אנה דוט קום |
לפני 19 שנים •
23 באפר׳ 2005
הפרדה מנטלית
לפני 19 שנים •
23 באפר׳ 2005
אנה דוט קום • 23 באפר׳ 2005
קושיה לי לקראת חג הפסח,אליכם חברי הקהילה.
אני שפחה (לצורך העניין) ויש לי אדון (נגיד),הקשר הוא קשר בדס'מי אבל לא קשר של 7\24 הקשר מתהדק והוא לא הופך לקשר בדס'מי בלבד,יש עניין מעבר לפיזיות רוצים להעמיק את הקשר אבל יש בעיה,איך יוצרים את ההפרדה בין יחסי אדון שפחה למציאות אחרת,איך משלבים בינהם אפשר בכלל להפריד,הרי לפני כמה רגעים הייתי קשורה ומושפלת ועכשיו אנחנו שותים קפה בבית קפה תל אביבי,אז זהו הכל נשכח,המערכת נהפכה להיות ונילית ? האם תמיד הוא יהיה האדון (גם בתת מודע וגם בסגנון הקשר). אם יש אהבה אמיתית ורוצים לשדרג את הקשר,נהפכים לונילה פיצפוצים או שיש אפשרות לשמר את הקשר ברמתו הבדסמ'ית הגבוהה לצד מערכת זוגית ואמיתית ובריאה ? השאלה היא יותר פילוספית מאשר מעשית,הרי ניתן ליצר מערכת כזו,אבל היא יכולה להשמר לאורך זמן. אם יש כאלה שחוו מערכת כזו אשמח לשמוע את דעתכם חג שמח,אנה |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
24 באפר׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באפר׳ 2005
מיתוסית(שולטת) • 24 באפר׳ 2005
לא ניסיתי, ולמען האמת גם אני התחבטתי רבות בסוגיה הזאת.
אני מקווה שאפשרלנהל מערכת יחסים בדס"מית גם בלי שתהפוך לקינקית בקושי. מה שכן, אני מצליחה לעשות יפה הפרדה בין לפני ואחרי הסשן ובזמן הסשן. פשוט מתייחסים לזה כמעין הצגה ושחקנים ולרוב הדום יכול לעשות את המעבר מהסשן לונילה. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
24 באפר׳ 2005
אז ככה ..
לפני 19 שנים •
24 באפר׳ 2005
קליבר(שולט) • 24 באפר׳ 2005
אני קורא לזה , בגרות או הבנה , אין לזה שם
אבל מהרגע שה"סשן" הסתיים , אין יותר יחסי אדון ושפחה , נניח בחיים בבית , יש חלוקת מטלות למרות שאצלי , מאחר וזו לא מסגרת חיים בבית , אבל אםאנחנו לא במסגרת הסשן , היחסים הם שיוויוניים , ככל האפשר . יש זוגות שעוברים למערכת 24/7 , אם זה עושה להם טוב , בבקשה ואז השפחה לא מפסיקה להיות שפחה . זה טכנית קצת קשה , לדעתי , אבל אפשרי . צריך לדעת לשים "גבול" בין החיים הבדס"מ לבין החיים בחוץ , מה שלא מונע ממני להרים אליה טלפון ולתת לה הוראות במשך היום או בס.מ.ס. , ככה פתאום. מה את אומרת ? |
|