לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

"פספוסים" - פוסט דינמי בהתהוות

Dom_Quixote
לפני 19 שנים • 16 באפר׳ 2005

"פספוסים" - פוסט דינמי בהתהוות

Dom_Quixote • 16 באפר׳ 2005
כבוד,

למרות שבחודשי היעדרותי מהביצה התרבו שורצי הצ'אט בצורה מעריכית מ-30 בממוצע כשעזבתי לביזאר של 80 היום (לכל הדיעות מתוך נסיון נואש למצוא עניין בהיעדרי), עדיין לא יכול הצ'אט להכיל את כל הקהילה בכל רגע נתון, וחבל. מקומם לחשוב שלאנשים פה יש חיים, ועוד כאלה שאינם קשורים אלי.

עבור אותם אנשים, שפעם אחר פעם מפספסים את פסגות הקומדיה, הדרמה והביזאר הכללי שמתרחשות בצ'אט, החלטתי לפתוח את השרשור הזה, שיהיה שרשור דינמי. מה זה אומר? משהו כמו "הניק ועונשו" הנצחי של המלכה לירז. בכל פעם שיהיה מה להוסיף - נוסיף. וזאת כדי שאלה שאינם בינינו באותם רגעים לחוות את פסגות האושר כי הם מאוד עסוקים בזוגיות המחורבנת שלהם ימח שמם, יוכלו ליהנות מפאר היצירה.

כבוד,
קיחוט
הניק_הכפול_של_קיחוטה​(לא בעסק)

כאן!

אוי קיחוט אתה גדול. אני תומך בכל מה שאמרת ללא סייג.

בוז,
הכש"ק

אנטי-תקציר:

קיחוט ממש אדיר. אני סבור שיש להכיר בכך רשמית במגילות זכויות האדם של האו"ם. יש בכוונתי לנקוט בהליכים ראשוניים כבר ברגע זה. יחי קיחוט!
Dom_Quixote

או קיי, אז אפשר להתחיל.

Dom_Quixote • 16 באפר׳ 2005
כבוד,

מעבר לעניין החלוקה הרשמית של תארי "דביל" לכל דכפין, ומעבר לטוויסט האהבה-שנאה שביצענו בצ'אט, אני חושב שהסוגיה המרכזית הראויה להתייחסות היא חילופי תפקידים רשמיים בהנהגת הקהילה:

מעתה, דאימונד ירום הודה היא אביר הקהילה הרשמי. היא מחליפה בתפקיד זה את דום קיחוטה.

דום קיחוטה מצדו, הוא מעתה הבחורה הכי יפה בקהילה. הוא תופס בזה את מקומה של דאימונד, היושבת במועצת הבחורות היפות ביותר בקהילה בצוותא עם עוד יפות טובות שאמנע מלפרט מפאת חשש לשלמותי הפיזית אם אשכח מישהי, מה גם שאני לא סומך על האביר החדש שיגן עלי כפי שאני הייתי עושה עליה icon_confused.gif

אבקש להתייחס הן אל האביר החדש והן אל היפהפיה החדשה, ולתת להם תקופת חסד להתרגל לתפקידהם החדשים. מן הסתם יקח זמן עד שדאימונד תשכיל להתייצב תוך שניות לצד כל אדם במצוקה, וגם אני לא לגמרי תפסתי עדיין איך אמורים "ללקלק לעצמי" עם המחוך, כמורשת היהלום.

זה הכל להיום, שונא את כולכם.

כבוד,
קיחוט
Marcus Wright​(אחר)

עכשיו שאתה כוסית על ....

Marcus Wright​(אחר) • 16 באפר׳ 2005
עכשיו שאתה כוסית על ....
מה דעתך להסתובב בעיר הגדולה ולמצוא לך זיון
כך גם לך יהיו חיים והיד גם לא תכאב יותר icon_twisted.gif
משחקי כדורסל עלאק ...