Hunter(שולט) |
לפני 19 שנים •
21 במאי 2005
לפני 19 שנים •
21 במאי 2005
Hunter(שולט) • 21 במאי 2005
עמוד שדרה זה טוב.
אני אוהב סאביות עם עמוד שדרה. אחרת הן הופכות להיות פחות יציבות |
|
נוריתE |
לפני 19 שנים •
23 במאי 2005
לפני 19 שנים •
23 במאי 2005
נוריתE • 23 במאי 2005
טיים
לא שסרבתי אלא חייתי בהכחשה וחוסר מודעות במין פאזה אחרת וזה לא מוריד מערכו ועדין אני מוקירה אותו כאדם. הבעיה שלא כל אחד/ת יודע שהוא זקוק, לא מודע, מתבייש מכחיש אלף סיבות אישיות וחבל שמישי מישהו יתעורר מאוחר מידי. אי לכך לא לוקחת על עצמי את תפקיד הדון קישוט הקהילתי ולא את תפקיד האביר על סוס אבל לפעמים יש כאלו שצריך לתת להם קריאת השכמה קטנה כמו שאני קיבלתי בזמנו כדי להבין ואני מעדיפה לצעוק זאב שלושים פעם ולטעות רק מחמת הספק שהפעם ה31 תהיהיה אמיתית ואפקח את העיניים לבן אדם או אוכל לעזורולא עאצום את עיניי עף על פי חמס קהילתי זה או אחר ולא אתכחש לאינטואיציות שלי אולי אעשה זאת טיפה יותר בזהירות אבל לא אפסיק לא מוכנה לראות אף אחת במקום בו אני הייתי תקראו לי תמימה. כל אחד וההחלטה שלו. מי שרוצה רק למחא כפיים שיבושם לו. כי בתכלס עזרה היא אחת על אחת. |
|
נוריתE |
לפני 19 שנים •
23 במאי 2005
לפני 19 שנים •
23 במאי 2005
נוריתE • 23 במאי 2005
Tame כתב/ה: מה שאני אומר זה שאולי היא אומרת או מגדירה את הדברים ככאלה באתר שעוסק בתחום אבל זה חלק מהניסיון להכניס את עצמה עמוק יותר לתוך הפנטזיה.
מי כמוני מכיר פנטזיות אני לא מאוננת בציבור אבל אוהבת להכניס אנשים למקומות שהם לא הכירו זה לא אומר שכללללללללללל מה שכתבתי עדכה נכון אבל זה נחמד לפנטז , צריך רק להוסיף את זה עם הזהרונת קטנה לקורא שלא יבין לא נכון זה הכל. לא קשה ככה גם לומדים לחיות במציאות |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
23 במאי 2005
לפני 19 שנים •
23 במאי 2005
Tame • 23 במאי 2005
ההזהרה הזו תהרוס את כל הפנטזיה ליילה. ולא חייבים לחיות במציאות, רוב האנשים המעניינים ביותר שאני מכיר קשורים למציאות בקשר מקרי בהחלט..
בנוסף אם את מעוניינת להגן על שפחה מסויימת מאדון שנראה לך מפלצתי עדיף שתעשי זו בפרטי ולא לעיני כל, בנוסף עדיף שתתנסחי בצורה שלא תיצור אנטגוניזם אצל השפחה המדוברת מאחר וזה רק יגרום לה לצדד באדונה יותר. בנוסף באם היא טוענת שהיא לא מעוניינת בעזרה ושהיא מאושרת ואת מציקה לה, אני מניח שעדיף שתקבלי את דבריה ולא תלכי נגד רצונה. |
|
נוריתE |
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
נוריתE • 24 במאי 2005
אם זה אכן עובד ככה חומד
הרי שאנחנו כולנו חיים באושר בלהלהלנד עד עצם היום הזה נוח להעלים עיין למען נוחיות אישית ולשמור על סטטוס קוו , יותר קשה לנסות לעזור כי לרוב ניתקלים בחומת מגן בלתי חדירה של טוב לה תרדו ממנה אוקיי ביי ביי תחיו באושר ובאושר עד שאחד מהשכנים יזעיק אמבולנס , במיקרה הטוב. עוד פוסט בעיתון ופה בפורומים ניזעקו חמס ועלו אל דגל על דברים הרבה, הרבה יותר קטנים וזניחים אבל נעזוב יותר קל לטפס על גבעת נפוליון מאשר על האוורסט, זה ידוע... |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
Tame • 24 במאי 2005
לילה,
המושג "אישה מוכה" הוא מושג קשה בהחלט, האישה עוברת חויות נוראות ושותקת, לרוב בכדי להגן על עצמה או ילדיה. אני מאמין שמבחינה פסיכולוגית אישה כזו תהיה קצת רעועה. אני חושב שלאישה כזו יהיה מאוד קשה להגן על עצמה עו על המתעלל בה בטיעונים משכנעים אם בכלל תנסה. אני מניח שאפשר גם לצפות מאישה שכזו להתנהגות לא עקבית שתתאפיין בשתיקות או בחוסר יכולת להגיב ובמעין סוג של בריחה. עם זאת אף אחד מאיתנו לא פסיכולוג (בעצם אולי יש כאן פסיכולוגים, אין לי דרך לדעת..) ואני חושב שאולי במקרה של התנהגות מוזרה יש לפנות לפסיכולוג ולשאול אותו אם לדעתו מדובר בפגיעה אמיתית או לא. אני לא יודע אם המדינה מספקת יעוץ פסיכולוגי שכזה בחינם (אחרי הכל במדינת עולם שלישי לא מדאיגה אלימות במשפחה או אלימות בכלל אלא רק כמה טנקים ומטוסים יש לצבא..) אבל ניתן לבחור מאופציה פחותה במעט ולהתקשר לפסיכולוגים ברדיו כמו ורדה רזיאל ז'קונט (ולקוות שהיא תענה). אם לדעת הפסיכולוג ישנה פגיעה ושפיות הקורבן מוטלת בספק כדאי להתייעץ איתו גם בדרכי הפעולה שכדאי לנקוט על מנת להביא לתוצאה הטובה ביותר (פעולה נמהרת מידי עלולה להבריח את הקורבן) ואז לנקוט בה ולקוות שעדיין, בכל זאת, אנחנו לא טועים אלא עושים את הדבר הנכון (אבל לפחות אנחנו יודעים שטרחנו לברר עד למיטב הבנתנו ואם עדיין טועים הרי שזה לא מתוך עצלנות או רשלנות). |
|
נוריתE |
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
נוריתE • 24 במאי 2005
שלא לדבר על שפחה שעוברת "שטיפה" מוח ושבירה פסיכולוגית רצינית או שכברה כבר
בכל אמצאי הכשר בעיני ה"מיועד" כדי להשיג את מטרתו ואז היא לא יודעת למעשה או כבר הועבר לה מהראש כל שמץ של מושג או אינדקציה ובטח שהיא לא תבקש עזרה ולא תנסה לצאת מזה."טוב לה" זה קורה זה שווה ערך להתעללות בנשים מוכות. ראה פוסט באלפוני ,- מה בין סאדו להתעללות. הוא לא הושם שם כדי שבעליו יהנה מזיו שמו ע''ג הפורום אלא מתוך מטרה ברורוה ושוב הזהרות ומתיחת ביקורת ןבבעות דעות ש"לא לרוח כולם" -אם הם מפחידים ומרתיעים אנשים מראש- כמו שנאמר פה- מלכתוב ולשתף, הרי שחבל מאוד ואם אנשים מפחדים לחשוף או להחשף שמע יועמדו על המוקד או מפחדים למתוח ביקורת לגיטימית להם או להביע דעות שלא במיין סטרים מחשש למטח /מיטווח אווירי כולל עוד יותר חבל כי זו לא סתימת פיות זו דמוקרטיה. |
|
נוריתE |
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
נוריתE • 24 במאי 2005
לצעוק על אנשים ולהיכנס בהם ברמה אישית צמודה, לעיתים ,
בכדי וע''מ להשתיק להשריר מלשון שררה ," קונצנזוס מתון כפוי" ,ולמתוח "ביקורת בונה" על מביעי הדעות העצמאיים ומותחי הביקורת ה"לא קונוציונלים" ולצעוק להם תשתקו שמה תפחידו ,או "תלמדו לפרגן" או "למה מי אתה שתעז להגיד ככה וככה", כשהצועק הל''ז בעצמו צריך ללמוד פירגון בסיסי מהו, זו טרוריזציה מכוונת ונסיון להשתקה וסתימת פיות וזה, רבותי גבירותי עובד יופי כולם בעדר . כימעט. |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
Tame • 24 במאי 2005
אני לא בא להשוות, אבל מה תגידי למסיתים שצועקים ביקורת נגד הממשלה ומשתמשים במילים "בוגד" ו"דין" שמצטדקים תחת אצטלת חופש הביטוי הדמוקרטי??
חופש הביטוי הוא עיקרון דמוקרטי כל עוד הוא בא תחת המגבלות של הדמוקרטיה (כן זה לא בדיוק "חופשי לגמרי - יש הבדל בין דמוקרטיה לאנרכיה ולאנרכיה אנחנו כרגע עדיין לא מוכנים). המגבלה היא כמובן פגיעה באחר ובזכויותיו. ויש הבדל בין לבקר בנאדם פרטי לבין לבקר צורת ממשל. יש גם הבדל בין לבקר את מה שהבנאדם כותב לבין לבקר אותו עצמו. תוכלי לומר שהוא לא התנסח טוב או שהקריאה ממש שיעממה אותך וזה לגיטימי לחלוטין (כמובן שזה עוד יותר לגיטימי כשאת גם מסבירה למה זה שיעמם ואיך לדעתך זה יכול להשתפר). אבל כשאת באה ונכנסת לתוך חייו האישיים של אדם והביקורת הופכת לתקיפה זה כבר לא לגיטימי. אף אחד לא אומר שאת חייבת להגיב בחיוב, פשוט מבקשים ממך לא לתקוף ולא להיות אלימה. |
|
נוריתE |
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
לפני 19 שנים •
24 במאי 2005
נוריתE • 24 במאי 2005
אני, אין בי ולו עצם טנטונת אחת,אלימה בכל הגוף שלי
חומד, מבטיחה. ממתי דעה והבעת דעת עצמית, ניתפסת כאלימות? או שזה חוק חדש שחוקק בעבורי??? אם מדברים על אלימות מילולית והתקפות התחלתי להרגיש פה כמו פרנקשטיין שבורח מפני המון זועם נושא לפידים וקילשונים ראה פוסט http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=9510 M y home away from home |
|