מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2005
מאסטר יקיר(שולט) • 8 ביוני 2005
אניגמטית, אהובתי,
אלונה הציעה המון המון אקטים, ומכיוון שאת בגמילה ואור אהובתי בפנסיה, (מה עם השפחה, בפרהסיה?) אז אני מתנדב לבצע את המשימות, במיוחד אם תהיה שפחה, כי אז אפשר לעשות פיסט כפול. אני הייתי באמת לוקח את אלונה כשפחה ואחרי הפיסטים, הייתי תופר לה בכיףףףףףףףף! |
|
זרה מוכרת |
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2005
זרה מוכרת • 8 ביוני 2005
ספל חמאה כתב/ה: תראה לי סאבית אחת שלא תהיה מוכנה להיות תחת הכוחות האלה.
>ספל חמאה חובבת את כל סוגי הצחוק< הנה לך אחת כזאת. (*זרונת מצביעה על עצמה*) לעומת זאת...יש קלחות אחרות שהייתי מוכנה להיכנס אליהן עם שתי הטיזריות האלה. זרונת |
|
אניגמטית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2005
אניגמטית(שולטת) • 8 ביוני 2005
ניו יקירי, משושי ומותקי - נו אז מה מפריע לך? קדימה, קרא לנערה ושאל לפיה
הבעיה בסיפור היא שהמשימות דורשות שתי שולטות ואתה עוד לא הראית לנו איך אתה בשמלה וגם כשתראה, התסריט הזה דורש עוד שולטת אחת לפחות... מה עושים??? (וואי, אני מתחילה להרגיש שאנחנו משחקות באש ) זרונת נשמתי, אם אשכחך ידבק שוטי לידי, על איזה קלחות את מדברת?? את רומזת שאת רוצה להכנס איתנו למקלחת אחת? לכמה מקלחות? בפעם האחרונה שהיינו במקלחת אחת היה אש (כבר אמרתי שאנחנו משחקות באש?) בקיצור יקיריי, בסוף נעשה קומזיץ פרטי אצלי, אש פיזית לא תהיה שם, אבל לפחות יהיה חם |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2005
אניגמטית כתב/ה: ניו יקירי, משושי ומותקי - נו אז מה מפריע לך? קדימה, קרא לנערה ושאל לפיה..."
"...בקיצור יקיריי, בסוף נעשה קומזיץ פרטי אצלי, אש פיזית לא תהיה שם, אבל לפחות יהיה חם לא צריך לשאול אותה, היא מחכה לזה קומזיץ פרטי אצלך? אחלה!!!!!!!!!!!! מבטיח לבוא בשמלה בלונדינית ושתי צמות אדומות! |
|
אניגמטית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2005
מממממממממממממ
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2005
אניגמטית(שולטת) • 8 ביוני 2005
מתה על אדמוניות, מצידי תוותר על השמלה
זה כל כך מפתה שאני כבר בתהליכי ארגון והנערה גם מוזמנת |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
8 ביוני 2005
לוותר על השמלה???
אחלה!!!! זו תמיד הייתה הפנטזיה שלי להתארח בעירום, במיוחד שהנערה מוזמנת |
|
אניגמטית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
אניגמטית(שולטת) • 9 ביוני 2005
אז סיכמנו
הנערה עם תפוז אתה בלי שמלה ואור ואני עם משקפת |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
infinite(נשלטת) • 17 ביוני 2005
ציטוט: הלוווו תדאגו שבסשן יהיה... שעווה ,חניטה, הצלפות, חריטות, עדיפות לסשן בחוף הים או בפרדס עם ניחוח הדרים..
ושיהיה שם הרבה דם ,יזע ודמעות אה כן...גם איזה פיסטינג או שניים לא יזיקו בואנה ככה זה תמיד אתן רק מדברות בסוף עוד לא היה אפילו קומזיץ אחד ואני כבר גמרתי פעמיים (כןןן בלי רשות ) ניו אני מתחילה לתאר לעצמי חחחחחחחחחחחח אותך עם צמות בלונדיניות ושמלת בטן תפסיק עם זה למה רק עכשיו קראתי ורבע לאחת בלילה ויש לי התקפת צחוק היסטרי, מה יחשבו השכנים נ.ב. ובנותתת אני מצפה לשמוע חוויות חסר לכן שלא |
|