סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

Gentlemen’s Club

lara
לפני 19 שנים • 9 באפר׳ 2005
lara • 9 באפר׳ 2005
רעיון לא רע בכלל, אבל לא זה מה שמעניין אותי, אלא ה
ציטוט: "בילוי שלא כולל נשים שווה לתחת. נקודה"
. אני מבינה את מקור האנטגוניזם - אלפי שנות הדרה עושות את שלהן - אבל יש להודות על האמת: בילוי הומוגני, עם בני/ות המין/מגדר (זה כבר פותח דיון חדש שאין לי כוח להיכנס אליו כרגע) שלך הוא משהו אחר. ובדיוק כמו ש"בילוי שלא כולל גברים" לא שווה לתחת, אלא ניחן באיכויות ומעלות משלו, כך אין כל פסול ברצון של גברים לבלות זה עם זה. זה לא בהכרח שוביניזם, סתם סוג של עצלות. icon_wink.gif כשגברים ונשים מעורבבים יש איזשהו מאמץ; אנחנו לא שמים לב אליו כי כל כך התרגלנו, אבל הוא שם. יש שחרור מסוים בשהייה במחיצת בני אותו המין, וזה לגיטימי לרצות את זה מפעם לפעם. לכן, אני חושבת שהעלייה על בריקדות אינה נחוצה בעניין הזה.
TV_Eye​(שולט)
לפני 19 שנים • 10 באפר׳ 2005
TV_Eye​(שולט) • 10 באפר׳ 2005
אם כבר הוזכר גרצו מרקס אז אני רק יכול להוסיף

"אני לא מוכן להיות מנוי באף מועדון שמוכן לקבל אותי כחבר"
רוח-רפאים​(שולט)
לפני 19 שנים • 10 באפר׳ 2005

פרופורציות

רוח-רפאים​(שולט) • 10 באפר׳ 2005
רעיון מעניין. בהחלט יכול לשמש כנקודת מוצא לפיתוח עסקי יסודי יותר. הפורום יכול לשמש כבמה ראשונית לסיעור מוחות אבל, כדי לממש חלום עליו לקרום עור וגידים בשולחן אחר.
לפני שאציע את עזרתי הכנה אשאל שאלת תם.
"הגעתי למסקנה שמה שחסר לי הכי הרבה מאז ששבתי לפלישטינה " זה מה שחסר לך הכי הרבה באמת? בפרופיל שלך טרחת על רשימה מפורטת ומוחצנת של גבולות.....אני משוכנע שניתן לרשום רשימה דומה של חוסרים הכרחיים מבלי לטרוח.
אשמח לשוחח על רעיונות שונים.
רוח-רפאים
ana
ana
לפני 19 שנים • 11 באפר׳ 2005

כן בטח

ana • 11 באפר׳ 2005
בטח גם יכניסו למקום הזה אדון שקוראים לו מתוק......

rollingeyes-024.gif
abcd
לפני 19 שנים • 11 באפר׳ 2005
abcd • 11 באפר׳ 2005
lara כתב/ה:
רעיון לא רע בכלל, אבל לא זה מה שמעניין אותי, אלא ה
ציטוט: "בילוי שלא כולל נשים שווה לתחת. נקודה"
. אני מבינה את מקור האנטגוניזם - אלפי שנות הדרה עושות את שלהן - אבל יש להודות על האמת: בילוי הומוגני, עם בני/ות המין/מגדר (זה כבר פותח דיון חדש שאין לי כוח להיכנס אליו כרגע) שלך הוא משהו אחר. ובדיוק כמו ש"בילוי שלא כולל גברים" לא שווה לתחת, אלא ניחן באיכויות ומעלות משלו, כך אין כל פסול ברצון של גברים לבלות זה עם זה. זה לא בהכרח שוביניזם, סתם סוג של עצלות. icon_wink.gif כשגברים ונשים מעורבבים יש איזשהו מאמץ; אנחנו לא שמים לב אליו כי כל כך התרגלנו, אבל הוא שם. יש שחרור מסוים בשהייה במחיצת בני אותו המין, וזה לגיטימי לרצות את זה מפעם לפעם. לכן, אני חושבת שהעלייה על בריקדות אינה נחוצה בעניין הזה.

איזה זיון שכל על משפט אחד.

תביני שכל אחד ודעתו .

על כל נוד שמישהו מוציא בפורום מתפלספים 5 שעות..

תמצתי מותק, תמצתי בשני משפטים. אין צורך בכל הניתוח הזה.

ו.....לידיעתך, בילוי שכולו נשים, מעניין לי בערך תתחת. לכן אינני נמצאת בכאלה. אני מעדיפה הטרגוניות. icon_smile.gif

באשר ל"שחרור" שציינת בבילוי הגברי הנ"ל, אני יכולה לחשוב רק על שחרור אחד שהם נוהגים לעשות..
אדון יחיד
לפני 19 שנים • 12 באפר׳ 2005

אני עושה מנוי

אדון יחיד • 12 באפר׳ 2005
לו היה נפתח כזה מקום, הייתי בהחלט מוכן לרכוש מנוי. בלונדון המקומות הללו שומרים על מסורת

של מאות שנים ללא שום שינוי. רק מלחשוב על הגעה למקום כזה אחרי יום עבודה, להצית סיגר,

להניח את המקטורן על קולב ולשתות ויסקי משובח...אגב, לא הבנתי למה הבנות מתלהמות כאן.
פייה{O}

Re: אני עושה מנוי

פייה{O} • 12 באפר׳ 2005
אדון יחיד כתב/ה:
...אגב, לא הבנתי למה הבנות מתלהמות כאן.

לא מתלהמות, פשוט מגחכות בבוז.
יש הבדל.

fishy.gif
ana
ana

יש לי יש לי

ana • 12 באפר׳ 2005
מעניקה לכם רעיון - ג'נטלמנס' פורום
לבנות המין הנשי אין כניסה !! שום זכות תגובה או אפילו יכולת הצצה מזערית

(נו כבר השתלטתם על גן העצמאות, מה עם כל העולם ?!)

מי בעד עולם וירטואלי גברי עם מנוי לתקופה לא מוגבלת מראש בעלות של 1000 דולר ?
השאלה לא מופנית להומואים מוצהרים, חיות, נשים, בחורות, ילדות ותינוקות

בנות, בא לכן חמאם עם סניטרים, מסאזי'סטים, קוטפי פירות, ציידים צולי בשר ולהטוטנים.
+ כניסה לחיות ולגברים מזדמנים ללא דמי מנוי ?
Miu​(מתחלפת){היצור}
Miu​(מתחלפת){היצור} • 12 באפר׳ 2005
מכיוון שאני יצורה (אישה) ואין לי מקום בדיון הזה,
שאלתי את היצור (סוג של גבר-גבר, שלא יהיה ספק) המחובר למחשב שלצידי על הענין.

הוא מלמל שאין לו כל ענין בלשחק אציל אנגלי מהמאה ה-18, אלא אם זה במסגרת סשן שלנו.
למרות אהבתו לוויסקי טוב בחברת גברים-גברים, זה נראה לו מלא באויר.
בנוגע למחיר - גם אם הוא היה טובע ביורו, יש דברים יותר טובים לעשות עם כסף, לטענתו.

כמובן שזה ענין של העדפה אישית, ואולי יש אנשים שזה עושה להם את זה.
למזלי (או מזלם?) הם לא במעגל חברינו הקרובים.
בלי קשר - שנינו מברכים על כל יוזמה,
ושמחים לדעת שיש מי שילך עד הסוף (אולי) עם הרעיון שלו,
גם אם הוא נראה לנו גרוע.