שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

שערה בכוס שתן

המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)
לפני 21 שנים • 23 ביולי 2003
יאלללללללללללללההההההההה שכל הגמדים והכלבלבים יצאו כבר מהארון ויבואו למועדון מחר, יהיה כייףicon_smile.gif))
דוכיפת​(נשלט)
לפני 21 שנים • 24 ביולי 2003
דוכיפת​(נשלט) • 24 ביולי 2003
עובד אלילות
אחלה שם.
למה אנחנו כאן?כדי לסבול.אז מה הבעיה?אתה סובל..ובלי הרבה מאמץ.אפילו תשלום לא נדרש.
תהנה...
ובאמת,הארון כבר נפתח,לך למועדון ותזכה לקשר ישיר עם המלכות,תוכל להציע עצמך ישירות
ואפילו אם לא תרכש ע"י מלכה
בטוח שתהנה מהאוירה,מהלהט מהיצרים.
הצלחה מכל הלב ידידי
aftercake​(נשלט)
aftercake​(נשלט) • 24 ביולי 2003
אני שמח לגלות, בתור ירושלמי שגר בתל אביב (ובינתיים רק ארבעה חודשים כאן), שגם ירושלים מתעוררת סוף סוף, ואפשר למצוא גם ירושלמים פה ושם בפורומים... רק אם אני לא טועה, המחסור במלכות בעיר עדיין חמור (לא חושב שיש כאן יותר משתיים שלוש כאלו)
עובד אלילות​(נשלט)
עובד אלילות​(נשלט) • 24 ביולי 2003
תודה דוכיפת.

היום הייתי אמור לעבוד בערב וביטלתי, אז אם לא אחטוף בסוף רגליים קרות יש סיכוי טוב שאגיע.

משתוקק לקולר ירושלים יבשה כמו חרס, אני בהחלט מבין למה עברת לתל אביב, שמה זה מכרה זהב. יחסית. הכל יחסית.
דוכיפת​(נשלט)
דוכיפת​(נשלט) • 24 ביולי 2003
עובד,
חמם את הרגלים.
המקום נעים וידידותי
לפחות עד שגבירה תתפוש בשערך ותגרור אותך אחריה.......
X MAN
לפני 21 שנים • 25 ביולי 2003
X MAN • 25 ביולי 2003
עובד אלילות יקר !

הסיכוי שלך למצוא מלכה או בת זוג לפנטזיות שלך בפורומים או במועדונים לא רוצה להגיד אפס אבל שואפת לאפס .

יש סיכוי הרבה יותר גדול שתמצא אותה דוקא במקומות שהכי פחות דימיינת .
יוני

כולן

יוני • 25 ביולי 2003
חברה מנסיון בכולן יש יצר שליטה אתם צריכים להאזר בסבלנות לא להתבייש ולדעת להציג את זה בצורה שלא תראה מפחידה או סוטה להן
ניטרו-גליצרין​(אחר)

גם אני,כמו המשתוקק והעובד,ירושלמי

ניטרו-גליצרין​(אחר) • 25 ביולי 2003
טוב לא בדיוק ירושלמי,אלה מתיימר להיות כזה (גרתי שם בשכירות 4 שנים)
בכול אופן,כמי שלוקא בצורה מאסבית ב"סינדרום ירושלים"גם אני הייתי משתוקק לדור חדש של מלכה ונסיכות של העיר שהיא בירת העולם,הייתי שמאח לתרום את עצמי למטרה הנשגבת הזאת,בסך הכול לירושלים צריכה להיות עליונות בכול התחומים ובכללם גם בעינין הBDSM
עובד אלילות​(נשלט)
לפני 21 שנים • 27 ביולי 2003

אין מה לדאוג

עובד אלילות​(נשלט) • 27 ביולי 2003
לכל העבדים המתוסכלים שעדיין מחפשים מלכה ולא מצאו שלא תיפול רוחכם!
הרי בידוע הוא שלאחר שהאנושות הצליחה לשבט את הכבשה דולי הרי שעולם שלם של אפשרויות נפתח לנגד עינינו, והרי שנוכל בקלות יתירה לשבט מלכות ולחלק מלכה לכל עבד בדיוק כמו שהצעתי. לא נותר לנו אלא לחכות בסבלנות שהטכנולוגיה תגיע למיצוי מלא ואז, הו אז עולם הבדסמ יראה אחרת לגמרי, לגמרי. מה טעם שכפלתי לגמרי - שהרי נוכל לבחור ולשבט רק את המלכות שאכן ראויות למלוכה ואז הרי שהטעם שישלוט כאן זהו דוקא טעם העבדים ולא כמו שהיום שכל בחורה שבא לה רעיון להיות מלכה עוד לא כתבה מילה וחצי וכבר עומדים לה עשרים שלושים עבדים דום.

סבלנות אחיי, סבלנות, הכל יהיה לטובה בסוף.
aftercake​(נשלט)
לפני 21 שנים • 28 ביולי 2003
aftercake​(נשלט) • 28 ביולי 2003
תגיד ניטרו, מי אלה הבחורות איתך בתמונה? הן גם בקטע?

(אגב, אני לא בטוח שזה רעיון טוב לשים תמונה שלך עם אחרים, שלא בהכרח רוצים את התמונה שלהם כאן)