סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

על רווקים/ות ונשואים/ות:)

Tame
לפני 19 שנים • 4 ביוני 2005
Tame • 4 ביוני 2005
או קיי, יש לי שאלות נוספות (הפעם לא אישיות מידי) במקרה ואת מעוניינת להמשיך את הדיון עם מישהו כמוני שעדיין לא יצא לו להתנסות בחוויותיה של אישה נשואה בת 30 (או של אישה לא נשואה בת 30 או של אישה בכלל...) icon_smile.gif
יערית

תמיד

יערית • 4 ביוני 2005
שמחה להתדיין בנושאים שונים
אבל,
רק מעל דפי הפורום icon_lol.gif
Tame
Tame • 4 ביוני 2005
לזה התכוונתי..icon_smile.gif

ולשאלה שלי:

האם את מגדירה את מעשייך כ"בגידה" בבעלך?
יערית

ובכן,

יערית • 4 ביוני 2005
את תגובתי לשאלה זו, שכבר שאלת, קיבלת.
מעבר לכך, אינני מוצאת טעם, רצון או צורך להצטדק או לשתף אותך או את חברי הפורום בהתנהלותי האישית ובחיי הפרטיים.

במאמר מוסגר אציין כי '' בגידה '' יכולה להתפרש לכיוונים רבים ושונים
ושוב,
עד שלא היית בנעליו של מישהו , tame היקר, אל תמהר להסיק מסקנות או לשאול דברים אשר בבוא הימים עלולים לשוב אליך ....או לשפוט, גם אם על פני השטח אתה טוען בלהט שאינך שופט , אך חוזר על דפוס זה שוב ושוב...

הגבתי לאליס כפי שמצאתי לנכון, לפי דעתי האישית.
כל ההתלהמות הזו עמך נראית לי מיותרת, ילדותית וסרת טעם.
את חיי האישיים וודאי ובוודאי שלא אשפוך כאן, על אף להיטותך, ( קצת איפוק, ילדון icon_lol.gif )
אני שלמה מאוד עם מי ועם מה שאני, ואין בי כל רצון או צורך להסביר את מעשיי או מי אני, בפניך או בפני הפורום.
שבוע טוב לך.
Tame
Tame • 4 ביוני 2005
טוב, כנראה שהנימה של התגובות שלי נשמעת שונה ממה שאני מכוון. ככה זה בפורום.
בכל מקרה אני מניח שבאמת עדיף שנפסיק, אם את נפגעת מהדברים שלי אז על אחת כמה וכמה אני לא רוצה להשמיע אותם.
אני מודע לעובדה שאני בנאדם שקשה להבין אותו או את כוונתו וברוב המקרים כבר הפסקתי לצפות לכך. מה שכן אני שוב אתנצל כי האמת שאין לי שום כוונה לפגוע ואפילו לא שמץ של רגש שלילי כלפייך.

אני אסיים בזה שאני קצת לא מרוצה מעלייתו המחודשת של טיעון הגיל... אבל זה לא הנושא של השרשור.

אז אאחל לך כל טוב ושבוע טוב (ואפילו יותר מטוב)
ואתנצל פעם שלישית ואחרונה icon_wink.gif
סוכרת פיה
לפני 19 שנים • 6 ביוני 2005

מה גורם לרווקים/ות לנהל מערכת יחסים עם בן/בת זוג נשוי?!

סוכרת פיה • 6 ביוני 2005
אומר לכם מה ענו לי על כך פנויים/ רווקים/ גרושים - כששאלתי אותם, מדוע הם פונים אלי.

ניתן לסכם את שנאמר , כך: אני לא יוצרת או מהווה סיכון עבורם. יש לי מחוייבות קודמת למשפחה ולכן לא אנדנד להם להפגש, לא אצפה מהם להתאהב בי, לא אבקש שיצאו איתי לסופשבוע, לא אפנטז שינשאו לי.

icon_idea.gif icon_idea.gif icon_idea.gif
מסקנה - הבטחון, כביכול, שלא אגרום לערעור עולמם כפנויים.
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 19 שנים • 6 ביוני 2005

ומה לגבי היכולת שלהם לערער את העולם שלך?

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 6 ביוני 2005
הרי אדם פנוי שמתאהב בך עלול להחליט ל"עזור" לך על יד חשיפת המידע על מערכת היחסים לבן הזוג הקיים...

icon_evil.gif