שלגיה א ח ת |
לפני 19 שנים •
2 ביוני 2005
מכורה לעונג
לפני 19 שנים •
2 ביוני 2005
שלגיה א ח ת • 2 ביוני 2005
ספק ערה ספק חולמת
שאתה גוהר מעליי, מנשק את הדמעות שהתייבשו והשאירו עקבות של מלח לאורך הלחיים. גם עכשיו, כשאני מקלידה, העיניים נדלקות והנצנוץ הזה מאיים להפוך לאגם של תכלת. אני מתחילה להתעורר יד נשלחת מחזיקה אותך בגב אבל אתה לוחש בקול נוקב: "אל תזוזי אני אשתמש בך עכשיו." והמילים האלה הופכות אותי לשלולית משלחות זרמים מהרחם לכיוון הכוס הבוער שלי אתה מחזיק את הפנים שלי ואחרי שסיימת ללקק את שבילי המלח, השיניים שלך חורשות בי תלמים-תלמים נושכות היטב את השפה התחתונה. אני זזה מעט בגלים של תשוקה נכבשת אבל אתה רועם באוזניי בשקט: "אל תזוזי. אל תגיבי. את שלי ואני אשתמש בך ככל שארצה." אני נמסה על הסדין. אתה קושר את שתי ידיי לצדדים בתחילה בעדינות ואחר כך מחזק יותר וכל העמקה של הקשר משלחת בי ניצוצות של אש אתה מותיר בי סימנים על כל חלקת בשר יורד בואכה לכיוון השדיים מייסר אותן נושך את הקעקוע בוטש ובועט ואני בוכה ומיוסרת ונטרפת מתשוקה אתה נוגס מתחת לטבור ידיך מעמיקות אל הרחם שלי כל חמש אצבעותיך מטיילות לאורך השביל הקסום מרעידות את רצועת הג'י שלי. "אל תשמיעי קול." אתה אומר. "תגמרי, בלי קול. בלי הגה. בלי רחש." ואני מתאפקת. מתקשה כל כך שלא לגנוח, לא להתפתל לא להפיק מהפה צליל אחד קטן אפילו. וכשאלפי המטאורים מתפוצצים לנגד עיניי בלי להרגיש אני מתנחשלת ומתרסקת לתוך אורגזמה אלוהית ואתה - מחזק חוטים על קרסוליי כל קרסול לצד אחר של המיטה. מכרסם לאט את הדגדגן שלי ולוחש לתוך הקונכייה, תוך כדי נגיסות, מילים מצמיתות על עונש, על כך שאני לא ממושמעת. והכאב המתוק הזה רק מביא אותי בשנית אל העונג הוורוד, הנעים, המערפל כל כך תן לי ממך. עוד. |
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 19 שנים •
2 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
2 ביוני 2005
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 2 ביוני 2005
נחמד ביותר!
יאמי יאמי |
|
נוריתE |
לפני 19 שנים •