סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

Gentlemen’s Club

Matok​(שולט)
לפני 19 שנים • 29 באפר׳ 2005

סוגרים חשבון - מתחילים איתך - אבל בעצם אין לי לב להכניס לך..

Matok​(שולט) • 29 באפר׳ 2005
פייה כתב/ה:
מועדון לבורגנים פלצנים ונובורישים שצריכים עניבה וויסקי ביד בשביל להרגיש "גברים"?

שיהיה לכם בהצלחה.
שמחה שאין כניסה לנשים....

crazzzy.gif

פייה !

תרגעי.
פייה{O}
לפני 19 שנים • 29 באפר׳ 2005

מתוק מותק

פייה{O} • 29 באפר׳ 2005
רגועה כבודהה, הסר דאגה מליבך.
כפי שאמרתי, למעט הבחילה הקלילה שיש בי למשמע רעיונות שמבטאים בורגנות קפיטליסטית מתנשאת שכזו (שלא לאמר השוביניזם הלא ברור), אין לי שום התנגדות, ובטח לא כעס, כלפי רעיון המועדון לבנים מגניבים (ועשירים) שלך.
תעשו חיים משוגעים.
smoking21.gif
lain
לפני 19 שנים • 30 באפר׳ 2005
lain • 30 באפר׳ 2005
לא ברור לי מדוע לכעוס על אותם גברים ועוד להרחיק לכת ולכנותם שובניסטים icon_rolleyes.gif

כפי שלא בכל סיטואציה תתאים לי חברתם של הגברים כך גם הם
מה גם שלא נאמר כאן שהכניסה לנשים אסורה
מאידך לא מכירה אישה שעל מנת לחוש טוב עם עצמה צריכה לשבת בכורסאות עור עם סיגר קובני וויסקי משובח בידה
המועדונים הללו נועדו עבור גברים מהמעמד הבינוני ומעלה אשר צריכים שגם ידעו שיש להם כסף
ולאו דווקא נובורישים מנויים בהם, גם עשירים שרוצים להרגיש שעל ידי קריאת גלובס במועדון שכזה הם מנהלים את המדינה icon_lol.gif

כל אחד/ת ומה שמהנה אותו/ה
Dom_Quixote

ג'נטלמן אירופאי

Dom_Quixote • 30 באפר׳ 2005
מעט כבוד,

מאז נבחרת הדיונים של קרואטיה לא ראיתי מצבור כה משעשע של סתירות עצמיות. נראה כי מיידי הסלעים פה אינם משכילים להבחין שהבתים שלהם עשויים זכוכית, פשוט משום שמיקמו את הקטפולטה באמצע הסלון של ביתם הם, וכך שיברו בטעות את קירותיהם שלהם בדרך אל המטרה.

בואו ניזכר מה היה הנושא המקורי - מועדון לג'נטלמנים.

מילון האינטרנט הראשון בו נתקלתי מגדיר "ג'נטלמן" כ: אדם בעל חינוך מעולה ונימוסים משובחים. אציל".

חינוך? נימוסים? אצילות? בואו נבדוק מה יש לנו בקרב המנויים הפוטנציאלים של המועדון המדובר בשרשור זה:

כבוד בסיסי כלפי האדם באשר הוא אדם:

Matok כתב/ה:
באומרי מועדון טוב אני לא מתכוון למוסך סובארו שעבר הסבה למוסך סובארו עם רמקולים גדולים ואורות מהבהבים וקהל שמורכב מבת-ימיות שחולמות ניו-יורק.

נימוסים מעולים:

אדון יחיד כתב/ה:
התייחסתי להודעה של פייה מבחינה תוכנית MIU. עקב קשיי ההבנה שלך את פטורה מלהגיב. צ'או

השכלה ומודעות עצמית:

אדון יחיד כתב/ה:
גיחוך בבוז הוא נשקם של החלשים (או החלשות).

מישהו חכם אמר פעם שאם אין לך דבר טוב לומר זו לא בושה לשתוק.
bye.gif

(רק כדי לבאר את דבריי: הכלל הסוציולוגי הידוע קובע שנשקם של החלשים היא האלימות. גיחוך בבוז הוא נשקם של מי שקוראים דברים מקוממים בפורומים ואין להם כוח להכביר מילים. יש הבדל).

נאורות:

Matok כתב/ה:

אני בוחר לפרסם בחלק של האדונים כי השאלה כמובן מופנית לגברים, רצוי לא בליינים מידי, ורצוי בעלי פרופיל מסויים (גברים, ועד כמה שניתן ג'נטלמנים...
אבל אין בכך כדי להעיד אפילו במעט על כך שאני מזלזל חלילה בסאבים, נשים או כל אורגניזם אחר שמסתובב לו במסדרונות החשוכים של הכלוב...

כיבוד דעתו של האחר ומישלב לשוני יוצא דופן בעת ובעונה אחת:

Matok כתב/ה:
לכולם.
אתמול מישהו מהכלוב אמרה לי שלא אני הכעסתי את הבנות שהגיבו כאן אלה שהן כבר היו כועסות מראש.

ולבסוף, הנה כמה דברים הרשומים תחת הסעיף "גבולות" בפרופילו של מתוק, ללמדכם שהוא למד את אמנות הג'נטלמניות מטומי לפיד בכבודו ובעצמו:

כפות רגליים או ידיים לא יפות, בחורות בלי ציצים (!) (סימן הקריאה הוא תוספת שלי - קיחוט), סנטר כפול, כבד אווז עשוי מדי, נשים בשיער קצר, גורמט, נהגי מוניות, תחת גדול, בנות שלא יודעות למצוץ (!!! - שוב התחשקו לי סימני קריאה), אייל גולן ודומיו או איך שלא קוראים לו (!!!! - שוב אני), תחת גדול, חומוס בבזל.

לצד האורים והתומים האלה, מקפיד מתוק לציין בין גבולותיו גם: טפשות, לב קטן ורשעות.

ועל כך באמת יש רק דבר אחד לומר. אמרת שמה שהכי חסר לך זה מועדון לג'נטלמנים, ואני אומר טוען שמה שהכי חסר לך זו מראה.

אם אתה באמת מאמין שאתה יכול לציין את כל אלה, ואז לטעון שאתה שונא לבבות קטנים, רשעים וטפשים, ולהתיימר להיות ג'נטלמן, אני דוחק בך לפעול מיד, כי מובטח לך מקום ריאלי בכנסת הבאה.

ג'נטלמן אמיתי מתייחס בכבוד לכולם. גם לבחורות בלי ציצים, גם למזרחיים, גם לנשים עם תחת גדול, גם לנהגי מוניות, גם לאוכלי חומוס בבזל, גם לעובדי מוסך סובארו, ואפילו, רחמנא לצלן, לתושבי בת-ים.

ג'נטלמן אמיתי, מר אדון יחיד, לא אומר למישהי שהוא לא מכיר ש "בגלל קשיי ההבנה שלך" היא פטורה מלהגיב (מה גם שתגובתה לא לקתה בחוסר לוגיקה, ובכל מקרה זכותו של כל אדם להגיב, אפילו טרולים מקצועיים).

ג'נטלמן אמיתי, משקיעים יקרים, לא נמדד במותג החליפה או באורך הסיגר. הוא נמדד בהתנהגותו.

אתם יכולים להקים את המועדון הכי יוקרתי והכי יקר בעולם. ג'נטלמנים אני לא רואה בו בינתיים.

הייתי אומר טלו קורה מבין עיניכם, אבל אתם רק תגידו שכבר עשיתם זאת מזמן, היא לא היתה מעץ משובח מספיק.

קיחוט.

תקציר הפוסט (C):

אני-אמרתי-שזהבה-גלאון-זונה-מה-פתאום-אני-ג'נטלמן-אירופאי-ולכן-אני-חוזר-בי-ומצדי-היא-יכולה-לגבות-כמה-שהיא-רוצה-עבור-שירותי-המין-שלה
Dom_Quixote

כרך II

Dom_Quixote • 30 באפר׳ 2005
כבוד,

התגובה הקודמת היתה ראויה להיאמר, אבל הנה גם משהו על הרעיון המועדון עצמו ולא רק על ג'נטלמניו המצויינים:

אמר אדון יחיד שהמועדונים האלה בלונדון שומרים על מסורת אחת כבר מאות שונים. ראוי לזכור, כפי שהזכיר גולד, שהמסורת הזו כוללת, בין השאר, מדיניות של אפליה כלפי שחורים ויהודים, ולא רק כלפי נשים (נניח שטיעון הבילוי בחברת בני מינך עוד יש לו איזשהי לגיטמציה, כמו שאמרו פה). חוץ מזה שעל מידת הג'נטלמניות, כפי שאני מאמין שהראיתי, ניתן להתווכח.

אבל מעבר לזה, ראוי להגיד משהו נוסף:

יש אנשים שאין להם מה לאכול בעולם הזה. אז אני לא אומר שכולנו צריכים ללכת כל היום אבלים וחפויי ראש ולא להוציא כסף על שום מותרות, בהחלט לא.

אבל אלפי דולרים בשביל משקה ועיתון? בשביל כורסא ועץ מהגוני?

סתם תהייה, וזכותכם להגיב איך שאתם מבינים - לא יעשה לכם טוב יותר על הלב לתרום 4000 דולר כדי שלאיזו משפחה יהיה מה לאכול במשך כמה חודשים? או כדי שכמה כלבים ימצאו בית? או כדי שלכמה נשים מוכות יהיה לאן ללכת להתחבא?

לבלות זה לגטימי, ולנפוש זה לגיטימי, וגם אני קונה פיצות והולך למועדונים ולבתי קפה ולהצגות ולקולנוע. אבל חבר'ה, פרופורציות. אפשר לנפוש בשיא הסטייל והלוקוסוס והרברבנות במלון של 5000 דולר ללילה. בשביל מה צריך ללכת לזה של ה-10000 דולר?

בשביל מה זה טוב, השוויץ הזה? מה זה בדיוק אומר על מישהו שהוא נוסע במרצדס ולא בפג'ו? ב-ב-מ-וו ולא במרצדס, ביגואר ולא ב-ב-מ-וו? זה אומר שהוא אדם טוב יותר? חכם יותר? מוצלח יותר? רוצים מכונית עם סטייטמנט, בסדר. אבל לצורך הדוגמה, מרצדס זה סטייטמנט מספיק. מי שנוהג ביגואר זה כבר סטייטמנט אחר, שאומר: "יש לי כ"כ הרבה כסף שאין לי כבר מה לעשות איתו, אבל לא עולה בדעתי לעשות בו משהו טוב".

כל כוכבי הקולנוע קונים תכשיטים ובגדים במיליונים, אחוזות פאר ומכוניות שרד. לא יזכרו אף אחד מהם עוד מאה שנה. את האחד שיעז לומר שיש לו מספיק מכוניות ובגדים ואת שאר המיליונים הוא תורם לילדים חולים, יזכרו עוד מאות שנים.

אין לי שום דבר נגד הרצון שלכם לבילוי אקסקלוסיבי, אבל בשביל מה כל הקישוטים? ציפוי זהב יודע לעשות משהו שזהב אמיתי לא יודע? שיש צרפתי לא יודע להכין פיצה טובה כמו שיש איטלקי? כוסות זכוכית פחות מגלות עתידות מכוסות קריסטל?

ותחשבו על זה.

קיחוט
Yosefus​(שולט)
לפני 19 שנים • 1 במאי 2005

תושבי בת ים

Yosefus​(שולט) • 1 במאי 2005
Dom_Quixote כתב/ה:

ג'נטלמן אמיתי מתייחס בכבוד לכולם. גם לבחורות בלי ציצים, גם למזרחיים, גם לנשים עם תחת גדול, גם לנהגי מוניות, גם לאוכלי חומוס בבזל, גם לעובדי מוסך סובארו, ואפילו, רחמנא לצלן, לתושבי בת-ים.[/b]

הגזמת ! מילא נשים, נניח יהודים, נסבול תחת גדול, ובשם הנאורות נסכים לקבל גם בלי ציצים (ואללה, תרחם, אולי תעשה מערוף ונתפשר על צצים קטנים ?), אבל תושבי בת ים ? כאילו דא ?! נסחפת קצת, לא ?
Matok​(שולט)

הו הא מה קרה?

Matok​(שולט) • 1 במאי 2005
השירשור הזה מתחיל לצאת משליטה.

קיחוט נוזף בי, פייה מתיזה עלי מיץ ברטולין מורעל, ושאר מיני מכות מצרים.

ואני אומר,
צריך דורמן גם לשירשור מסתבר, לא רק למועדון...

תחייכו חברים יהייה בסדר, וכל אחד יגמור איפוא שהוא שייך.

והארץ תשקוט 40 שנה.

בלי שום קשר, סחטיין על כל התגובות. מי היה מאמין שיש לאנשים פה כ"כ הרבה זמן פנוי.....
Yosefus​(שולט)

Re: הו הא מה קרה?

Yosefus​(שולט) • 1 במאי 2005
Matok כתב/ה:

תחייכו חברים יהייה בסדר, וכל אחד יגמור איפוא שהוא שייך.

ואני (ברשותך כמובן) מעדיף לגמור אצל / על / בתוך זוגתי שתחיה.
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 19 שנים • 2 במאי 2005

חשוב שיהיה כזה מועדון

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 2 במאי 2005
כדי שכל מי שלא ארצה בחברתם יהיו מרוכזים במקום אחד.

icon_twisted.gif

נ.ב. במועדון ג'נטלמנים עם סיגרים, וויסקי משובח וסיגרים מותר לגרבץ?
דנדיליון​(שולטת)
לפני 19 שנים • 2 במאי 2005
דנדיליון​(שולטת) • 2 במאי 2005
דן קאפ, היכלם לך. ג'נטלמן לא מגרבץ. הוא נוטל את "תכשיטי המלכות" שלו ומניעם בעדינות מהיכא להתם וזאת יעשה בצנעה ובמקום המיועד לכך במועדון דנן.
(דנדי שמה על הראש את הכובע של חנה בבלי ויוצא לה קול מוזר)