסית לומר, ובדקתי גם בין השורות. באנטי (לא באונטי) שאל ובצדק, כי זו נראית כמו התנפלות כללית ולא ברורה. וזה ממשיך, ובתגובה האחרונה שלך (עד כה), לא רק שאת פותחת בציטוט מהתנ''ך, שזה נחמד אבל יחסית פלצני בשביל מישהי שפיסקה אח"כ מבקשת מאחרים לקצר בדברם... את מדגישה את עניין ההומור שאינו שם. באופן אישי זה לא משעשע אותי שאנשים ''משחקים אותה'' אדונים כדי לקבל סקס, או כקונטרה לתסביך נחיתות, כי יש גם צד שני למשחק הזה והיא, היא נפגעת מזה, לפעמים קשה. אבל כפלורליסט מושבע אני שמח שזה משעשע אותך. השאלה החשובה מתוך כל כל כל השרשור הזה היא: ציטוט: ''..מה הופך אדם רגיל וונילי להיות אדון
מה הדחף שגורם לו לשלוט ולהכאיב ?.." ליל מנוחה teacher |
|
אנה דוט קום |
לפני 19 שנים •
31 במרץ 2005
מה בתפריט.
לפני 19 שנים •
31 במרץ 2005
אנה דוט קום • 31 במרץ 2005
היום יש לנו בתגובותיכם, פאלג וטיצ'יר, מטבח אוניברסלי או "מכל הבא ליד".
. בקצרה, טאג- תרשה לי לקרוא לך טאג כי השם פלאג לא מצליח להקלט אצלי היום-אין דרך אחרת מאשר לנקוט בהכללות. ודאי שאין הן מדויקות וברור כי כל אדם מכיל יותר מתכונה אחת ולעיתים התכונות סוטרות בחלקן זו את זו אך ההכללות לא לגמרי חוטאות לאמת. זאת משום שהן מבליטות את התכונה הדומיננטית של האוביקטים הנסקרים, במקרה זה "הערסים" שהם צורת הרבים של "הערס" הבודד ודומיו. מעבר לכך זו תמימות או התממות והתחסדות לגנות את ההכללות. זו דרכו של עולם. במספרים גדולים אינך יכול מלהמנע מלתייג תחת כותרת מכלילה, אחרת לא ניתן יהיה ליחד קבוצות בני אדם ולהבדיל בינהן. מכאן שאין הבדל בין "גרמנים" לבין "ערסים", כאלה וכאלה הגדרות הקולקטיביות לגיטימיות. אשר לך, טיצ'ר, הנה דוגמה לפרשנות סבירה ואעפ"כ לא נכונה. לא נפגעתי אישית מ"ערס" כל שהו ולכן קריאתך "בין השורות" , המעניינת לכשעצמה, לא רלוונטית. דיברתי על התופעה במישור העקרוני ותו לא. כללית אני מתרשמת שנטלת על עצמך את תפקיד המטחנה. כבר הודתי שלא הבלטתי את דיי את הצד המשעשע שראיתי בתופעת הערסים/אדונים ולכן דבריך הם התפרצות לדלת פתוחה וטחינת מים בעיניין זה. סלח לי שאני בוטה, אבל המים הטחונים הגיעו עד נפש. מה בדיוק אתה רוצה שאלבש שק ואתוודה על חטאיי בקול בוכים? ציניות, כמובן, מה שכתבתי קודם, לא לקחת אישית. אוקי, הגיע זמן להחליף נושא, ולהחליף בגדים. האם אתם מתארים לעצמכם מה שמונה סיבובים בפארק יכולים לעשות לאמפתמינים שלכם? נסו ותהנו. יום טוב. |
|
teacher(שולט) |
לפני 19 שנים •
31 במרץ 2005
מה?
לפני 19 שנים •
31 במרץ 2005
teacher(שולט) • 31 במרץ 2005
''אינפונדיבולה כרונו-סינקליסטית''
זהו, אחרי שאמרתי את זה וחובי לאינטלקטואליזם נפרע במלואו לפוסט הזה, לא הבנתי מה את אומרת, כי המילה גרמנים (כמו המילה ערסים) אינה מספיקה, וכשמחברים לה תארים כמו - כל הגרמנים נאצים, או אולי כל הפרסים קמצנים, מה זה משנה לך, אז זה עדיין לא לעניין. מקבל את דברייך לגבי הפרשנות שלי, זה שלי זה נראה כך, בטח לא הופך את זה לאמת. ולקרוא לערסים, ואני מצטט: טיפוסים מפוקפקים טיפשים בדרך כלל אלימים מעליבים ומשפילים מתנשאים חושבים את עצמם שובניסטים מאמינים בהררכיה שהם עומדים בראשה מלאי זוהמה פנימית זה לעניין? ולהשליך את זה על אדונים באופן כללי? איך? למה? ואלו עוד דברייך במישור העקרוני? הומור? כך את מתבטאת כשאין לך בטן מלאה כלפי משהו /מישהו? אז לדעתי מה שכתבת הוא חסר טעם לחלוטין ומאוד לא הומוריסטי. אני חושב שאם היית רוצה להתנצל בפני מישהו על משהו, היית כבר עושה את זה. לא רואה עצמי נפגע אישית מהעניין וגם התנצלויות אף פעם לא עשו לי את זה. השאלה שלי אליך היא - למה לזרוק רוע לכל הכיוונים? לאיזו מטרה? אני בדעה שאפשר לצחוק על כל דבר, ולהרוג כל פרה קדושה, ובתנאי אחד בלבד - שזה יצחיק. יום נעים מהאיטליז teacher |
|