dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
Re: המממ
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 4 ביוני 2005
alona. כתב/ה: שאלות מהתחת יש לך דרר הייד.
מהתחת indeed |
|
הסאדיסט(שולט) |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
פייס-סיטינג
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
הסאדיסט(שולט) • 4 ביוני 2005
פייס-סיטינג כהלכתו גולש גם לכיוון של ביזאר זה לא רק טיפול בחלק הקדמי של האדון זה מצריך גם השקעה מאחור
לא כל אחת מסוגלת או מוכנה אבל זה כבר תלוי בך ובסאבית/שפחה שלך |
|
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
נו ברור.
השאלה היא למה זה לא נפוץ אצל דומים כמו שאצל דומיות... |
|
הסאדיסט(שולט) |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
נפוץ או לא?
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
הסאדיסט(שולט) • 4 ביוני 2005
אני לא כל כך בטוח שזה לא נפוץ אצל דומים אמנם לא כמו אצל מלכות בטח כי חלק מרכזי מהפנטזיה החוזרת אצל סאבים היא שהגבירה הגדולה תשב עליו ותחנוק אותו עם מה שיש לה
לא עשיתי סקר אבל אני די בטוח שהרבה דומים פה ישמחו לספר ( או שלא) שאצלם זה חלק מהעניין שלשמו נתכנסו פה |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
nerissa(אחרת) • 4 ביוני 2005
למה לא? אולי פחות מוחצן מאשר אצל השילוב דומינות/עבדים - אבל בהחלט קיים.
אולי משום שנשים משקיעות יותר בטיפוח כף הרגל שלהן מאשר גברים. אבל כף רגל גברית מטופחת יכולה להיות אטרקטיבית בדיוק באותה מידה כמו של אישה.. וכך גם רימינג. נשים רבות עושות זאת כחלק מסקס אוראלי. גם בלי קשר לבדסמ. זה מקבל משמעות אחרת כשהזווית מישתנה והדומיננט יושב על פני הכנועה, אבל כבר ניתקלתי בימי חיי גם בפייס סיטינג גברי. רק שלא מדברים על זה כל כך.. אלו לא הדברים היחידים שיש בינהם הבדל (בין דום/כנועה לבין דומינה/כנוע) במידת ה..פומביות/מוחצנות. נדמה לי שכבר דיברו על זה בעבר. |
|
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
זה העניין נריסה.
לא מדברים על זה כמו שבצד השני... |
|
תאיר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
תאיר(נשלטת) • 4 ביוני 2005
גברים נתונים בדילמה מתמדת - אם מלקקים להם את התחת הבייצים שלהם מרגישות מוזנחות, אם זה הביצים אז פתאום יש להם צורך עצום שימצצו להם. לכן רוב הדומים לא יתמידו בפייס סיטינג יותר מכמה שניות אם אין להם שתי סאביות לפחות.
|
|
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 5 ביוני 2005
אני מבין תאיר...
יש לך ביצים אגב? |
|
ידע. |
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
5 ביוני 2005
ידע. • 5 ביוני 2005
תאיר כתבה
גברים נתונים בדילמה מתמדת - אם מלקקים להם את התחת הבייצים שלהם מרגישות מוזנחות, אם זה הביצים אז פתאום יש להם צורך עצום שימצצו להם. לכן רוב הדומים לא יתמידו בפייס סיטינג יותר מכמה שניות אם אין להם שתי סאביות לפחות. גם נשים (אני למשל) נתונות בדילמה מתמדת, אם יורדים לי, מזניחים את השימוש בזין. אם משתמשים בו, מזניחים את הפה/ תחת / כוס (תלוי היכן הוא נמצא באותה עת). אותה בעיה מתעוררת בפייס סיטינג. המצב האידאלי בעיניי - גבר עם שלושה בולבולים [במיקומים שונים בגופו, ומקוריים, לא החיקוי מפלסטיק / סיליקון, (ואם כבר, שירטטו ויסתובבו גם, בעוצמות שונות) ] |
|