Leatherguy |
לפני 21 שנים •
29 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
29 ביולי 2003
Leatherguy • 29 ביולי 2003
דום אם היית משקיע קריאה בהסבר לגבי הדגל היית שם לב שאמנם הוא נקרא דגל גאוות העור אבל המשמעויות שלו הולכות הרבה מעבר. הוא לא מתייחס רק לעור, וכל אחד יכול לפרש את זה לכיוון שלו.
|
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 21 שנים •
29 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
29 ביולי 2003
מאסטר יקיר(שולט) • 29 ביולי 2003
ידידי,
מחוסר הבנת הנקרא, אני עדיין לא סובל אתה חוזר ומדגיש שם - ציטוט: אני גאה להציג בפניכם את סיפור ומשמעות דגל גאוות העור (Leather Pride Flag) - תמונת הדגל בקובץ המצורף להודעה: הדגל עוצב על ידי טוני דה-בלייז והוצג לראשונה בתחרות גבר-העור בשיקאגו בשנת 1989. השפעת דגל הגאווה המסורתי ניכרת עליו. הדגל אומץ מהר מאד על ידי אנשים העוסקים בSM, בעלי פאטישים שונים בעיקר בעלי פאטיש לעור, ועל ידי כל מי שקשור להגדרה הרחבה מאד - BDSM. הרי שמו: דגל גאוות העור! העור העור העור!!!! זה לא הסמל של הקהילה הרחבה של אנשי הבדס"מ, שכולנו מכירים. אז השקעתי קריאה |
|
Leatherguy |
לפני 21 שנים •
29 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
29 ביולי 2003
ואם תרשה לי לצטט מההודעה שלך דומ:
הדגל אומץ מהר מאד על ידי אנשים העוסקים בSM, בעלי פאטישים שונים בעיקר בעלי פאטיש לעור, ועל ידי כל מי שקשור להגדרה הרחבה מאד - BDSM. אמנם זה ציטוט מציטוט אבל אל תתעלם מהמשפט הזה, הוא חשוב ביותר, והוא עיקר המהות של הדגל עובדה שכללת אותו בהודעתך. הדגל אומץ על ידי כל קהילת הבדסמ ומייצג אותו נאמנה ולא רק את אנשי העור, למרות שמבחינתי זה לא משנה כי אני איש עור אז הדגל בהחלט מייצג אותי, כל אחד אחר צריך להחליט אם הדגל מייצג אותו, ולפי דעתי הוא בהחלט יכול לייצג כל אחד שיש לו פנטזיות פחות שגרתיות. עובדה שבמצעדי גאווה בכל העולם הוא מייצג את כל קהילת הבדסמ. רק בארץ הוא מייצג 3 אנשים |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 21 שנים •
29 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
29 ביולי 2003
מאסטר יקיר(שולט) • 29 ביולי 2003
ידידי,
זה שכתוב שהוא אומץ על ידי הקהילה הרחבה.. או על יד מי שבכלל שייך לקהילת הS&M וכל מי שקשור להגדרה הרחבה... הוא נוצר מראש לגאוות העור! ועובדה, הוא לא אומץ על ידי כל מי שקשור להגדרה הרחבה, כי הוא לא מוכר ככזה, לא רק לי הוא לא מוכר, אלא לעוד רבים רבים רבים וגם כאלה שמסיירים בחו"ל, לא נתקלתי באחד מהם, שנתקל בסמל, כסמל הבדס"מ של הגייז. אני אישית עוד לא נתקלתי באיש מהקהילה שעונד את הסמל הזה, לעומת הסמל המקורי, שמתנוסס על צוואריהם של הרבה חברים מן הקהילה... אבל, אתה הבאת מקור מן ההסטוריה של סמל גאוות העור, האם בהכרח מה שנכתב שם הוא נכון? התשובה נעוצה בשטח... במציאות... ואיזה כיף של דיון, אולי נאחד פורומים, ידידי??? מה דעתך??? |
|
Leatherguy |
לפני 21 שנים •
29 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
29 ביולי 2003
שמע הדרך היחידה לאחד פורומים היא לצרף אותך לגוגיי למרות שאני יודע שאתה לא אוהב את המערכת, אבל שם יש חשיפה יותר גדולה. לטוב ולרע, אבל לפי דעתי יותר לטובה. הרעיון למשוך כמה שיותר אנשים לפורום ולו רק למען העניין יכול לעבוד כרגע רק דרך גוגיי. אני רואה התעוררות של אקטיביות מסויימת מבחינת ההשתתפות בפורום.
בכל מקרה מאמצע אוגוסט אני מתנתק מהעולם לחודש וחצי אז אנחנו מחפשים או שותף שינהל איתי את הפורום כל הזמן או מחליף לתקופה מוגבלת של העדרותי. ואתה יודע שאתה מוזמן לזה. |
|
כלובי |
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
כלובי • 30 ביולי 2003
הערת ביניים לגבי הפורום בגוגיי:
חבל שהפורום בגוגיי לא מכיר בקיומו של הפורום פה; הודעות שמציינות את קיומו של הפורום הזה ו/או את כתובת האתר נמחקו ממנו. כמו כן למרות שביקשנו כמה פעמים הכלוב מעולם לא הוסף לאינדקס האתרים בגוגיי. מעלה אצלי תהיות לגבי טיב השרות שגוגיי נותנים לקהל הגולשים שלהם. |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
מאסטר יקיר(שולט) • 30 ביולי 2003
Leatherguy כתב/ה: שמע הדרך היחידה לאחד פורומים היא לצרף אותך לגוגיי למרות שאני יודע שאתה לא אוהב את המערכת, אבל שם יש חשיפה יותר גדולה. לטוב ולרע, אבל לפי דעתי יותר לטובה. הרעיון למשוך כמה שיותר אנשים לפורום ולו רק למען העניין יכול לעבוד כרגע רק דרך גוגיי. אני רואה התעוררות של אקטיביות מסויימת מבחינת ההשתתפות בפורום.
בכל מקרה מאמצע אוגוסט אני מתנתק מהעולם לחודש וחצי אז אנחנו מחפשים או שותף שינהל איתי את הפורום כל הזמן או מחליף לתקופה מוגבלת של העדרותי. ואתה יודע שאתה מוזמן לזה. ידידי היקר, הרי שנינו יודעים היטב, ודנו בכך לא אחת, שהחשיפה בפורום שם, אמנם גבוהה יותר, מעצם היות האתר - אתר הגייז המוביל בארץ, אך בהחלט לא אתר ה-S&M. בדוק שוב את ההתעוררות האקטיבית בפורום... גם על זה שוחחנו במוצ"ש - להזכירך, לוח מודעות. מאחל לך הינתקות נעימה באשר תהיה, ומקווה שימצא לך מחליף, או שותף קבוע. אני מצטרף לתהייתו של כלובי, בעל האתר הזה, מדוע כל איזכור של הכלוב נמחק במחי יד מגוגיי. האם בגלל סירובי הקודם לנהל שם את פורום ה-S&M? בכל מקרה, היותך שם והיותי כאן, לא יפגעו בידידות שלנו! |
|
Leatherguy |
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
Leatherguy • 30 ביולי 2003
בפורום סקס אחר בגוגיי מעולם לא הופיעה הודעה לגבי כלובי. ובכל מקרה אתה מכיר את מדיניות מחיקת ההודעות שזהה לשלך כעקרון. כל עוד האתר לא למטרות רווח ולא גובה כסף מגולשיו לי באופן אישי אין בעייה איתו.
|
|
כלובי |
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
כלובי • 30 ביולי 2003
Leatherguy
כוונתי היא לא ל"הודעה לגבי כלובי", אלא לגבי "הכלוב" מדבריך עוד עלול להשתמע שאני משקר, ולכן אדגיש שוב את העובדות: ניסיתי לפרסם מודעה על הכלוב בסקס אחר בגוגיי והיא נמחקה. ניסיתי להוסיף את הכלוב לאינדקס האתרים שלכם מספר פעמים, ולא הוספתם אותו. להלן ההוכחה: http://www.gogay.co.il/forum/display_message.asp?fid=16&id=181918 לי אין שום בעיה שבכלוב יופיעו לינקים למקומות אחרים, אני לא פוחד "לאבד" אנשים לטובת הפורום של גוגיי. אבל אתם מפחדים, או תאוות הבצע שלכם היא כה רבה עד שהיא נעשית על חשבון איכות השרות לגולשים שלכם. ואם תרשה לי בהזדמנות זאת עוד כמה דברים: הטון המזלזל שלך LeatherGuy ממש לא מוצדק וממש לא מקובל עלי. וחוץ מזה יש לי אלרגיה לשקרנים. |
|
Leatherguy |
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
Leatherguy • 30 ביולי 2003
א. אין בי שום טון מזלזל, דום ואני מכרים מאד טובים מעבר לרשת, אם הייתה נימת זלזול בדבריי, אני מתנצל.
ב. נעלבתי קשות לגבי האלרגייה שלך לשקרנים שכוונה כלפי. אחת מהתכונות החשובות בעיני והערכים שאני מוקיר זאת האמינות שלי ואת זה דומ יוכל להגיד לך, והקרבתי את עצמי מספר פעמים לטובת האמינות האישית. המשפט לא היה במקום בייחוד כשהוא בא מאדם שמנהל את האתר. חבל מאד שזאת הגישה. לצערי אמירה כזאת בהחלט מאלצת אותי לפרוש מהפורום הזה, כנראה אני באמת לא רצוי פה. חבל מאד. |
|