קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
24 ביוני 2005
תמיד הוא יוכל ..
לפני 19 שנים •
24 ביוני 2005
קליבר(שולט) • 24 ביוני 2005
alona. כתב/ה: נדמה לי שאדון בשבילך הוא זה שזקוק למילת בטחון ולא הסאבית.
ומה קורה/יקרה כשהסאבית תהיה בספייס ולא תוכל/תזכור להגיד את מילת הבטחון ? הוא יזעיק נטן ? או מכבי אש ? לקרוא לאלונה .. לא ? |
|
הוא(שולט) |
לפני 19 שנים •
24 ביוני 2005
היא מאוד אוהבת הצלפה בעוצמה רבה
לפני 19 שנים •
24 ביוני 2005
הוא(שולט) • 24 ביוני 2005
משום מה נראה שאתה לא אוהב את זה אז בשביל מה אתה נכנס לזה
|
|
אדון בשבילך(שולט) |
לפני 19 שנים •
24 ביוני 2005
לגבי הצלפות
לפני 19 שנים •
24 ביוני 2005
אדון בשבילך(שולט) • 24 ביוני 2005
חברה תודה על העצות שנתתם באמת..
אבל בטח כל אחד ואחד יודע שכמה שהוא אדון קשוח ושולט אתה חייב לספק את הסאבית . אני לא יכול להתעלם מהעובדה שהיא אוהבת הצלפות כמו שחלק ממכם אמרו כאן . אבל באמת אחד ממכם נתן רעיון טוב להצליף עם שוט פחות חזק שיכאיב פחות . |
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 19 שנים •
24 ביוני 2005
Re: לגבי הצלפות
לפני 19 שנים •
24 ביוני 2005
Dark Artist(שולט) • 24 ביוני 2005
אדון בשבילך כתב/ה: חברה תודה על העצות שנתתם באמת..
אבל בטח כל אחד ואחד יודע שכמה שהוא אדון קשוח ושולט אתה חייב לספק את הסאבית . אני לא יכול להתעלם מהעובדה שהיא אוהבת הצלפות כמו שחלק ממכם אמרו כאן . אבל באמת אחד ממכם נתן רעיון טוב להצליף עם שוט פחות חזק שיכאיב פחות . אם אתה שואל אותי אתה צריך לעשות ההפך כלומר להצליף עם שוט כואב כיון שאז תוכל להצליף איתו יותר בעדינות ועדיין יהיה לו אפקט מכאיב מלבד זאת אם אתה רואה שסף הכאב של הסאבית שלך מאוד גבוה וכי היא מפיקה ריגוש רק מכאב רב,אולי כדאי שתחשוב פעמיים לגבי הקשר שלכם כי כככל הנראה לך קשה להכאיב יתר על המידה והיא רוצה כאב גבוה מה שיכול בסופו של דבר לגרום לאי התאמה. יש פה די והותר סאביות בעלות סף כאב נמוך שמפללות לדום "עדין" יותר |
|
אדון בשבילך(שולט) |
לפני 19 שנים •
24 ביוני 2005
Re: לגבי הצלפות
לפני 19 שנים •
24 ביוני 2005
אדון בשבילך(שולט) • 24 ביוני 2005
dark artist כתב/ה: אדון בשבילך כתב/ה: חברה תודה על העצות שנתתם באמת..
אבל בטח כל אחד ואחד יודע שכמה שהוא אדון קשוח ושולט אתה חייב לספק את הסאבית . אני לא יכול להתעלם מהעובדה שהיא אוהבת הצלפות כמו שחלק ממכם אמרו כאן . אבל באמת אחד ממכם נתן רעיון טוב להצליף עם שוט פחות חזק שיכאיב פחות . אם אתה שואל אותי אתה צריך לעשות ההפך כלומר להצליף עם שוט כואב כיון שאז תוכל להצליף איתו יותר בעדינות ועדיין יהיה לו אפקט מכאיב מלבד זאת אם אתה רואה שסף הכאב של הסאבית שלך מאוד גבוה וכי היא מפיקה ריגוש רק מכאב רב,אולי כדאי שתחשוב פעמיים לגבי הקשר שלכם כי כככל הנראה לך קשה להכאיב יתר על המידה והיא רוצה כאב גבוה מה שיכול בסופו של דבר לגרום לאי התאמה. יש פה די והותר סאביות בעלות סף כאב נמוך שמפללות לדום "עדין" יותר האמת אני לא מפחד ולא קשה לי להכאיב לה הבעיה היא שאני מפחד לגרום לה לנזק... |
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 19 שנים •
24 ביוני 2005
אם אתה מפחד
לפני 19 שנים •
24 ביוני 2005
Dark Artist(שולט) • 24 ביוני 2005
אתה יכול להסתכל על שרשורים קודמים שנכתבו בנושא הצלפות.אם אני לא טועה השרשור מצוי בפורום "הציוד והשימוש בו" או אלפוני. יש שם רמזור הצלפות והסבר מפורש לגביו.
אני יכול לומר לך שאתה יכול לתת קצת קרדיט לישבן האנושי הוא מסוגל לספוג כמות נכבדה של כאב. כבר שמעתי פה על דומים שהצליפו על סאביות בין 40 ל70 הצלפות עם קיין שזה סופר כואב וכל אחת מהן רחוקה מלהיות "משוריינת" או עבת בשר. כך שאם הן שרדו את זה ולא קרה להם שום נזק אזיי גם הסאבית שלך תשרוד זאת. אין זה אומר שצריך להתחיל "להכות למוות" את השיפחה אבל כפי שציינו פה קודם,תסתכל על הסאבית שלך בזמן הסשן כדי לראות מתי אתה מכאיב יותר מדיי |
|