nerissa(אחרת) |
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
אני לא נושמתתתת!!
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
nerissa(אחרת) • 6 ביוני 2005
מסר שקיבלתי:
נושא: מקלחת חומה ככה באמצע היום היי לך, תמונתך והפוסטים שלך חירמנו אותי ביותר. אני רוצה לקיים נוהג חדש במסגרת הקהילה (בינתיים באתר זה בלבד) ובו נשים מזוכיסטיות יזכו לפגישה חד-פעמית עם גברים (נשים ללסביות/דו מזוכיסטיות). הפגישה תהיה קצרה ותארך כ-10 עד 15 דקות. במהלך הפגישה/סשן החד-פעמיים המזוכיסטית תקבל מקלחת חומה מאותו אדם זר וכל צד יילך לדרכו. הייתי מעוניין 'לחנוך' איתך את המסורת החדשה. אני מיסרי לי את תשובתך. טיפ: תנסי לחשוב פוזיטיבי. המשך יום נעים, XXX ======================================================================= אבל.. אבל.. לא יודעת. לא מסוגלת להגיב לזה. ומתוך זה שאלה: זה רק נדמה לי או שגברים כנועים נוטים יותר לסקאט ונשים די מתרחקות מזה? האם באמת מישהו עם פנטזיה כמו של ה.. ה-איקס איקס איקס הנ"ל יכול לממש פנטזיה ביזארית שכזו? |
|
ילדה יפה |
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
לא מובן
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
ילדה יפה • 6 ביוני 2005
למה אנשים חושבים שהם יקבלו בכלל תגובה על כאלה שאלות מוגבלות? ועוד אלייך נריסה?? זה כל כך לא מובן לי מה עובר להם בראש בכלל....
|
|
Tame |
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
Tame • 6 ביוני 2005
לא יודע בקשר לגברים כנועים אבל לי סקאט ממש לא עושה את זה.
ובקשר להודעה, הייתי פעם רוצה "להיכנס לראשו" של אדם כזה ולבחון את התהליכים המניעים אותו לכתוב את ההודעה.. האם באמת חשב שזה יעבוד? האם עשה זאת כהלצה? האם הוא באמת רוצה להתחיל נוהג חדש או ש"יסתפק" במציאת בת זוג...? זה ממש מסקרן. |
|
לונה(אחרת) |
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
לונה(אחרת) • 6 ביוני 2005
|
|
nerissa(אחרת) |
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
אני לקחתי את ה..טיפ שלו ברצינות.
באמת שניסיתי לחשוב פוזיטיבי! לא ממש הלך לי. Tame , אני לא שמעתי עד היום על כנועות שעשו סקאט. כן שמעתי על עבדים. לא יודעת אם זו רק בושה או שמא נשים לא עושות את זה בכלל. ביזאר קל - קלי קלות (גם אם לא אצלי) ביזאר קשה - נתקלתי רק בגברים שמודים שעשו זאת.. או אפילו מצטלמים אחרי.. נועזות השמורה רק לגברים שבחבורה? קקי של נשים הוא יותר מעודן/ריחני/מקובל מקקי של גברים? |
|
אריאנה(שולטת) |
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
מֵסָקרֵן
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
אריאנה(שולטת) • 6 ביוני 2005
אותי דווקא מסקרן לדעת, מה הסיכויים של נבחרת ישראל [בכדורגל] לזכות באליפות אירופה
לאוֹר התיקוֹ המוחֵץ עם נבחרת אירלנד, שלשום [או משהו כזה] בשל כך להפסיק לנשוֹם? ההתלבטות מובֶנֶת, ועד שלא תנסי לא תדעי [אם זה עושה לך את זה, או לא]. אני בעד ללכת עם נטיית "הלב", כלומר - "בא לי" / "לא בא לי". נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני יונ' 06, 2005 1:23 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
Re: מֵסָקרֵן
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
אריאנה כתב/ה: אותי דווקא מסקרן לדעת, מה הסיכויים של נבחרת ישראל [בכדורגל] לזכות באליפות אירופה
לאוֹר התיקוֹ המוחֵץ עם נבחרת אירלנד, שלשום [או משהו כזה] אריאנה! את ממש סוטה ביזארית קשה! איכס |
|
אריאנה(שולטת) |
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
אריאנה(שולטת) • 6 ביוני 2005
|
|
פרודו(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
פרודו(מתחלף) • 6 ביוני 2005
כמה תגובות:
מי לכל הרוחות מחרבן 10-15 דקות? מה הוא אכל, חמין? מישהו חושב שהסיכויים של נבחרת ישראל לעלות למונדיאל גדולים יותר מהסיכוי שנריסה תקבל את המקלחת?! נריסה, רשמת: 'קקי של נשים הוא יותר מעודן/ריחני/מקובל מקקי של גברים?'... הרי זה ידוע לכולם שנשים מפליצות בריח ורדים ומטילות גללי פסיפלורה. לי אישית לפעמים קשה לקבל ביזאר של אחרים. אני מאד לא מוגבל... ומנסה להפתח ולהבין... המצפון קצת מציק לי לרדת על ההודעה הזו כי יש אנשים שבאמת זה הקטע שלהם... ולי יש קטעים אחרים ואולי אפילו לא פחות קשים. אבל דחיל-רבק (סליחה על ההתבטאות)... כזו הודעה פרטית? מה זה פה? תלוי עלייה שלט "שרותים ציבוריים" ? אפילו השרותים בדאנג'ן מקבלים יחס יותר יפה! |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
6 ביוני 2005
Tame • 6 ביוני 2005
לא הפטיש לסקאט הוא מה שמעלה בי סלידה אלא דרך הצגת הנושא בהודעה הפרטית..
למרות שזו סלידה מהולה בשעשוע |
|