milki |
לפני 19 שנים •
6 במאי 2005
כתבה בנושא סאדו (לא לפרסום) עזרה PLZ. היו נחמדים איתי
לפני 19 שנים •
6 במאי 2005
milki • 6 במאי 2005
לאדונים ומלכות, עבדים ושפחות שלום!
תסלחו אם אני לא פונה בצורה נכונה אני מאוד חדשה אבל אני די מתעניינת בנושא הבדסם ובקהילה עצמה. אני סטודנטית לקולנוע וטלוויזיה במכללת ספיר. אני הייתי צריכה לעשות כתבה במסגרת לימודית בנושא שמאוד עניין אותי והוא אנשי הקהילה בחיי יום יום, אחת המלכות הסכימה להצטלם אך התחרטה כמעט ברגע האחרון. נכנסתי לכמה אתרים וכשפרסמתי את הודעתי אנשי הקהילה הפכו להיות עויינים כלפי. שתי שאלות: למה? ושאלה שנייה אני עדיין הייתי רוצה לצלם את הכתבה (לא לפרסום!!! אלא אם רוצים אחרת) האם מישהו יסכים להצטלם עבור הכתבה. זו לא כתבה שיפוטית חס וחלילה!!!! מודה מראש על הסובלנות והעזרה milki |
|
milki |
לפני 19 שנים •
7 במאי 2005
המשך
לפני 19 שנים •
7 במאי 2005
milki • 7 במאי 2005
אני רואה שיש צפיות בהודעה אבל אף אחד לא עונה. תענו בבקשה בכל נושא אם זה בקורת או עצה.
להגיד לי אם יש לי סיכוי או העניין חסר תקווה. אבל בבקשה תענו. |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 19 שנים •
7 במאי 2005
לפני 19 שנים •
7 במאי 2005
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 7 במאי 2005
בכדי שתביני מהם חלק מהסיבות לאי שיתוף פעולה , אתן לך כמה מניעים סבירים לשם דוגמא: יש בעיה מאד גדולה בחשיפת הזהות היומיומית והזהות הבדס"מית בו זמנית הואיל ורוב האנשים בקהילה לא "יצאו מהכלוב" (בהקבלה ליציאה מהארון). לדעתי קיימת תחושת רוויה מסוימת מהנסיונות של סטודנטים שאינם בקהילה לגעת בנישת הבדס"מ כי זה אקזוטי ובתקווה להשיג סנסציה מסוימת. בנוסף, מרגע שהחומר צולם, אין באפשרות המצולם לדעת איך הוא יערך ובפני מי הוא יוצג. חוסר הוודאות הוא לגבי עתיד החומר המצולם גורם אף הוא לחוסר היענות. בשל הקלות הבלתי נסבלת של הוצאת משפטים מהקשרם והיכולת של העורך להציג את הקהילה באור מאד לא מחמיא על אף שבראיון נאמרו דברים אחרים, נראה לי שרובנו מעדיפים לוותר. בכל מקרה - בהצלחה! |
|
milki |
לפני 19 שנים •
7 במאי 2005
תודה
לפני 19 שנים •
7 במאי 2005
milki • 7 במאי 2005
Black Lotus כתב/ה: בכדי שתביני מהם חלק מהסיבות לאי שיתוף פעולה , אתן לך כמה מניעים סבירים לשם דוגמא: יש בעיה מאד גדולה בחשיפת הזהות היומיומית והזהות הבדס"מית בו זמנית הואיל ורוב האנשים בקהילה לא "יצאו מהכלוב" (בהקבלה ליציאה מהארון). לדעתי קיימת תחושת רוויה מסוימת מהנסיונות של סטודנטים שאינם בקהילה לגעת בנישת הבדס"מ כי זה אקזוטי ובתקווה להשיג סנסציה מסוימת. בנוסף, מרגע שהחומר צולם, אין באפשרות המצולם לדעת איך הוא יערך ובפני מי הוא יוצג. חוסר הוודאות הוא לגבי עתיד החומר המצולם גורם אף הוא לחוסר היענות. בשל הקלות הבלתי נסבלת של הוצאת משפטים מהקשרם והיכולת של העורך להציג את הקהילה באור מאד לא מחמיא על אף שבראיון נאמרו דברים אחרים, נראה לי שרובנו מעדיפים לוותר. בכל מקרה - בהצלחה! אני מודה על התגובה מקבלת ורק עכשיו מבינה למה כולם נמנעים מהשיב לי על ההודעה. האמת היא שחברה מאוד טובה שלי שותפה שלי לשעבר משתייכת לקהילה ולכן מה שיצולם לא יוכל להיות מוצג באור לא מחמיא. ודבר שני אני מתכוונת להראות את חומר הערוך למצולם ולא להראות לאיש עד שאקבל את הסכמתו של המצולם. כל זה אף ינוסח בכתב כהסכם. ודבר שלישי אקזוטיקה היא פרט שולי כאן כי הנושא הוא אנושיות, להראות לאחרים שאנשי הקהילה הם אנשים קודם כל ולא עב"ם כמו שכולם חושבים. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
7 במאי 2005
Re: כתבה בנושא סאדו (לא לפרסום) עזרה PLZ. היו נחמדים איתי
לפני 19 שנים •
7 במאי 2005
מיתוסית(שולטת) • 7 במאי 2005
milki כתב/ה: לאדונים ומלכות, עבדים ושפחות שלום!
תסלחו אם אני לא פונה בצורה נכונה אני מאוד חדשה אבל אני די מתעניינת בנושא הבדסם ובקהילה עצמה. אני סטודנטית לקולנוע וטלוויזיה במכללת ספיר. אני הייתי צריכה לעשות כתבה במסגרת לימודית בנושא שמאוד עניין אותי והוא אנשי הקהילה בחיי יום יום, אחת המלכות הסכימה להצטלם אך התחרטה כמעט ברגע האחרון. נכנסתי לכמה אתרים וכשפרסמתי את הודעתי אנשי הקהילה הפכו להיות עויינים כלפי. שתי שאלות: למה? ושאלה שנייה אני עדיין הייתי רוצה לצלם את הכתבה (לא לפרסום!!! אלא אם רוצים אחרת) האם מישהו יסכים להצטלם עבור הכתבה. זו לא כתבה שיפוטית חס וחלילה!!!! מודה מראש על הסובלנות והעזרה milki את סותרת את עצמך (ואת יודעת בדיוק למה אני מתכוונת). מצד אחד לא לפרסום ומצד שני כן... אני עם בלאק לוטוס, לכן ישנם הסכמים בכתב. מה גם שמדובר בנושא רגיש ולכן אנשים חוששים לפרטיותם- כפי שנאמר, אין לדעת לאן זה יתגלגל. |
|
milki |
לפני 19 שנים •
8 במאי 2005
Re: כתבה בנושא סאדו (לא לפרסום) עזרה PLZ. היו נחמדים איתי
לפני 19 שנים •
8 במאי 2005
milki • 8 במאי 2005
את סותרת את עצמך (ואת יודעת בדיוק למה אני מתכוונת).
מצד אחד לא לפרסום ומצד שני כן... אני עם בלאק לוטוס, לכן ישנם הסכמים בכתב. מה גם שמדובר בנושא רגיש ולכן אנשים חוששים לפרטיותם- כפי שנאמר, אין לדעת לאן זה יתגלגל.[/quote] הכתבה היא לפרסום במסגרת לימודית בלבד בכיתה שהיא קבוצה של 15 איש וזהו. הסכמים בכתב הם יותר לא בשבילי אלא בשביל אדם המצולם כי נייר תמיד מהווה מין שטר בטחון (ככה נראה לי) שזה אכן לא יתגלגל לשום מקום. אז לא הייתה כאן סתירה בדברים. ושוב תודה על התגובה זה מאוד עוזר. |
|
דוקטרינה(שולט) |
לפני 19 שנים •
8 במאי 2005
מה בדיוק את צריכה
לפני 19 שנים •
8 במאי 2005
דוקטרינה(שולט) • 8 במאי 2005
הי
מה בדיוק את צריכה? לראיין אותנו מול מסרטה ואז? מה תעשי עם החומר הזה? גם אני די חושש להיחשף בפני מצלמה למרות שמרבית החברים שלי יודעים בדיוק על התחביב שלי. את יכולה לפנות אלי גם במייל הפרטי. דוקטרינה, תל אביב |
|
teacher(שולט) |
לפני 19 שנים •
8 במאי 2005
אל מילקי
לפני 19 שנים •
8 במאי 2005
teacher(שולט) • 8 במאי 2005
תביני שדווקא התרחיש של 15 תלמידים הוא זה שעומד לך לרועץ.
אף אדם שפוי ששומר על הדיסקרטיות של חייו ה-BDSMים לא יקח סיכון שכזה, בשביל שעור בלימודים, כשאין לו שום אפשרות להבטיח שהחומר לא יתגלגל לאנשהוא. וכיום באינטרנט, ועם העריכה הממוחשבת, ואפשרויות ההעתקה הלא מוגבלות, אי אפשר לסמוך על כלום. גם אם את הכי רצינית בעולם. זה לא אישי נגדך, אבל זה נכון, שכל סטודנט חמישי בחוג לקולנוע בא ורוצה לעשות סרט, דוקומנטרי, נאמן למצולמים, נאמן וחיובי ונתון לשיקול וכו' וכו', מגיע לרגע, ולא מודע להשלכות שיש לזה על חיי היום יום שלנו, ואח"כ מופתע מחוסר שיתוף הפעולה. מה שכן - זו כנראה הדרך היחידה לעשות את זה, לכתוב פה ולצפות להודעות פרטיות. הרבה הצלחה teacher עוד משהו - יכול להיות שאם תגיעי למועדון ותשאלי אנשים בצורה ישירה, אולי תקבלי תשובות חיוביות. |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 19 שנים •
8 במאי 2005
לפני 19 שנים •
8 במאי 2005
TV_Eye(שולט) • 8 במאי 2005
אני מכיר את הבחורה באופן אישי
גם לומדת באותו מוסד שאני למדתי אני יכול להגיד לכם שההקרנות שבהם יראו את הסרט הם מאוד מצומצמות ואפשר לסמוך עליה אבל לבקש להתחיל לחתום על עשרות מסמכים ולבקש שליטה מלאה בתוכן זה לא הגיוני אפילו אומנים כמו צביקה פיק ואפילו אוזי אוזבורן לא מקבלים את הפריולגיה של שליטה על העריכה של הסידרה בתור יוצרים אנחנו גם צריכים לשמור על האינטרס שלנו שאחרי השקעה מאוד גדולה של צילום ועריכה פתאום מתוך קפריזה יכול המצולם להחליט שלא מתאים לו וחודשים של עבודה ירדו לתמיון |
|
teacher(שולט) |
לפני 19 שנים •
8 במאי 2005
זה בדיוק העניין
לפני 19 שנים •
8 במאי 2005
teacher(שולט) • 8 במאי 2005
אף אדם הגיוני לא היה מצפה לפחות מזה.
שהרי הסרט הוא שלה ולא של המצולמים. ואתה יודע, כמוני, שמרגע שמשהו צולם על הסרט (או על הקובץ..) קשה לדעת לאן זה ילך ואין על זה שליטה כמעט בכלל. גם אני לא בעניין של הסכמים מסובכים, רק שנבין את הפרופורציה. מילקי, ואנחנו. |
|