ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

אני רוצה שתדע

צמאה​(נשלטת)
לפני 19 שנים • 20 באפר׳ 2005

אני רוצה שתדע

צמאה​(נשלטת) • 20 באפר׳ 2005
אני רוצה שתדע שאני לא יודעת לכתוב כמו שאתה יודע ושזה משגע אותי כי אני לא יכולה להגיד לך את הדברים שיש לי להגיד כמו שאתה יודע.
אני רוצה שתדע שאתה כל הזמן בראש שלי וגם עכשיו כשאתה באמריקה שלך אני חושבת עליך והלב שלי כואב מרוב מחשבות.
אני רוצה שתדע שאני מפחדת ממך שאני רועדת ממך שאני לא יודעת מה לעשות מרוב פחד שלא תהיה איתי או שאני יאבד אותך או שלא תרצה אותי.
אני רוצה שתדע שאני מפחדת עוד יותר לעשות משהו שיגרום לך להיפגע ממני כי לפעמים אני עושה טעויות אבל לך יש לב שכולו זהב ואני מקווה שזה בחיים לא יקרה ואם זה כן יקרה אז אני מאחלת לעצמי למות מעצב ושתעזוב אותי כי בטח יגיע לי.
אני רוצה תשדע שאני מפחדת הכי הרבה ששנינו כבר המון זמן לא אהבנו ואני מפחדת ששכחנו איך להיות כשאוהבים ולהתנהג.
אני רוצה שתדע שאני כבר מתה להגיד לך את כל המילים שיש לי להגיד לך ושאני מחכה שתחזור מאמריקה הזאת ושתבוא ואני אגיד לך שאני... ואני לא כותבת את זה כי אני מפחדת לכתוב את זה.
אני רוצה שתדע שאני מתה מפחד להפגע ממך אבל מוכנה להמר ולהפגע אם זה מה שיקרה אז שזה מה שיקרה.
אני רוצה שתדע שכשדיברנו ואני לא ממש עניתי לך זה רק בגלל שהתרגשתי ולא יכולתי כמעט לדבר.
אני רוצה שתדע המון דברים המון המון המון ואני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל לספר לך אותם.
אני רוצה שתדע עלי הכול ושאני עליך.
אני רוצה שתדע שאני לא הולכת לישון הלילה מהתרגשות ושאני מתפללת שתיכנס לכאן לפני שתתקשר אלי בכדי שתקרא את זה ורק אז תתקשר כי אז בטח יהיה לי יותר קל לדבר איתך ואני רוצה שאם אתה קורא את זה אז ישר תגיד שקראת כי אני רוצה להגיד לך משהו שאני יצליח להגיד רק אם תגיד לי שקראת.
אני רוצה שתדע שהכי אני מפחדת ממה שתחשוב על מה שאני כותבת לך עכשיו.
ואני רוצה שתדע שאני כבר מתה שתדע הכל.
ש
ד--פנה
לפני 19 שנים • 20 באפר׳ 2005

ממממממממ

ד--פנה • 20 באפר׳ 2005
אני רוצה שתדע........

שגם אני!!!

תתקשר אלי גם, לא משנה הסדר.
קליבר​(שולט)
לפני 19 שנים • 22 באפר׳ 2005

יפה לך צמאה