אדון החלומות |
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
ואם כבר ... אז כבר....
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
אדון החלומות • 29 במאי 2005
There were a few things that I
learned and did in preparation that made it possible and there are a lot of things I learned along the way which turned into a 150 page book and 90 minute video! For the sake of keeping this article and not a book, let me give you a quick overview of how female ejaculation occurs so that you get a general idea of how all of this works. אז אם כבר יש ספר הדרכה כזה, ועוד סרט וידאו של 90 דקות, אז לא כדאי לפרסם את השם של הספר, והיכן משיגים אותו? |
|
Bent |
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
Bent • 29 במאי 2005
עצלנים (:
http://www.holisticwisdom.com/female-ejaculation-video.htm http://www.holisticwisdom.com/services_female-ejaculation_peek.htm |
|
ידע. |
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
ידע. • 29 במאי 2005
בנט, תודה
|
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
מיתוסית(שולטת) • 29 במאי 2005
אני לא בטוחה אם שני שופכת, או סתם מרטיבה לפעמים, אממ..
יותר מידי... מה שנכון זה שכשמגרים את הנרתיק מבפנים בחוזקה ובמהירות (נקודת ג'י או איך שלא תקראו לזה), גם לעצמי, זה מגרה את הנרתיק לייצר הרבה נוזלים ועם שילוב בדגדגן יוצא "פיצוץ"... אני גם חשבתי בהתחלה שזה שתן, עד שהתחלתי לקרוא על זה. האמת זה קצת מביך כי לא כל גבר מוזע לתופעה הזאת והם באמת עשויים לחשוב שמדובר בשתן. אני לא בטוחה שהגמירה אכן חזקה יותר (אצלי בכל אופן), אבל תחושת השחרור והעוצמה של הגירוי גדולות יותר ואני חושבת שבעקבות זה משפריצים ולא ההיפך. וזה לא קורה כל הזמן ומשום מה דווקא לבד זה יוצא לי יותר מאשר עם גבר. אז אני די סותרת פה כמה טענות... |
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 29 במאי 2005
המלכה הכחולה כתב/ה: האמת זה קצת מביך כי לא כל גבר מוזע לתופעה הזאת והם באמת עשויים לחשוב שמדובר בשתן.
נו ו...? אם בא לבייבי שלי להשתין תוך כדי - סבבה. מצידי שתפליץ. מה שעושה לה טוב |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
לפני 19 שנים •
29 במאי 2005
מיתוסית(שולטת) • 29 במאי 2005
dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה: המלכה הכחולה כתב/ה: האמת זה קצת מביך כי לא כל גבר מוזע לתופעה הזאת והם באמת עשויים לחשוב שמדובר בשתן.
נו ו...? אם בא לבייבי שלי להשתין תוך כדי - סבבה. מצידי שתפליץ. מה שעושה לה טוב כולל להשתין עליך!?!? |
|
y(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
30 במאי 2005
רעיונות
לפני 19 שנים •
30 במאי 2005
y(נשלטת) • 30 במאי 2005
דיברתם הרבה על זה שנשים חושבות שהן צריכות להשתין ולא מסוגלות להתגבר על הרפלקס לעצור את השפיכה. אחרי 2 אורגזמות מדהימות עם שפיכה אני פשוט לא מסוגלת לשחזר את הגמירה הזאת, אני נתקעת רגע לפני, יש למישהו הצעות ייעול איך להשתחרר מזה? זה נורא מתסכל...
יש דרך להיות בטוחה שאת באמת לא משתינה על הבן-זוג החף מפשע (או שלא כ"כ חף מפשע...) עד שאני יורדת מהעננים שבהם ריחפתי בד"כ אין לי מושג בדיוק מה היה שם, ועדיין לא ברור לי בדיוק מה היה ולמה פתאום הגעתי לשם. |
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
שמחת בית השואבה- אספקטים נוספים
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 31 במאי 2005
שמחת בית השואבה מתוארת בפרוטרוט במשנה במסכת סוכה (פרק ה, ד). התיאור הזה מזכיר את שמחתו של דוד : "חסידים ואנשי המעשה היו מרקדין לפניהם באבוקות של אור שבידיהן ואומרים לפניהם דברי שיר ותשבחות. והלויים בכנורות ובנבלים ובמצלתיים ובחצוצרות ובכלי שיר בלא מספר. ודוד וכל בית ישראל משחקים לפני ד' בכל עצי ברושים ובכינורות ובנבלים ובתפים ובמגענעים ובמצלצלים" (שמואל ב' ו'-ה'), "ודוד היה מכרכר בכל עוז ודוד חגור אפוד בד" (שמואל ב' ו' י"ד) "ותרא את המלך דוד מפזז ומכרכר" (שמואל ב', ו' ט"ז).
|
|
BrutallDom |
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
Re: רעיונות
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
BrutallDom • 31 במאי 2005
y כתב/ה: דיברתם הרבה על זה שנשים חושבות שהן צריכות להשתין ולא מסוגלות להתגבר על הרפלקס לעצור את השפיכה. אחרי 2 אורגזמות מדהימות עם שפיכה אני פשוט לא מסוגלת לשחזר את הגמירה הזאת, אני נתקעת רגע לפני, יש למישהו הצעות ייעול איך להשתחרר מזה? זה נורא מתסכל...
יש דרך להיות בטוחה שאת באמת לא משתינה על הבן-זוג החף מפשע (או שלא כ"כ חף מפשע...) עד שאני יורדת מהעננים שבהם ריחפתי בד"כ אין לי מושג בדיוק מה היה שם, ועדיין לא ברור לי בדיוק מה היה ולמה פתאום הגעתי לשם. . אולי יקח לך כמה פעמים לקבל את הבטחון שאת משפריצה ולא משתינה. אז פשוט תעשי את זה במקום שלא נורא אם תשתיני בו, אמבטיה, רצפה, מרפסת, שכנים, שדה פתוח, גינה ציבורית.... הבנת את הרעיון. ברצינות. מקום שלא נורא שתשתיני בו, ופשוט תשחררי, תשתיני, אל תחזיקי, אל תתאפקי, תשחררי. ואחרי שגמרת, תריחי את מה שהשפרצת, תראי אם יש לזה ריח של שתן או לא. אחרי כמה פעמים שתראי שאין לזה ריח של שתן, את תפסיקי לבדוק ותשתחררי מספיק לגמור ככה גם במיטה. (מה יש לך לחפש במיטה אלוהים יודע...). אל תשכחי לספר לנו איך את מתקדמת עם זה וכמה בקלות את גומרת, מנסיון, אחרי כמה פעמים ראשונות שלומדים להרפות במודע, זה בא מאד קל ולא במודע, אז תתאמני, ותספרי לנו איך התקדמת.. . |
|
אדון החלומות |
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
Re: רעיונות
לפני 19 שנים •
31 במאי 2005
אדון החלומות • 31 במאי 2005
y כתב/ה: דיברתם הרבה על זה שנשים חושבות שהן צריכות להשתין ולא מסוגלות להתגבר על הרפלקס לעצור את השפיכה. אחרי 2 אורגזמות מדהימות עם שפיכה אני פשוט לא מסוגלת לשחזר את הגמירה הזאת, אני נתקעת רגע לפני, יש למישהו הצעות ייעול איך להשתחרר מזה? זה נורא מתסכל...
יש דרך להיות בטוחה שאת באמת לא משתינה על הבן-זוג החף מפשע (או שלא כ"כ חף מפשע...) עד שאני יורדת מהעננים שבהם ריחפתי בד"כ אין לי מושג בדיוק מה היה שם, ועדיין לא ברור לי בדיוק מה היה ולמה פתאום הגעתי לשם. אני הייתי מציע דווקא הצעה בכיוון אחר לגמרי. כשאישה שופכת, הנוזל הוא לרוב תערובת של שתן ושל נוזל מבלוטת ה Skene מה עוד שהוא בפועל יוצא מאותו פתח ממנו יוצא השתן. לכן - יהיה קשה לך מאוד לבוא ולדעת אם הנוזל הוא שתן או לא, ובינינו, מה זה מעניין אם התמורה היא אורגזמה אלוהית? בן הזוג שלך הוא לא "חף מפשע" הוא צריך לדעת מהי שפיכה נשית ומהם סימניה, מה הבעייתיות בה, ובתור בן זוג מפרגן ואוהב, הוא צריך להיות מוכן לאפשרות לקבל שפריץ של נוזל לפרצוף, בין אם זה שתן או לא, כל עוד המטרה מקדשת את האמצעים. ואגב, הוא לא חייב להיות מולך - ולקבל את כל השפריץ ישר בעין, הוא יכול להיות מהצד ולהסתכל על כל המהלך בהנאה גמורה. בקיצור, מה שאני טוען - זה לבוא ולהתאמן בלהשתין על בן הזוג. לא בגלל שאתם בקטע של ביזאר, אלא בגלל שאתם צריכים להיות טיפה בוגרים, ולהבין שבסך הכל אפשר לנקות הכל, ושום דבר לא צריך להביך בזה. רק כאשר תרגישי נוח להשתין לבן זוגך מול העיניים, גם לא תהיה לך בעיה להגיע להגיע לאורגזמה בשפיכה. כל מה שצריך, זה בן זוג מבין, מודע, ואוהב. ולא, הוא לא חייב להיות בקטע של מקלחות זהב, הוא (ואת) פשוט צריכים להבין את הבעייתיות של העיניין, ולא להתרגש מטיפה שתן. |
|