Miu(מתחלפת){היצור} |
לפני 19 שנים •
12 באפר׳ 2005
לפני 19 שנים •
12 באפר׳ 2005
Miu(מתחלפת){היצור} • 12 באפר׳ 2005
ובכן:
ציטוט: איפה מתחילה ונגמרת השליטה אם הסאבית מתערבת בקביעת גבולות?
השליטה מתחילה ונגמרת במסגרת הגבולות שהוגדרו מראש, או הגבולות שהתבהרו תוך כדי. לא רק שסאבית צריכה לדעת מה טוב לה ורע לה, אלא צריך שהיא ואדונה ישוחחו על כך (רצוי באריכות), וכך יוכלו להנות יותר האחד מהשניה. ציטוט: ואם לי אין גבולות בכלל, אז זה מסוכן? לקבוע גבולות בכוח?
כן, זה מסוכן. את יכולה להפצע ו/או למות. רצוי שלא תתעסקי בבדס"מ אם את לא מבינה מהם גבולות בכלל, או מהם הגבולות שלך. אם את מתעקשת, לפחות תשמרי על ה-SSC שהם הגבולות העליונים, ותקפים לגבי כל מי שעוסק בבדס"מ. מה שמביא אותי לנושא השני - מה שלא עונה על ה-SSC הוא לא בדס"מ. פשוט ככה. אני לא אומרת שלא צריך לעשות דברים כאלו, רק תשתדלו למות ולא להפצע, חבל על כספי הציבור הדלים גם ככה במדינתנו. שולט שמנצל חוסר גבולות מצד הסאבית ולא מציית ל-SSC הוא לא שולט, אלא אדם אלים/ נצלן/ פסיכופט/ סכנה לחברה/ רוצח/ אנס/ מועד לסירוס וכדומה. ציטוט: תחום הבדסמ כולל גם יחסים סאדו-מאזוכיסטיים שמעצם טיבם אין בהם דאגה מצד הסאדיסט לרווחת הצד המאזוכיסט. הסאדיסט נהנה מסבלו של המאזוכיסט ותו לא. ישנם דרגות שונות ומגוונות של סאדיזם, אך בקיצוניות אין חובה לדאגה לרווחת המאזוכיסט.
גם בדרגה הקיצונית ביותר של יחסים סאדו-מזוכיסטיים, יש חובה של שני הצדדים לדאוג לרווחתם ורווחת בני זוגם, כשכמובן על הצד השולט מוטלת אחריות גדולה יותר. מה שאתה מדבר עליו הוא התעללות, אבל אני מבינה את הבלבול התרמנולוגי שנגרם, להערכתי, בגלל המרקיז דה-סאד וכתביו. סאד מתאר התעללות חד צדדית של "שולטים" ב"נשלטים", דבר שמהווה השראה לרבים, אבל יש להפריד את הפנטזיה מעולם הבדס"מ המציאותי, בו אין מקום לדברים כאלו. |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 19 שנים •
12 באפר׳ 2005
Re: כולם כותבים כאן על גבולות ובהסכמה
לפני 19 שנים •
12 באפר׳ 2005
Yosefus(שולט) • 12 באפר׳ 2005
בצלמו כתב/ה: ומה אם לסאבית אין גבולות?
איפה מתחילה ונגמרת השליטה אם הסאבית מתערבת בקביעת גבולות? ואני מכירה את המושג שליטה מלמטה... ואם לי אין גבולות בכלל, אז זה מסוכן? לקבוע גבולות בכוח? אין דבר כזה "אין גבולות". למשל, אני מעז להניח שתתנגדי אם הוא יחליט לקטוע לך את היד. אז יש גבול והשאלות הן רק איך קובעים אותו (בהדדיות או באופן חד צדדי) ואיפה הוא עובר. אני לא מתיימר לענות בשמך על 2 השאלות הללו, זה נקבע ע"י כל אחד ואחת לפי טעמם. אם את זקוקה לשיחה יותר מעמיקה את יכולה לפנות באופן פרטי לכל אחד ואחת מאלו שענו לשרשור שלך, ואני בטוח שהם ישמחו לסייע. |
|
en1 |
לפני 19 שנים •
12 באפר׳ 2005
Re: בחינת גבולות או נטישה?
לפני 19 שנים •
12 באפר׳ 2005
en1 • 12 באפר׳ 2005
בצלמו כתב/ה: איך אתם רואים את המעשה הזה? האם זה מקובל? הגיוני? או שלא?..
זה שאת כותבת את הפוסט הזה מראה שאת חושבת שאולי נעשה כאן משהו לא נכון. אם לא היו לך גבולות, לא היית שואלת את השאלה. תסמכי על עצמך שאת צודקת גם אם הוא חושב שאת לא. ובלי קשר - לפי דעתי סאב/ית לעולם לא מוותרים ממש על כל השליטה שלהם. מידה מסויימת תמיד נשארת. המינון הוא אולי יותר נמוך, אבל הוא קיים. אבל זה כבר נושא (מאוד מעניין, אגב) לפוסט אחר. |
|
שרוניתלי(האה) |
לפני 19 שנים •
12 באפר׳ 2005
ואת עדיין איתו?
לפני 19 שנים •
12 באפר׳ 2005
שרוניתלי(האה) • 12 באפר׳ 2005
אחרי שהבחנת בעצמך כי משהו לא "מרגיש לך בסדר",
עדיין חושבת כי להביע זאת בפניו זהו ביטוי של שליטה מלמטה? והאם תיענשי על שהעלית את זה בפנינו בפורום? |
|
תבונת אש(שולטת) |
לפני 19 שנים •
12 באפר׳ 2005
מעצם השאלה,
לפני 19 שנים •
12 באפר׳ 2005
תבונת אש(שולטת) • 12 באפר׳ 2005
(ואני מודעת לזה שוודאי שאחזור על דברי קודמיי המכובדים והמלומדים לעילא ולעילא אבל בשל חומרת המצב והיותו של קיחוט בינינו),
אפשר להסיק כי משהו באופן קרדינלי, ברור וחד משמעי שה"דום" שלך אינו דום. מעשה שכזה הינו מחוסר כל אחריות וכל אכפתיות ומפר כל בסיס למערכת יחסים (זוגית או לא). האיש שעשה לך משהו כזה התעלל בך. חד וחלק. ניצל אותך. תקראי היטב. כך לא מתנהג שולט. כך לא מתנהג בן זוג. כך לא מתנהג חבר. ובוודאי שלא מכר או סטוץ. אם הינך בוטחת באדם שכזה, מבקשת את קן צרעות (במקרה הטוב) או מוות וודאי בסשן הבא (במקרה הרע באמת). לו היינו יודעים מי האדון, אני בטוחה כי היו כאן אנשים (סאביות, דומים, סוויצ'ים וכל קהילת הכלוב, למעשה) שבשמחה היו מסבירים ל"אדון" שלך כיצד מתנהגים, ומהו דום. על התנהגות כל כך חסרת אחריות משלמים בקשירה לצלב בככר קדומים, לדעתי. יש דברים שאסור (בתכלית האיסור) לכל אדם (באשר הוא אדם) לעשות לזולתו. קשירה במקום ציבורי ונטישה זה צעד לפני שהוא משאיר אותך לדמם על השטיח אחרי "סשן" חיתוך אצבעות. כל עוד נפשך בך, ברחי משם. אם זקוקה את לסיוע מכל סוג שהוא, אנא - צרי קשר. אני יורדת על ברכי, מניחה את השוט ומכינה לך חיבוק גדול גדול. אל תתני לו. את אדם, לפני שאת אישה, לפני שאת בת זוג והרבה לפני שאת סאבית. את אדם. אני מבקשת ממך, בשם כל האנושי כאן (ולא חסר. זו קהילה חמה, מלאת תוכן ואנושיות) צאי משם. תשמיעי ציוץ, ונסייע. את לא לבד מולו, את שומעת? |
|
Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
13 באפר׳ 2005
Re: כולם כותבים כאן על גבולות ובהסכמה
לפני 19 שנים •
13 באפר׳ 2005
Dom_Quixote • 13 באפר׳ 2005
בצלמו כתב/ה: איפה מתחילה ונגמרת השליטה אם הסאבית מתערבת בקביעת גבולות? ואני מכירה את המושג שליטה מלמטה צלמו יקרה, אין לי שום כוונה להעליב או לפגוע בך, אבל נראה שאת לא מכירה היכרות אמיתית ונכונה את המושג בדסמ. שליטה מלמטה היא מצב שבו הסאבית, לדוגמה, רוצה שהדום יעניש אותה או סתם שיתייחס אליה, אז היא מציקה לו, וממרה את פיו בכוונה. זה שליטה מלמטה, ודום נבון ומנוסה יודע לטפל בזה, אם זה נראה לו מצב בלתי רצוי. לקחת אחריות על חייך ועל בטחונך האישי, ולא לתת למישהו להפקיר אותו, זו לא שליטה מלמטה, זה שימוש באמצעי הזניח המכונה בפי יודעי דבר "שכל". אין לאף אחד בעולם, לאף אחד בעולם, זכות לסכן את בטחונך, את בריאותך או את חייך, חבר, בעל, הורה או דום. אין דבר כזה. מצב שבו בטחונך האישי מצוי בסכנה, הוא לא בדסמ, הוא פיקוח נפש. בצלמו כתב/ה: ומה אם לסאבית אין גבולות?
ואם לי אין גבולות בכלל, אז זה מסוכן? לקבוע גבולות בכוח? הממ, בואי נראה... האם זה שאין לסאבית גבולות יכול להיות מסוכן?... בהחלט סוגייה מסובכת. הלו, מבזק מציאות! כמו שמיו אמרה, שולטים שמתעללים בנשלטים בלי לדאוג קודם כל לרווחתם זו פנטזיה, ואם זה קורה במציאות אזי זה קורה אי שם בצפון קוריאה או בעיראק, ואני לא חושב שהם בקטע של בדסמ. את שומעת מה את אומרת?? כמו שאמרו פה, מה זה אין גבולות? ואם הוא ירצה לכרות לך אוזן? ואם הוא ירצה לעשות אותך נכה בשתי רגלייך? ואם הוא ירצה להשאיר אותך בלב ים כדי לראות אם תוכלי לשחות חזרה לחוף? ווט דה פאק איז אין גבולות? אין דבר כזה!! ומי ש"אין לה גבולות", אני מכיר פסיכיאטר ממש טוב, כמה חודשים של טיפול תרופתי מקיף והיא תמצא שבכל זאת יש לה גבול או שניים. נראה לי שרצוי שתחקרי קצת אודות בדסמ. אם תמצאי סיפור מציאותי אחד שבו הסשן לא מסתיים בחיבוק ואהבה (בז'רגון המקצועי: אפטר-קר), שבו מישהי מכריזה ש"אין לה גבולות" ונשארת מרצונה עם דום שמסכן את בטחונה, אני אישית אדאג לזה שאביס יהיה עבד שלך שבוע. ואת חדשה פה אז את לא תעריכי את הטריידמרק, אבל, פאקן טלי קורה מבין עינייך!! שקשוק ראש בחוסר אמון בולט, קיחוט תקציר הפוסט (C): תודה-לכולכם-שבאתם-נתחיל-ברשותכם-יתגדל-ויתקדש-ש...הלו, רגע, בכל זאת יש לי גבול, אני לא מוכנה לטקסים דתיים בסשן! אדום! |
|
Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
13 באפר׳ 2005
Re: מעצם השאלה,
לפני 19 שנים •
13 באפר׳ 2005
Dom_Quixote • 13 באפר׳ 2005
תבונת אש כתב/ה: (ואני מודעת לזה שוודאי שאחזור על דברי קודמיי המכובדים והמלומדים לעילא ולעילא אבל בשל חומרת המצב והיותו של קיחוט בינינו),
אמ, בעע? |
|
teacher(שולט) |
לפני 19 שנים •
13 באפר׳ 2005
דיינו
לפני 19 שנים •
13 באפר׳ 2005
teacher(שולט) • 13 באפר׳ 2005
אילו היה קורא לך זונה ולא ליד משפחתך - דיינו!
אילו היה משאיר אותך עם משפחתך ונוסע לים עם אחותך - דיינו! אילו היה משאיר אותך בים ולא גוזר את שערך- דיינו! אילו היה גוזר את שערך אך נווד לא היה מוצא אותך - דיינו! אילו נווד היה מוצא אותך אך לא היה אונס אותך - דיינו! אילו נווד היה אונס אותך וגם גוזר את אצבעך - דיינו! אילו היה גוזר את אצבעך ולא היה שם מלח - דיינו! אילו לא היה שם מלח אלא מזריק לך נפט - דיינו! אילו לא היה מזריק נפט אבל תולש את עינך - דיינו! אילו לא היה תולש את עינך אך חונק אותך בצווארך - דיינו! אילו היה חונק אך לא בודק - דיינו! אילו היה בודק אך לא היה מה לבדוק? אילו היית מתה וכבר לא היה חשוב עם זה עשה לך טוב? מה אז? - דיינו? *אני לא אומר לך כיצד לנהוג , רק מציג אופציות אפשריות. חיוך שלוח וברכת חג פסח שמח teacher |
|
אדון טיפות הגשם(שולט) |
לפני 19 שנים •
13 באפר׳ 2005
לפני 19 שנים •
13 באפר׳ 2005
אדון טיפות הגשם(שולט) • 13 באפר׳ 2005
כמה עובדות שמצאתי על "בצלמו" .
המשתמשת נרשמה לפני כחודש. אין למשתמשת פרופיל רשום. המשתמשת הוציאה שני פוסטים לפורום. האחד הוא זה המדובר, הקודם דיבר על השפלות ואהבה. המשתמשת טוענת שהיא כשנה עם אדונה (בתחילת הפוסט הקודם). המשתמשת לא הגיבה לשרשורים אחרים בפורום. הרושם שלי הוא שמדובר על דמות לא אמיתית, המנסה לעקוץ ולהעמיד באור מגוחך את עולם הבדסמ הנכון, בדרכה שלה. דרך הלגלוג והבוז הציני לתחום שיש בו אהבה ויחסי קירבה של הלב שאותם בונים בני הזוג . הפוסט הנוכחי זכה לכל התגובות האפשריות. נראה לי שאין לה אדון (או אולי בכלל המדובר בגבר), ואם הדמות היא אשה הרי שהפוסט איננו אמיתי, כמו גם הפוסט הקודם. התייחסות רצינית לדברים היא התייחסות לדברי טיפשות, והרי כבר נאמרה מילה אחת או שתיים בנושא. |
|
בצלמו |
לפני 19 שנים •
13 באפר׳ 2005
אדון טיפות הגשם
לפני 19 שנים •
13 באפר׳ 2005
בצלמו • 13 באפר׳ 2005
אני אמיתית ביותר, המקרה הזה ואגב גם הקודם שפירסמתי הוא אמיתי לגמרי. עצם זה שאני לא מציגה פרופיל מפורט אין אומר שאני לא קיימת.
הגבתי במהלך השירשור וקראתי את התגובות ואני לא מנסה לעורר שום פרובוקציות. קיבלתי תגובות חמות מהמון אנשים פה גם בפרטי ואני מודה על כך. אולי כי אני מעלה שאלות כנות לגבי הבדס"מ גם אם לפעמים צורמות כי זה לא מקובל, שאלת את השאלה הזו אבל מין הראוי היה לברר לפני שאתה מפרסם בכזו נחרצות שאני לא קיימת. תודה לכל המגיבים/ות. עזרתם לי לראות את הדרך. בצלמו. |
|