דגיג |
לפני 19 שנים •
1 באפר׳ 2005
אז ככה תשמעי...
לפני 19 שנים •
1 באפר׳ 2005
דגיג • 1 באפר׳ 2005
את כ"כ פאתטית סלו. כיוונתי למשהו מסויים אבל זה כנראה נשגב מבינתך.
את יותר ממוזמנת לדלג על ההודעות שלי אם הן לא נראות לך. קפיש? ואגב, לי לא חסר כלום, דווקא נראה לי שלפי העצבים שלך לך חסר משהו... |
|
slu |
לפני 19 שנים •
1 באפר׳ 2005
שמע חביבי
לפני 19 שנים •
1 באפר׳ 2005
slu • 1 באפר׳ 2005
מתחת לכבודי להכנס למלחמה מן הסוג הזה איתך
השירשור הזה נפתח במטרה להשתעשע ולשעשע, ובקיצור לעשות רק טוב. התגובה שלך ואין זה מעניין אותי למה כיוונת, היא לא במקום וסתם מקלקלת. אם יש לך אג'נדה אישית, צא בגלוי ודבר, כולנו מבוגרים כאן ואפשר ללבן דברים בפורום הולם. התגובה שלך, החל בזו הראשונה, תמוהה ופשוט לא במקום. |
|
Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
2 באפר׳ 2005
APRIL FOOLS IS UPON US
לפני 19 שנים •
2 באפר׳ 2005
Dom_Quixote • 2 באפר׳ 2005
זיקית כתב/ה: לזה אני אאמין.
1.4 אנשים ! TV_Eye כתב/ה: האמת שבכלל לא זכרתי שהיום זה הראשון באפריל
אני יכול להבטיח לך זיקית שזו האמת בהכנעה שלך TV אני דווקא סבור שמדובר בהלצה מוצלחת, אבל כזו שלא עומדת במבחן בג"צ, לאמור: עלו עליכם, תנו סחתיקה, תנו הוראה (אלא אם כן אתם באמת סאבים) לארוז את הציוד, ובואו לצחוק עם החבר'ה. עובדה שיגאל שילון, למשל, שסבור עקב ליקוי למידה בילדותו שהאחד באפריל הוא התאריך היחיד בשנה, ממהר לצאת גם בטרם הקליימקס אם מישהו עלה עליו. אתם מדמיינים ב"פספוסים", למשל, מצב שבו מישהו יגיד "נו באמת, אני לא קונה את זה, איפה המצלמה?", ורק לאחר סדרה של הכחשות שילון ייצא עם הסיגר כאילו כלום לא קרה? לסיכום: מתיחה ראויה, אך עם הערה בתעודת השליש מטעם מרן ורבנן יגאעל. ואפרופו סלו ודגיג (?), אני מבקש להביע פליאה מוחלטת מכך ששרשור בכלוב שהחל למטרה הומוריסטית הידרדר להטחת כינויי גנאי אישיים. מי ידע שדבר כזה קיים פה? שמא גם זה לכבוד ה-1 באפריל? כבוד, קיחוט תקציר (C): טיוי-שנה-הבאה-אני-ממליץ-על-פוסט-בפורום-אלפוני-יותר-אמין-ועם-זאת-יותר-ביזארי וסלו וד |
|
Olive |
לפני 19 שנים •
2 באפר׳ 2005
חייב להודות שהאמנתי
לפני 19 שנים •
2 באפר׳ 2005
Olive • 2 באפר׳ 2005
האמת, זכית להערכה ועכשיו היא נאבדת.
חזרה לטיוי של "שום אשה לא תשלוט בי לעולם". שא ברכה. |
|
TV_Eye(שולט) |