בכוח המוח-אשה |
לפני 19 שנים •
20 במאי 2005
עבר פשוט
לפני 19 שנים •
20 במאי 2005
בכוח המוח-אשה • 20 במאי 2005
הבוקר קמתי לראשונה עירומה באמת אותך. השנים שחצבו אותך עמוק אל תוך הבשר שלי עוד ביקשו אותך, רק קרעי שורשיך החשופים כבר סיפרו את סיפור האתמול ונדו למחר.
היום עוד מותר לי, למרות שזה לא שיר אהבה שאיבד את סופו לדעת, הרי היד עוד נחתה על ערוותי בשקט אבל כבר לא פסקה שהיא שלה, לא הפעם . ידיים ובשר וקרעי מילים מלוחות, ריח הזיעה ההיא, גם חיבוק, שיהיה. היעוד השתחרר ממקומו וערבל את רוחו לשגעון מטורפים מנחם. פעם, במקום הזה היתה אהבה, יכולתי כמעט לגעת בה כמו דף בספר ילדים. ומאז הם חיו באושר ועושר עד העצם. היום עוד מותר לי, למרות שגם כך נמשכו הסופים עד זרה. כן, זרה. זוכר את הלילה ההוא ששאלתי אותך אם נשאר לתמיד, כאילו שמאות שנים לא הספיקו לנו לגעת. אני זוכרת שענית שלא משנה מה, היום זה לתמיד, וחייכת. חייכתי אז להגיון שלך גם כשאמרת: תראי איך שעכשיו זה רגע של אושר, תנשמי את כולו. אחר כך כשכבר עלה השחר הכנת תה עלים מהגינה, ואני במקום לנשום את האושר ביכיתי אותו כי כבר הייתי מנוסה, ידעתי שהוא בא במשורה. היום עוד מותר לי, הרי רק אתמול נותק החבל וזה עדיין שורף לנשום. זוכר שלימדת אותי להרגיש כמו צדפה? זוכר שאמרת: את לא תהיי אף פעם לבד, אינדיאנית יפה? זוכר איך הייתי מבקשת ממך שוב ושוב ושוב, לעשות לי את הפעם הראשונה ההיא שלא היתה? הבוקר קמתי לראשונה עירומה אותך, היד שלי החליקה על הגוף שהיה כל כך הרבה שנים שלך. לא יודעת למה. ככה. אני יודעת שאתה לא, בכל זאת. כן, הפעם באמת זה שיר פרידה. מחבקת אותך החוצה ממני ושולחת אותך לדרכך. הווה מתמשך שהפך במשיכת קולמוס לעבר פשוט. הפעם זה באמת שיר פרידה. |
|
ginger |
לפני 19 שנים •
20 במאי 2005
לפני 19 שנים •
20 במאי 2005
ginger • 20 במאי 2005
נזקקתי לפעמיים כדי ...ואולי בכלל בפעם השלישית אחליט כי לא הבנתי כלום.
אבל דימעה ירדה אל הלב. אני לא יודעת אם זו נחמה כלשהי אבל נשמע כי הארועים שקרו, התבשלו במידה מספקת. כי משהו בגר דיו כדי לפרוש. ועדיין, הצביטה הנוראית הזו... קיימת. מתנת זיכרון עטופה בסרט שחור. וגבעול ירוק נבט. ג'ינג'ר. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
21 במאי 2005
אם זה מה שאני חושב ..
לפני 19 שנים •
21 במאי 2005
קליבר(שולט) • 21 במאי 2005
אז זה מאד יפה ...
וגם עצוב וגם .. אולי התחלה חדשה , של האשה היפה ביותר בכלוב . |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 19 שנים •
21 במאי 2005
לפני 19 שנים •
21 במאי 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 21 במאי 2005
כשאוהבים - משחררים
החיים הם מסע אחד גדול , לכל התחלה יש סוף , לוקחים את מה שבינהם טומנים הייטב במאגרי הזיכרון באיזור ששמור במיוחד לזכרונות טובים שצפים ועולים מדיי פעם ומעלים חיוך של הבנה והשלמה. |
|
ket(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
21 במאי 2005
לפני 19 שנים •
21 במאי 2005
ket(לא בעסק) • 21 במאי 2005
כמו תמיד בכח,
הכתיבה שלך הופכת בבטן. כמה קשה לשחרר וכמה עצוב... |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 19 שנים •
21 במאי 2005
לפני 19 שנים •
21 במאי 2005
בכוח המוח-אשה • 21 במאי 2005
אני מחליקה גם לכאן תגובה שכתבתי במקום אחר,
תודה לכל המגיבים כאן ובפרטי "אני חושבת שיופיו של הקטע הזה הוא בהשלמה המלאה שיש בו. זה כמו לצאת מהבית שגדלת בו כל חייך ולצאת אל ארץ חדשה. המבט האחרון שמופנה לעבר הבית אוצר הרבה זכרונות טובים, הרבה אושר. אתה משאיר שם שנים אחרות, שלל התנסויות ראשונות. אתה משאיר שם את מי שהיית פעם לכאורה, וזה באמת צובט בלב. אבל זה רק לכאורה כמובן, זו רק הקרנה של רגע. עכשיו אתה מפנה את הפנים קדימה, מתחיל להתרחק: מקומות חדשים, אנשים אחרים וריחות שונים. עכשיו אתה כבר מחייך, כי אתה יודע היטב שאיפשהו בכל העולם הגדול הזה, יש עוד מקומות שיהיו לך בית, אתה רק עוד לא מכיר אותם וזה ממש מרגש, המסע מתחיל.. מדובר במערכת יחסים שארכה בדיוק מחצית מחיי. אני יוצאת ממנה כשאני זוכרת גם כמה טוב היה בה. הצד השני גם הוא שותף להרגשה הזו, כל אחד מאיתנו ישא למסע שלו חלק מהאחר. תודה לכל מי שקרא ושלח חיבוק בלב, הרגשתי. אוהבת אתכם. תם יום הזכרון, חגיגות העצמאות מתחילות! " |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
21 במאי 2005
לפני 19 שנים •
21 במאי 2005
Aragorn(שולט) • 21 במאי 2005
מסתבר שלעיתים איפוק יכול לגעת עמוק יותר מאשר רגשנות.
חבר שלי, שהתגרש לאחרונה, אמר - כל דבר קורה לטובה גם אם לא תמיד קל לראות את הסיבה. יום עצמאות שמח |
|
בהט(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
21 במאי 2005
כתיבה מן הנשמה.
לפני 19 שנים •
21 במאי 2005
בהט(נשלטת) • 21 במאי 2005
משובחת ונוגעת.
שבוע טוב. |
|
שרוניתלי(האה) |