ana |
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
ניקמת הסאביות
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
ana • 10 ביוני 2005
מבחינה רציונאלית הוא צודק אם הוא תופס אותך כתשמיש/יצור נחות/מתוסבך/מעוות/חייתי/מותנה/חסר שליטה ובטח יש עוד.... לפחות הוא רציונאלי וכן
|
|
Jake(שולט) |
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
המלכה הכחולה;
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
Jake(שולט) • 10 ביוני 2005
מסכים לגמרי שמה שנאמר הוא בולשיט. לגיטימי לחלוין לדרוש מהצד השני את אותה רמת אמון.
אך מצד שני, בין זה לבין לדרוש מסירת קורות חיים, מקום מגורים, טלפון בזק וכיוב' פרטים מזהים גם אינו לגיטימי. יש הבדל בין רמת האמון הדרושה לשיחה לבין רמת האמון הנדרשת על מנת למסור פרטים מזהים. כשם שלצד אחד נדרש האמון על מנת למסור את פרטיו המזהים, כך גם לגבי הצד השני. ואין אדם היכול לדעת בוודאות כי מי שהחליף איתו מסרים באינטרנט הוא אכן האדם אותו הציג - אפילו זהותו המינית אינה ודאית. לא צריך ללכת מקיצוניות אחת לשניה. אפשר לעשות את הדברים בהדרגה - אינטרנט, טלפון, מפגש וכו' - ולא ישירות למספר תעודת זהות. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
Re: המלכה הכחולה;
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
מיתוסית(שולטת) • 10 ביוני 2005
Jake כתב/ה: מסכים לגמרי שמה שנאמר הוא בולשיט. לגיטימי לחלוין לדרוש מהצד השני את אותה רמת אמון.
אך מצד שני, בין זה לבין לדרוש מסירת קורות חיים, מקום מגורים, טלפון בזק וכיוב' פרטים מזהים גם אינו לגיטימי. יש הבדל בין רמת האמון הדרושה לשיחה לבין רמת האמון הנדרשת על מנת למסור פרטים מזהים. כשם שלצד אחד נדרש האמון על מנת למסור את פרטיו המזהים, כך גם לגבי הצד השני. ואין אדם היכול לדעת בוודאות כי מי שהחליף איתו מסרים באינטרנט הוא אכן האדם אותו הציג - אפילו זהותו המינית אינה ודאית. לא צריך ללכת מקיצוניות אחת לשניה. אפשר לעשות את הדברים בהדרגה - אינטרנט, טלפון, מפגש וכו' - ולא ישירות למספר תעודת זהות. בוודאי שלא... אנחנו שוחחנו באינטרנט כשבועיים, זמן מספק לכל הדיעות להכיר קצת אחד את השני. האם לראות את האדם השני אינו דבר אלמנטרי? רציתי לשוחח עם הבן אדם קצת בטלפון לפני שאם בכלל נפגשים. לא טבעי? ואם אח"כ הכל בסדר, אז נפגשים (עדיף במקום ציבורי). ישנם אנשים שבהודעה הראשונה או השניה כותבים כבר את המסנג'ר או הטלפון, בעיניי זה מוגזם, אבל בוא נאמר שאופן ההתנהגות שלו הכה- חוששת הדליקה לי יותר מידי נוריות אזהרה אדומות. |
|
SIVAN(אחרת) |
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
SIVAN(אחרת) • 10 ביוני 2005
זה אמור להיות בדיוק כמו שיחה ונילית לחלוטין שהבחור מסרב לתת לך את הטלפון שלו.......
כבר מההתחלה לא נשמע אמין, אני לא היית מתקרבת אליו. תשמרי על עצמך. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
תירוץ דחוק ביותר
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 10 ביוני 2005
ואכן, ניחוח קל של צואת פרים מסתובב מסביב לטיעון "אני מסרב לתת את הטלפון שלי כי אלו לא יחסים שיוויוניים", במיוחד כשאת אמורה להתקרב למפגש פנים אל פנים...
|
|
scorpio king(שולט) |
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
scorpio king(שולט) • 10 ביוני 2005
פיונת אכן דרישות שכאלו הן לא הגיוניות ולא סבירות ונראה לי שאת מודעת לזה עוד לפני ששאלת....... יש פה בשירשור הזה איזה תשעה נוספים מלבדי שחושבים כך מה שמעלה את מפלס הקונצנזוס כאן לרמות שלא נודעו בתולדות היסטוריית הכלוב לדורותיו ונותן לנו את מספר הקולות הדרושים כדי לשלוח אותו לסדנת נימוסים והליכות לדום המתחיל
בכל מקרה נראה לי שהדום הזה סובל מתסמונת השתן שעלה לראש מהר מידי וגבוה מידי והוא בשלב שבו הוא מנסה לעשות בועות כדי לנשום קצת אוויר. נדמה לי שגם את מסוגלת להריח את הריח המאוד לא נעים שעולה ומתפשט בחלל האוויר מדרישותיו.... |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
סיוון צודקת בכל מילה ..
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
קליבר(שולט) • 10 ביוני 2005
SivAn כתב/ה: זה אמור להיות בדיוק כמו שיחה ונילית לחלוטין שהבחור מסרב לתת לך את הטלפון שלו.......
כבר מההתחלה לא נשמע אמין, אני לא היית מתקרבת אליו. תשמרי על עצמך. והנה מה שהיא אמרה עוד פעם ? זה לא ברור ? |
|
פייה{O} |
לפני 19 שנים •
11 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
11 ביוני 2005
פייה{O} • 11 ביוני 2005
תודה לכולם על התשובות.
למען האמת גם לי הסיפור הזה נשמע מפוקפק ביותר. אם מישהו מסרב למסור טלפון, כנראה שיש לו משהו להסתיר. שלא לאמר, שכאשר הוא השתמש במניפולציית הלהתעצבן ולהעלב מהחשדנות שלי, בכלל התחלתי לחשוש. ובכל מקרה, בתור הצד היותר פגיע בעניין (מה לעשות), הפגנת חוסר אמון מהצד השני רק מדכאת את הנסיון לתת אמון שלי. אבל עדיין היה בי ספק כלשהו שמא אני מגזימה ופרנואידית מידי, אז רציתי לשמוע עוד דיעות. תודה על החיזוקים. |
|
תאיר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
11 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
11 ביוני 2005
תאיר(נשלטת) • 11 ביוני 2005
כמו שאמרת פייה, המניפולציה מחשידה יותר מהכל.
נכון שסאבית צריכה לסמוך על הדום שלה, אבל האמון הזה לא מתקבל באופן אוטומטי רק בגלל ששניהם מקווים שהוא יהיה הדום שלה. אמון הוא דבר שנרכש בהדרגה, מתוך היכרות. |
|
נוריתE |
לפני 19 שנים •
11 ביוני 2005
Re: פרנואידיות מול זהירות
לפני 19 שנים •
11 ביוני 2005
נוריתE • 11 ביוני 2005
פייה כתב/ה: האם סביר שלאחר היכרות וירטואלית, כשמדברים על מפגש ממשי,
דום ידרוש מסאבית את הטלפון שלה אך יסרב בכל תוקף לתת את שלו, תוך טיעון שאלו לא יחסים שוויוניים? האם הגיוני מצד דום להכריז שהסאבית אמורה לתת בו אמון לפני שהוא נותן בה אמון? לא. |
|