לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

גאנג באנג עם עשרה דומים

ana
ana
לפני 19 שנים • 12 ביוני 2005

גאנג באנג עם עשרה דומים

ana • 12 ביוני 2005
יז. אחד משבעת המלאכים נושאי שבע הקערות בא ודיבר איתי. "בוא !", הוא אמר, "אראה לך את

משפט הזונה הגדולה היושבת על מים רבים, אשר מלכי הארץ זנו עמה ושוכני הארץ השתכרו מיין תזנותה."

הוא נשאני למידבר, ברוח, וראיתי אישה יושבת על חיה אדומה כשני והחיה מלאה שמות גידופים ובעלת שבעה ראשים ועשר קרניים.

האישה הייתה לבושה ארגמן ושני ומקושטת בזהב ואבן יקרה ופנינים. בידה כוס זהב מלאה תועבות וטומאות תזנותה, ועל מצחה כתוב שם, סוד : "בבל הגדולה, אם לזונות ולתועבות הארץ." ...

כראותי אותה השתוממתי שמה גדולה. שאל אותי המלאך: "מדוע השתוממת ? אני אגיד לך את סוד

האישה והחיה הנושאת אותה אשר לה שבעת הראשים ועשר הקרניים. החיה אשר ראית - הייתה

ואיננה, והיא עתידה לעלות מן התהום וללכת לאבדון....עשר הקרניים אשר ראית הם עשרה מלכים

אשר עדיין לא קיבלו מלכות, אך יקבלו סמכות כמלכים לשעה אחת יחד עם החיה. הללו כוונה אחת

להם ויתנו את כוחם וסמכותם לחיה. הם ילחמו בשה והשה ינצח אותם מפני שהוא אדון האדונים ומלך המלכים, ואתו גם הקרואים ונבחרים ונאמנים......

עשר הקרניים אשר ראית והחיה - הללו ישנאו את הזונה ויעשוה שוממה וערומה. גם יאכלו את

בשרה ואותה ישרפו באש, כי אלוהים נתן בליבם להוציא לפועל את כוונתו, ולהיות עצה אחת ולתת את

מלכותם לחיה, עד אשר יתמלאו דברי אלוהים. והאישה אשר ראית היא העיר הגדולה המולכת על מלכי הארץ"

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
הזונה הגדולה והחיה, התגלות, הברית החדשה
קליבר​(שולט)
לפני 19 שנים • 12 ביוני 2005

ממש חזיון

קליבר​(שולט) • 12 ביוני 2005
לחג השבועות , חג מתן תורה , לא ?
גלתיאה
לפני 19 שנים • 13 ביוני 2005
גלתיאה • 13 ביוני 2005
חזון יוחנן, לא? icon_razz.gif

בספר הזה אגב מוזכר מספרה של החיה 666 , יש טוענים שזה רמז לתאריך הלידה של זה שעתיד להחריב את העולם במלחמה עקובה מדם. אני לא הייתי עושה איתו סשן..

icon_biggrin.gif
ana
ana

יח.

ana • 13 ביוני 2005
אחרי כן ראיתי מלאך אחר יורד מן השמים. רבה הייתה סמכותו והארץ האירה מכבודו.

הוא קרא בקול חזק ואמר: " נפלה נפלה בבל הגדולה והייתה למעון שדים ולבית כלא לכל רוח טמאה

ובית כלא לכל עוף טמא ומאוס. כי מיין חרון תזנותה שתו כל הגויים, ומלכי הארץ זנו עמה וסוחרי

הארץ התעשרו מעוצם מותרותיה."

שמעתי קול אחר מן השמים אומר:

" צאו ממנה, עמי, פן תשתתפו

בחטאותיה ופן תקבלו ממכותיה,

כי הגיעו חטאותיה עד השמים

וזכר אלוהים את פשעיה.

שלמו לה כגמול ששלמה גם היא

וכיפלו לה כיפלים כמעלליה

בכוס אשר מסכה מיסכו לה כפליים.

במידה שרוממה עצמה והתענגה

כן תנו לה מכאוב ואבל,

כי אמרה בלבבה: " יושבת אני, מלכה.

אינני אלמנה ואבל לא אראה."

על כן ביום אחד תבואנה מכותיה

מוות, אבל ורעב, ובאש תישרף

כי חזק ה' אלוהים השופט אותה" ....
ana
ana
ana • 13 ביוני 2005
לגלתיאה- יג. ......והיא גורמת לכך שהכול, הקטנים והגדולים, העשירים והעניים, החופשיים והעבדים, ישימו להם תו על יד ימינם או על מיצחם, כדי שלא יוכל איש לקנות או למכור - אלא מי שיש לו התו, שם החיה או מיספר שמה. בזאת החכמה. מי שבינה לו, יחשב נא את מיספר החיה, כי מיספר אדם הוא ומספרו שש מאות ושישים ושש.

וחג שמח !!!!!!
גלתיאה
גלתיאה • 13 ביוני 2005
אני חייבת להודות שמזמן לא ראיתי מישהו שכל כך מתלהב מחזון יוחנן.

icon_biggrin.gif

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני יונ' 13, 2005 5:01 am, סך-הכל נערך פעם אחת
scorpio king​(שולט)
scorpio king​(שולט) • 13 ביוני 2005
מחכים כאן בקוצר רוח לפרק יט...

אני כולי מתח וציפייה

מת לדעת את הסוף

אל תאכזבי סומכים עלייך icon_exclaim.gif