פלג(נשלטת){ע_מ} |
לפני 19 שנים •
30 במאי 2005
בהמה
לפני 19 שנים •
30 במאי 2005
פלג(נשלטת){ע_מ} • 30 במאי 2005
לפני כמה זמן ביקשתי ממנו רשות לעשות פירסינג.
הוא שאל איפה חשבתי לעשות אז עניתי לו שבלשון. הרבה זמן רציתי לעשות שם ותמיד פחדתי מזה. פחד נוראי ממחטים. תעשי גם באף הוא אמר לי. חשבתי בהתחלה שהוא מדבר על החיבור שבין הנחיריים – כאילו מה אני? חזיר? אז הוא צחק ואמר שהוא התכוון לנזם פשוט על האף. הלכתי עם חברה. היא החזיקה לי את היד. לפני שהכניסו את המחט ללשון כל מה שהדהד לי בראש היה "דמייני שאת בסשן. דמייני שהוא מסתכל עלייך עכשיו" וזה עזר. הרגיע קצת. חודשיים בערך אחרי אותו יום נפגשנו. הוא הוריד לי את הנזם מאף ושם במקומו חישוק. קצת הסתבך עם הידיים אז זה לקח קצת זמן. לתוך החישוק הוא הכניס לולאה של שרשרת. עדינה יחסית ודי ארוכה. למוט שבלשון הוא חיבק שתי לולאות. וכשאני על הברכיים הוא לקח כמה צעדים אחורה והסתכל עליי. מה שהוא ראה זה אותי. על הברכיים. הפה פתוח והלשון קצת בחוץ. החישוק שעל האף והמוט שבלשון מחוברים שניהם לשרשראות שהוא החזיק. וככה הוא הוביל אותי בחדר. בהתחלה לאט לאט ובעדינות. ואחר כך זה נהיה יותר מהיר. וזה היה ממש ממש קשה! לנסות להדביק כל פעם את הקצב שלו.. ומה שהכי משפיל כאן, הרגשתי פשוט כמו בהמה. שמובילים אותה באף. או בלשון במקרה שלי. רק חסר המספר על האוזן. והוא הוביל אותי גם למראה שעל הארון. כזאת שמכסה את כל הארון. אז לא הסתכלתי. בכוונה. הורדתי את הראש לרצפה ולא הסתכלתי במראה. בסוף הוא התכופף. והסתכל עליי. אז עוד יותר קברתי את עצמי. ואז הוא משך לי את הראש אחורה. וכשהעיניים שלו ננעצו בשלי הוא דרש שאני אסתכל במראה. בשיא ההפגנתיות עצמתי עיניים. לא הייתי מסוגלת. בסוף הוא קשר את השרשראות לוו שהיה תלוי ליד הארון, יחסית גבוה. ככה הפרצוף שלי נשאר מורם יחסית והעיניים עצומות. אולי איזה 20-25 דקות נשארתי ככה. עם עיניים עצומות. ורק את הנשימות שלי שמעו בחדר. זה המון זמן לעמוד על ארבע עם ראש מורם ועיניים עצומות. אז בסוף נשברתי. והסתכלתי. בהתחלה הסתכלתי וישר עצמתי עיניים. ראיתי שהוא מאחוריי יושב על כסא מעשן את הסיגריה שלו. אפילו לא ראיתי את עצמי. והוא קלט שהסתכלתי אבל לא אמר כלום. אחרי כמה שניות כבר הסתכלתי על עצמי. כמו אגרוף בבטן. |
|
Aiko(נשלטת){Jake} |
לפני 19 שנים •
30 במאי 2005
חזק.
לפני 19 שנים •
30 במאי 2005
Aiko(נשלטת){Jake} • 30 במאי 2005
בכלל, אני אוהבת את הכתיבה שלך, את הסיטואציות שאת מתארת. מתחברת מאוד לצורך הזה ברגעים קשים, במאבק פנימי.
תודה. |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
30 במאי 2005
Re: בהמה
לפני 19 שנים •
30 במאי 2005
Aragorn(שולט) • 30 במאי 2005
peleg כתב/ה: רק חסר המספר על האוזן.
חכם מצידך לתת לו רעיונות |
|
הנמרונת |
לפני 19 שנים •
30 במאי 2005
לפני 19 שנים •
30 במאי 2005
הנמרונת • 30 במאי 2005
ממש חזק
כולי רועדת , בקושי נושמת (כסאבית האוייב הוא הראי) ממש נהנתי והתחברתי לרגשות שלך |
|
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } |
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } • 31 במאי 2005
הכי חזק זה מאבקים פנימיים.. :-)
|
|
Yosefus(שולט) |
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
טבעת בדגדגן
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
Yosefus(שולט) • 31 במאי 2005
דמייני לעצמך איך זה להוליא מישהי עם חוט קשור לשם... (או לפחות לכיפה שמעליו)
|
|