Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
קיחוטוש
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 9 ביוני 2005
בול!
בדיוק מה שרציתי לומר |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
ים_yam(לא בעסק) • 9 ביוני 2005
אני משאילה לרגע את הזכות להשתמש ב...
ומאחלת לכולם להיות יפים מבפנים ומבחוץ, בריאים מבפנים ומבחוץ והכי חשוב - מאושרים! |
|
דוקטרינה(שולט) |
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
קיחות יקירי
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
דוקטרינה(שולט) • 9 ביוני 2005
דון קיחות יקירי.
אם היה מדובר בהארה או הערה - שפעולה שעשינו יכלה היתה להסייתם בדבר רע מאוד - אין ספק כי נכון יהיה הדבר לציין את זה. אמרתי ואחזור על זה שנית - לא נגרם שום נזק, לא יכל היה להיגרם שום נזק. הדיאטה היתה במקומה, בזמן הנכון לרחלי, על פי הצרכים הנפשיים והפיזיים של רחלי. האמן לי - אם הייתי דורש ממנה פעולה אחת בלבד שהיתה מסכנת את הקצה של שיער הראש שלה - היא היתה נעמדת על הרגליים האחוריות. היא אם לילדיה, אישה דעתנית חכמה, רציונאלית. לא יכל היה להיגרם שום נזק. אבל, לא כולם רצו לשמוע את האמת. אני סיימתי את דברי בפוסט זה ובפוסט המקביל לו. למעט התלונה במשטרה כנגד נתנאלה - ותחושותי האישיות השליליות, כלפי כלואה בכלוב, אני מסיים את התגובות שלי בפוסט הזה ובמקביל לו. ניפגש בפעם הבאה - יש בהחלט כבר משהו על הפרק - ומעניין לא פחות. דוק. |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
Re: קיחות יקירי
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
Yosefus(שולט) • 10 ביוני 2005
דוקטרינה כתב/ה: דון קיחות יקירי.
דוק. אהבתי. אהבתי מאוד. אימצתי. יוספוס (תמצית: מעתה אמור "אין רע בלי טוב ואין כלוב בלי קיחוט". סליחה, "קיחות".) |
|
נמש |
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
Re: קיחות יקירי
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
נמש • 10 ביוני 2005
Yosefus כתב/ה: דוקטרינה כתב/ה: דון קיחות יקירי.
דוק. אהבתי. אהבתי מאוד. אימצתי. יוספוס (תמצית: מעתה אמור "אין רע בלי טוב ואין כלוב בלי קיחוט". סליחה, "קיחות".) יוספוס - לא יפה ללבות את האש מחדש, תן לה לדעוך בשלווה ולרדת לתהומות הנשייה. |
|
Hunter(שולט) |
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
10 ביוני 2005
Hunter(שולט) • 10 ביוני 2005
בואנה, לא אמרתי כלום עד עכשיו, אבל נראה לי קצת מוזר שקבוצה של אנשים שמתעסקת בתלייה מווים, החדרת סיכות לאברי מין וסתם הסתובבות עם סימנים כחולים על כל הגוף, בלי התערבות של שום רופא (ותאמינו לי, ראיתי סשן או שניים בכלוב שהיו גורמים לרופאים להתהפך) תזעם על שני חברה שהתעסקו בפטיש "מניעת מזון".
קחו את העסק בפרופורציות, כולנו אנשים בוגרים. |
|
Lady Vamp(שולטת) |
לפני 19 שנים •
11 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
11 ביוני 2005
Lady Vamp(שולטת) • 11 ביוני 2005
רציתי רק להגיד, שאני ממש מבינה אותך בעניין של בגד ים ודברים אחרים... וזה ממש טוב כאשר יש מישהו חזק ליד שתוכלי להעזר בו להגשים את החלום.
למי שמכיר אותי אישית יודע ורואה, אני עצמי הורדתי בשלושה חודשים אחרונים 15 ק"ג ואני מרגישה את עצמי ממש פגז עם כל זה. יש לי עוד 20 לפני וכמו שמישהו ממש יקר לליבי תמיד עומר נתראה בקו סיום. אני מאחלת לך הצלחה רבה עם מה שהתחלת. ורוכשת כבוד רב למאסטר שלך על שעוזר לך להתקדם לעבר החלום! בהצלחה! |
|