Leatherguy |
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
Leatherguy • 30 ביולי 2003
בכל מקרה כלובי אני באופן אישי מעולם לא מחקתי הודעה של הכלוב, ואם מישהו בהנהלת גוגיי עשה כן או שלא צרף את האתר שלך לאינדקס האתרים תלבן את דבריך איתו, ולא איתי מעל הפורום הזה.
שלום |
|
כלובי |
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
כלובי • 30 ביולי 2003
אמינות זה לא דבר שמקבלים עליו קביעות בלי להוכיח שוב ושוב
וכאן אמרת דברים שהתברר בעליל שלא היו נכונים. אולי התבטאתי כאן בצורה קצת חריפה, אבל מותר לפקפק באמינות של מישהו, ביחוד באמינות של מישהו שלא מכירים, בעיקר לאור דברים שמתגלים כלא נכונים. וחובת ההוכחה היתה עליך, על אף הותק והאמינות שרכשת לעצמך ושרוכש לך ניובוי. אז אתה מוזמן להשאר, לוקח את מילותי בחזרה. |
|
Leatherguy |
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
אני לא מסכים עם המשפט שכתבת לגבי אנשים שלא מכירים כי על אחת כמה וכמה אתה צריך להזהר בהטחת האשמות כלפי אנשים שאתה לא מכיר.
|
|
כלובי |
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
כלובי • 30 ביולי 2003
הטחתי האשמות בגלל שמה שאמרת פשוט לא היה נכון. ולאור העובדה שבחרת לייצג פה את גוגיי.. אז אתה האיש לדבר איתו. בכל מקרה התנצלתי על החריפות שבדברי, צודק.
פשוט קצת הרגיזה אותי הקלות שבה אתה מרשה לעצמך על דפי הכלוב להציע למנהל פורום לעבור לפורום שהחליט להתנהג כמתחרה. אבל זה היופי שבכלוב, אין סתימת פיות. ושוב, מתנצל על הלשון החריפה, היא לא היתה במקומה. מזמין אותך שוב להשאר. |
|
Leatherguy |
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
לפני שאתה מזדרז להגיע למסקנות, דבר עם מנהל הפורום שלך, תשאל אותו. שנינו בקשרים טובים ופועלים למען אותה מטרה סופית, יש דברים שמתרחשים גם מתחת לפני השטח ולא רק על גבי הפורומים עצמם. דנים ומתחבטים בשיפור שני הפורומים שלכל אחד מהם מעלות ומגרעות משלו. מתכננים תכניות משותפות שמטרתן ליצור קהילת גייז בדסמ מבוססת. שנינו משקיעים מזמננו, ללא שום תמורה כלשהי.
שני הפורומים לכאורה זהים אבל יש ביניהם הבדל מהותי ומכאן נובע ההבדל באופיין אתר אחד מתמחה בבדסמ ועושה פורום גייז אתר אחר מתמחה בגייז ועושה פורום סקס אחר. אם יש לך בעייה לגבי כל דבר שהוא בפורום המקביל, יש שם את האי מייל שלי וכל אחד מוזמן לכתוב לי באופן אישי ואני אכן מתייחס לכל אחד שכותב לי. ואם הורידו הודעה ששמת באתר ולא בצדק לטעמך היית פונה אלי במייל כנהוג בדרך כלל כאשר יש בעיות לגבי פורום מסויים והיית מקבל תגובה מתאימה בין אם התנצלות ובין אם נימוק לגבי מחיקת ההודעה. ושוב אני מדגיש שלי לא זכורה אף הודעה של הכלוב שנמחקה על ידי, יכול להיות שנמחקה על ידי סמכות מעלי ואז היית יכול להתלונן אלי למייל והייתי מברר את העניין. לגבי ההצעה, היא נאמרה בבדיחות הדעת כי ידוע לי שדומ לא מעוניין לקחת חלק בפורום בגוגיי וסיבותיו עימו, מקובלות עלי ואני מסכים עם חלקן. הוא קיבל את ההצעה עוד לפני שניהל את הפורום הזה - וסרב. אין בינינו שום תחרות, ודומ יודע שברגע שיש לו משהו לתרום לפורום זה מתקבל בברכה וברצון. בכל מקרה לצערי פגעת בנקודה שהיא מאד רגישה ומאד עקרונית אצלי. אפילו אם תראה את הפרופיל שלי באתר שלך תראה שאני בין הבודדים שלא מתחבאים מאחורי המסך הוירטואלי ולא משקרים לגבי עצמם. מהבודדים שאכן נמצאים בצורה מסויימת מחוץ לארון גם בקטעים האלה ולא חושש ללבוש מכנס עור כשהוא יוצא. (כדאי שתשימו באמת אופצייה לבעל הפרופיל למחוק את הפרופיל שלו כי לא מצאתי כזו). |
|
כלובי |
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
כלובי • 30 ביולי 2003
צודק בהחלט באשר לאופצית מחיקת הפרופיל, אני אדאג ליצור כזאת אופציה בקרוב.
בעניין gogay פניתי בזמנו ולא נעניתי, מספר פעמים אפילו, גם למנהל האינדקס וגם לכתוב שפורסמה עם מחיקת הודעתי בפורום. במעלה השרשור פרסמתי לינק להודעתי שנמחקה. אני לא גיי ואיני עוקב בדיוק אחרי מה שקורה בפורום סקס אחר שבגוגיי, מבחינתי פניתי למי שיש לפנות. עשיתי מה שצריך. שמח שאתה יוצא מהארון, לכלוב יש תפקיד הסברתי נרחב ותפקיד כבית תומך שמראה שלאהוב את הסקס ככה זה לגיטימי ומקובל, אפשר לדבר על זה, להחליף דעות, לריב ובסך הכל להתגאות ולהרגיש שיש לגיטימציה, סימפטיה וגאווה. לא הבנתי אם אתה רוצה בסוף שאמחק את הפרופיל שלך או לא. ובעניין התרומה לקהילה, אני חושב שזה מאד יתרום לחברי סקס אחר בגוגיי לדעת שקיים גם מקום כמו הכלוב. |
|
Leatherguy |
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
Leatherguy • 31 ביולי 2003
אני כן מעוניין שתמחק את הפרופיל שלי, תודה
|
|
כלובי |
לפני 21 שנים •