בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

שלום, שלום

Homelander​(שולט)
לפני 19 שנים • 2 ביוני 2005

שלום, שלום

Homelander​(שולט) • 2 ביוני 2005
לאלו מכם שרצו וזכרו, לאלה שלא רצו ועדיין זכרו ולכל השאר ששכחו- הנה אני פה שוב כותב כמה דברים.

שתי נושאים, אפתח אותם ב'עצים' נפרדים.
וזה הראשון:
זה מתחיל כאשר אתה צעיר, אתה מעיף מבט במגזיני הפליי-בוי שחברים שלך הרימו\מצאו מאיפשהו... לאחר מכן, אתה משתכלל ומגלה שבאינטרנט יש לך עשרות מונים יותר חומר פורנוגרפי (ואני בכוונה לא כותב 'אירוטי') מאשר בכל המגזינים שיעלה בידך לקנות.
לאט, לאט מסתבר לך אמנם שהחומר הזה לא חי כמו הסרטים הכחולים שהחבר של אמא (או מישהו) מסתיר, אבל היות והאינטרנט 'חופשי' הרבה יותר מוידאו, אז החומר הרבה, הרבה יותר מגוון.
ואז אתה נחשף לBDSM, בהתחלה, תמונות, לאחר-מכן סרטים ואם קיבתך עמדה לך לאורך כל זה, אז אתה מבין שאתה יכול להעמיק בנושא בצורה הרבה יותר רצינית (ולא, לא מדובר בסייבר-סקס סאדו-מזוכיסטי עם מיני סוטים בצ'ט) אלא בפורומים- שם הנושאים באמת עמוקים יותר, רחבים יותר והמידע הרבה, הרבה, יותר יעיל, וטוב.
אבל, יש בעיה אחת- יש את אלו שרוצים לעבור מעבר, הדיונים המעניינים בפורומים כלל לא מעניינים אותם, הם רוצים סקס ושיהיה סאדו-מזוכיסטי ושיהיה אמיתי.
ובכן, אני כלל לא שולל את הנ"ל, להיפך- הדבר האמיתי, הוא הדבר הטוב, אבל לא כאשר אתה מגיע אליו מאיזה פורום ולמה אני מתכוון?
חשוב לזכור: BDSM זה תחום ביחסי-המין, זה פיזי, זה סקס ואולי, אפילו מנטאלי (תלוי אם עושים את זה טוב), אבל זה לא רגש- זוהי לא אהבה.
BDSM יכול להיות מלווה מאהבה, יכול להיות בה מאהבה, אבל הוא עצמו לא אקט של אהבה, אלא אקט של יחסי-מין (שחלקם מקיימים אותם מאהבה וחלקם לא) ולכן, יש לי בעיה רצינית אחת אם אותם חבר'ה בפורומים שכותבים משהו בנוסח: "היי אני ג'וני מאמריקה, אני חסון ושרירי, בן 25 ופתחתי קריירה של דוגמנות בקסטרו-מן, מחפש שפחה נאמנה לקשר."
מה הבעיה? שאותם בני-אדם הופכים את הBDSM כבסיס לקשר וזה פשוט לא נכון. ליצור קשר עם בן-זוג משום שגם הוא אוהב BDSM ומוכן לעשות איתך סשנים, זה פשוט לא נכון.
קשר צריך לבוא מהיכרות מעמיקה שתוביל לחיבה, שתוביל לאהבה (או כל אחד ממסלוליה הנסתרים של האהבה) וBDSM צריך להיות רק תוספת למי שאוהב את זה.

אז מה אתם אומרים?
מיתוסית​(שולטת)
לפני 19 שנים • 3 ביוני 2005
מיתוסית​(שולטת) • 3 ביוני 2005
שמצד אחד זה נכון ואתה מצודק.
מצד שני, אנחנו פלח יחסית קטן באוכלוסיה, קשה למדי למצוא מישהו שגם אוהב בדס"מ בחיים הונילים ומה לעשות שבמועדון ובפורומים זה הכי קל למצוא מישהו כזה.

מי שהוא קינקי או שיחסי השליטה לא מהווים חלק חשוב בחייו, לא יפריע לו להכיר פה או בוונילה פרטנר מכל סוג, אולם למי שזה כן חשוב, זה עשוי להיות בעיה לצאת עם מישהו שלא מספק את הצרכים המיניים שלך.

פעם, חברה נשואה שלי אמרה משהו חשוב מאוד:

"כשהסקס טוב, הוא רק 10% מהקשר, כשהוא גרוע, הוא 90% מהקשר"

וזה נכון. לפעמים זה יכול לעשות לך פרפרים בבטן כשהוא טוב ולפעמים הוא יכול לגרום לתסכול איום בקשר וגם אם זה אדם נפלא, מתישהו אתה תרגיש שאתה לא יכול יותר לברוח ולהסתפק בסקס ונילי או אפילו בקינקי ברמה שהיא פחותה ממה שאתה הגעת או רוצה להגיע.

אל תשכח שישנם הרבה אנשים פה שמעוניינים רק ביחסי שליטה ללא זוגיות (מקביל אולי ליזיזות בונילה) וכאלה שמעוניינים בזוגיות- נו, טוב, זה המקום הכי טוב שנמצא באמתחת ההיכרויות.

מה שכן, צריך לקחת הכל בפרופורציות ואיני רואה כל סיבה להכיר מישהו שמתאים לנטייה המינית שלי (גם בדס"מ וגם נניח סאב), תוך שמירה על פרופורציית העניין בקשר, כלומר אם איני רוצה שהבדס"מ יהיה מרכז הקשר, הוא לא יהיה אלא רק הבסיס, או אחד מעמודי התווך.
ובכל מקרה, לי תמיד חשוב קודם האדם לפני הנטייה שלו.
Homelander​(שולט)

שמעי,

Homelander​(שולט) • 3 ביוני 2005
בכלליות את מסכימה איתי- אבל העלת משהו נכון באמת, שהסקס הוא משהו חשוב מאד בקשר...
ובשה"כ זה בעייתי אם הוא לא טוב כמו שרוצים...
צריך לחשוב על הנושא.
תאיר​(נשלטת)
תאיר​(נשלטת) • 3 ביוני 2005
אני לא מסכימה איתך.
בדסם יכול להיות סוג של מין, אבל לא לכולם הוא רק זה.

בגיל ההתבגרות, גם לי היו פנטזיות מיניות כמו כולם, אבל היה לי גם סוג אחר של פנטזיות שלא היו מיניות בכלל ולא היו קשורות ישירות למין. יש נערות שנהנות לקרוא את ספרי הרומן הרומנטי או במקרים טובים יותר את אנקת גבהים, ולעבור עם הגיבורה את חווית ההתאהבות. אני חיפשתי רומנים היסטוריים, כי ידעתי שבהם יש סיכוי למצוא את החלקים הרגשיים שמושכים אותי.
באיבנהו אין שום דבר מיני, וגם בשוגון זה לא החלק המיני שמשך אותי. נהניתי לקרוא על היחסים בין האבירים למלכם, על המסירות שלהם אליו, על הכניעה שלהם לרצונו.

בדסם יכול להיות סוג של רגש, סוג של רומנטיקה, ויש פה אנשים שמחפשים גם את זה.