שקט חזק(שולט) |
לפני 19 שנים •
20 ביוני 2005
חלום ליל קיץ
לפני 19 שנים •
20 ביוני 2005
שקט חזק(שולט) • 20 ביוני 2005
באמצע הלילה החום הכריע אותה. היא התעוררה, מיוזעת, וקמה לשתות כוס מים. אחר כך ניגשה לשירותים, השאירה את האור כבוי, שלא להפר את מלכות החושך והשקט של הבית. היא רצתה לחזור לישון, אבל ידעה שלא תצליח להרדם בחום הזה. לילות הקיץ הבלתי אפשריים. ניגשה לסלון ופתחה קצת את שלבי התריס, בתקווה לפגוש משב רוח קטן שיפיח בה שוב חיים, וכשרצתה לגשת אל הספה הוא נגלה אליה שם מתוך החושך.
ישב שם בתחתונים ולגם מבקבוק בירה. חשבה להיבהל אבל לא הצליחה. עקבה במבטה אחרי מבטו הבוחן את קימורי גופה, את שדיה הנפולים מעט, את תחתוניה הלוחצים. כבר מזמן לא הביט בגופה, ואף פעם לא הביט בה כך, בעיניים דוקרות, שורטות. הוא הרים את כף ידו והיפנט אותה באצבעו להתקרב. היא ניגשה כאילו איזה חבל בלתי נראה מושך אותה לשם, אל הגבר עם בקבוק הבירה. מבטו עכשיו היה קרוב יותר, כמעט נוגע בבטנה ובפטמותיה הקשות והנפוחות. אצבעו ירדה לאט לאט, מושכת את גופה אל המקום, אל התהום, אל התחתית, לרגליו. עד עכשיו לא אמרו מילה, כי לא היו צריכים, כי הרגישו. הריצפה שטפה את ירכיה בקרירות כשהתישבה והביטה בו מלמטה. "אני שלך" לחש גופה מבלי שהבין ראשה מה קורה לה, מבלי שהיה יכול להבין, מבלי שהיה צריך להבין, ומבלי שרצתה גם שיבין. |
|
עזית |
לפני 19 שנים •
20 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
20 ביוני 2005
עזית • 20 ביוני 2005
התחלה מצוינת !
מחכה להמשך כי חייב להיות המשך |
|
ana |
לפני 19 שנים •
20 ביוני 2005
יש לי חום
לפני 19 שנים •
20 ביוני 2005
ana • 20 ביוני 2005
הלכתי לישון עם הסיפור שלך
מישהו קילל אותי בים שהקולר יטביע אותי אז צללתי במים השחורים והתרחקתי אבל המים היו נמוכים ונתקעתי בחול ואז התרוממתי ולפני הייתה גדר. רציתי לצאת אבל אז פתאום עברה שיירה של נשים וילדים ערומים שבהקו בירח ואז העיר אותי הטלפון |
|
שקט חזק(שולט) |
לפני 19 שנים •
20 ביוני 2005
Re: יש לי חום
לפני 19 שנים •
20 ביוני 2005
שקט חזק(שולט) • 20 ביוני 2005
ana כתב/ה: הלכתי לישון עם הסיפור שלך
מישהו קילל אותי בים שהקולר יטביע אותי אז צללתי במים השחורים והתרחקתי אבל המים היו נמוכים ונתקעתי בחול ואז התרוממתי ולפני הייתה גדר. רציתי לצאת אבל אז פתאום עברה שיירה של נשים וילדים ערומים שבהקו בירח ואז העיר אותי הטלפון חלומות... חרירי ההצצה אל הנפש. והחלום הזה ספציפית לא צריך פירושים מרוב שהוא ברור. תודה שהלכת לישון עם הסיפור. מקווה שתלכי איתו עוד. שח |
|