אשת לפידות{a} |
לפני 19 שנים •
30 ביוני 2005
מה מוריד ספירת זרע
לפני 19 שנים •
30 ביוני 2005
אשת לפידות{a} • 30 ביוני 2005
יותר נכון יהיה לשאול "מה לא מוריד ספירת זרע".. כיוון שמסתבר שכמעט כל דבר מוריד.
חשוב לציין שכשמדברים על ספירת זרע, מדובר לא רק בכמות אלא גם באיכות- האם תאי הזרע שנפלטו חיים או לא, האם הם שוחים או לא, האם צורתם החיצונית והמבנה שלהם תקין, ועוד. נתחיל בקביעה שזרע הוא סוג של חלבון, ששוחה בתוך סוג של חלבון, ועליו לשמור על חיוניות (vitality). חלבונים מאוד מאוד רגישים לשינויי טמפרטורה, דבר שגורם להרס המבנה השלישוני שלהם (דוגמא טובה לכך היא מה שקורה לחלבון של ביצה כשמטגנים אותו- המבנה השלישוני שלו נהרס, והוא משנה את צורתו, מרקמו ותפקודו). ואם אי פעם תהיתם- זוהי הסיבה שבעטיה האשכים נמצאים מחוץ לגוף- שכן עליהם להיות בטמפרטורה אשר נמוכה במעלה מטמפ' הגוף (ולכן הם לא פנימיים, בניגוד למע' המין הנשית, למשל). לכן זיכרו, ילדים וילדות: טמפרטורה, טמפרטורה, טמפרטורה!! לרוב לא תמיד ברור בצורה חד משמעית מה בדיוק גורם לספירת זרע נמוכה. ישנן רמות של -נמיכות- לספירת הזרע- הנעה בין חוסר מוחלט בתאים בתוך השפיכה, ועד לספירה תקינה (ואפילו מעבר לכך). לעיתים הסיבות הן מולדות-גנטיות, אך לרוב הן סביבתיות. מקובל לחשוב כי טראומה, פציעה או מחלה יכולים להוביל לירידה בספירה. קיום יחסי מין בתדירות גבוהה אצל אנשים אשר ספירת הזרע שלהם נמוכה מלכתחילה יכולה להוות בעיה- זרע חדש לא מספיק להיווצר. מצד שני, הימנעות של מעל לשלושה ימים תחליש ותערער את הזרע (תאי זרע אינם בעלי חיוניות של יותר מ72 שעות בצינוריות שבתוך האשך)- דהיינו, יש לתת בראש לפחות פעם בשלושה ימים אם אתם רוצים זרע תקין ומחייך . כמובן שמדובר באם אתם מנסים להרות באותה תקופה, בחיי היומיום אני מתארת לעצמי שזה קצת פחות מדאיג אתכם, אבל וואט דה הל- תגידו שאני שלחתי אתכם, ושיש לכם תירוץ... ורק בואו ולא נשכח כי בשורה התחתונה מדובר במע' הורמונלית מיסודה- חוסר איזון הורמונלי (שלעיתים אינו מורגש בעין הבלתי מזויינת) יכול אף הוא להוביל לירידה בספירה. אה, והערה קטנה: אני יודעת שבטח כרגע זה לא מטריד את רובכם, אבל אני משערת שבאיזשהו שלב כן תרצו להפוך לאבאים גאים לעוללים מנוזלים, הנזקים שאתם יכולים לגרום לעצמכם הם ברובם בלתי הפיכים, למרות שהם לא מורגשים, כיוון שכמות גדולה של פליטה לא בהכרח מעידה על ספירת זרע טובה ותקינה. והנה הפירוט, לכל המסוקרנים: 1) סיבות פתולוגיות: נפרט את חלקן- א) וריקוצלה- הרחבה של וריד באשכים- גורמת לזרימת דם מרובה, מה שמעלה את הטמפ' באזור באופן קבוע, וההמשך ברור. ב) חסימה בתעלות האשך בכל אזור שהוא. ג) אשך טמיר- אשך שלא ירד ממקומו העוברי בבטן אל שק האשכים, הוא נשאר בתוך הבטן, מתחמם ומתחמם ובסוף מתנוון (מקרים לא מטופלים עלולים להפוך ממאירים). 2) רכיבה על אופניים- החימום החיכוך והלחץ (גררר ) של איזור הזין-ביצים על מושב האופניים אינו מוסיף בריאות. 3) תורשה- גנטיקה משחקת תפקיד חשוב תמיד, ובמקרה הזה על אחת כמה וכמה. 4) סביבה- חשיפה לכימיקלים (רעלנים, DDT ושאר מרעין בישין) יכולה להשפיע ישירות על תיפקוד האשכים והמע' ההורמונלית. 5) בגדים הדוקים / לפטופ על הברכיים- תעשו לעצמכם ולמין הנשי טובה- תפטרו מהטנגה!! לא סתם שזהו תחתון מגוחך ומכוער, הוא תורם לירידה בפוטנציה הכללית של האוכלוסיה- החום, החיכוך..לא בריא בכלל. ולכל אלו מביניכם שיושבים עם לפטופ על הברכיים- אתם רוצחים את הדור הבא בעודו באיבכם. אבל כבר בטח הבנתם את זה לבד עד עכשיו. 6) קרינה ומתכות כבדות- כמו עופרת או קדמיום, קרינה של הקרנות כימותרפיות (לא עלינו) קרינה רדיואקטיבית ועוד. 7) לחץ נפשי 8 ) חוסר בפעילות גופנית 9) עודף (מוגזם) בפעילות גופנית. טוב,הארכתי מאוד, אני מקווה ששרדתם עד הסוף לחיי הזרעונים הפוריים שלכם. |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 19 שנים •
30 ביוני 2005
גברים - הכימיקלים המזיקים לכם ביותר
לפני 19 שנים •
30 ביוני 2005
godisafemale(שולטת) • 30 ביוני 2005
גברים - הכימיקלים המזיקים לכם ביותר
כספית ואלומיניום המצויים בכל דאודורנט כמעט המוכר לכם. SLS- המצוי בכל שמפו ומרכך לשיער. אלכוהול- באפטרשייב המותגי שלכם. (מומלץ להשתמש בקרם אפטרשייב טבעי, כדוגמת "שיאה) |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
30 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
30 ביוני 2005
Tame • 30 ביוני 2005
יש באמת כספית בספיד סטיק?
ואלכוהול.. אני חושב שאני צורך יותר אלכוהול בשתיה מאשר בבושם ובקשר לשמפו.. איך יודעים איפה אין או באילו כמויות זה נמצא בכל בקבוק? ומהן הכמויות המאקסימאליות המותרות ללא גרימת נזק? |
|
מאי |
לפני 19 שנים •
1 ביולי 2005
Re: מאיו של 34 מה זה כל האלו כזה..?
לפני 19 שנים •
1 ביולי 2005
מאי • 1 ביולי 2005
godisafemale כתב/ה: מאי {דום 34} כתב/ה: מה פרוש? הפירוש הוא כפי שאליס כתבה....כל הכבוד !!!!! אוהבים הרבה.... מאי ו-34 |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 19 שנים •
1 ביולי 2005
אליס, תודה רבה ובכמה למה לא.. :)
לפני 19 שנים •
1 ביולי 2005
godisafemale(שולטת) • 1 ביולי 2005
אליס כתב/ה: שכל הכבוד על היוזמה והתשובות היפות.
תודה על הפרגון מקסימונת. זהו תחום אהוב עלי במיוחד. וכמובן שיש לי אף מה להציע.. )) |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 19 שנים •
1 ביולי 2005
שים לב לתוית המרכיבים הנמצאת בכל שמפו- קרא לפני שאתה קונה!
לפני 19 שנים •
1 ביולי 2005
godisafemale(שולטת) • 1 ביולי 2005
Tame כתב/ה: יש באמת כספית בספיד סטיק?
ואלכוהול.. אני חושב שאני צורך יותר אלכוהול בשתיה מאשר בבושם ובקשר לשמפו.. איך יודעים איפה אין או באילו כמויות זה נמצא בכל בקבוק? ומהן הכמויות המאקסימאליות המותרות ללא גרימת נזק? בחנויותץ טבע יש דאודורנטים ללא כספית ואלומיניום, ישנה אבן מיוחדת למניעת הזעת יתר ומניעת ריחות. תפקידה הבזוי של הכספית בדאודורנטים הוא למעשה לסתום את הנקבוביות. זה רע וזה מסוכן במיוחד כי האזור קרוב לבלוטות הלימפה. בשמפו, תמצא את המרכיב הרעיל והמסוכן הבא: Sodium Laurat Soulfate, Sodium Lauryl Soulfate. או בקיצור כפי סימנו הכימי הידוע SLS . לידיעתךה- SLS הינו דטרגנט המיועד לניקוי מנועי מטוסים. אם תקליק בגוגל את האותיות האלה תופתע לגלות עד כמה הוא מזיק. במיוחד לגברים! לענין האלכוהול. עבר מהעולם מהפותח השימוש בבשמים על בסיס כוהולי לפנים. עליך להשתמש בקרם אפטרשייב טבעי, אשר גם יגן עליך מפני השמש, גם יחדיר לעורך "דברים טובים טבעיים" גם יקבע לחות, גם ייטפל בקמטוטי הבעה וגיל. אם יש לך קרחת, גם אותה ניתן למרוח בקרם אפטרשייב טבעי. |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
1 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
1 ביולי 2005
Tame • 1 ביולי 2005
מממ המון תודה על התשובות
עוד שאלות המשך - איך קוראים לאותה האבן שמונעת הזעה ואפשר להשתמש בה במקום דאורדורנט? איפה קונים שמפואים ללא SLS? ואילו אפטרשייבים טבעיים את ממליצה לשים על הפנים (או למרוח על הקרחת ) ? |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
תשמעי את חמודה מאוד אבל "מריח לך מהפרח"
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
godisafemale(שולטת) • 6 ביולי 2005
אז כך, אחת החברות כאן סיפרה לי "גירודים" ולא מכינים.., כולנו מכירות את הבעיה לפעמים.
סבונים סינתטיים ל"פרח" רק מגבירים גירוי או שלא עוזרים כלל. הסיבה פשוטה: יש בהם רעלנים בכמויות מסחריות. כמו גם בסבוני גוף מהמדף בכל סופר. כמות הרעלנים המצויים בתכשירי קוסמטיקה סינתטית היא מטורפת. דמיינו לכן שעל מנת שמוצר יהיה בר-תוקף למשך 5 שנים כמה רעל משמר צריך לשזור בפורמולה שלו. זה מטורף! יש נשים איסטניסטיות רבות, נקיות ומצוחצחות עם מודעות גבוהה...שנדבקות בקנדידה, טריכמונאס.. ושאר מרעין שאכן מביישין, על לא עוול בכפן. מי שתפנה אלי באופן אישי אתן לה טיפים יעילים...במקום שאפסק כאן את רגלי כולנו.. )))) שימוש רב שנים בתכשירי קוסמטיקה סינתטית הוא הסיבה מכיוון שתרבית החיידקים הבריאים נפגעה קשות. קוסמטיקה סינתטית היא למעשה "קונסרבים". לא חשוב מה המותג עד כמה הוא מושקע בפרסום ובזוהר... תמיד תקפידו לקרוא את תאריך פקיעת התוקף שלו , ללמדנו על כמות הרעל בפנים. בקוסמטיקה טיבעית עילית מקפידים ללמד ולהחדיר למודעות שקוסמטיקה טבעית קונים טרי ! חארה וטינופת של היצרנים. תחזוקה גבוהה של ה"פרח" מחייבת לעיתים גם שטיפה בחומץ מהול במיים מינרלים או במיים מטוהרים. פעמיים בשבוע. בטח ובטח אחרי המחזור. עץ התה גדל באיי יפן וגם באוסטרליה, ניזון מאדמה מינרלית עשירה, חולש על מאות דונמים ונחשב לצמח מרפא יוקרתי בזכות שלל תכונות הריפוי שלו. ידוע כ- אנטי אוקסידנט רב עוצמה הנלחם ביעילות בחיידקים ופטריות. אינו מכיל סודיום לאורט סולפט ואינו פוגע במרקם העור ובחיידקים הבריאים. |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
Re: שים לב לתוית המרכיבים הנמצאת בכל שמפו- קרא לפני שאתה קונ
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
Tame • 6 ביולי 2005
godisafemale כתב/ה: Tame כתב/ה: יש באמת כספית בספיד סטיק?
ואלכוהול.. אני חושב שאני צורך יותר אלכוהול בשתיה מאשר בבושם ובקשר לשמפו.. איך יודעים איפה אין או באילו כמויות זה נמצא בכל בקבוק? ומהן הכמויות המאקסימאליות המותרות ללא גרימת נזק? בחנויותץ טבע יש דאודורנטים ללא כספית ואלומיניום, ישנה אבן מיוחדת למניעת הזעת יתר ומניעת ריחות. תפקידה הבזוי של הכספית בדאודורנטים הוא למעשה לסתום את הנקבוביות. זה רע וזה מסוכן במיוחד כי האזור קרוב לבלוטות הלימפה. בשמפו, תמצא את המרכיב הרעיל והמסוכן הבא: Sodium Laurat Soulfate, Sodium Lauryl Soulfate. או בקיצור כפי סימנו הכימי הידוע SLS . לידיעתךה- SLS הינו דטרגנט המיועד לניקוי מנועי מטוסים. אם תקליק בגוגל את האותיות האלה תופתע לגלות עד כמה הוא מזיק. במיוחד לגברים! לענין האלכוהול. עבר מהעולם מהפותח השימוש בבשמים על בסיס כוהולי לפנים. עליך להשתמש בקרם אפטרשייב טבעי, אשר גם יגן עליך מפני השמש, גם יחדיר לעורך "דברים טובים טבעיים" גם יקבע לחות, גם ייטפל בקמטוטי הבעה וגיל. אם יש לך קרחת, גם אותה ניתן למרוח בקרם אפטרשייב טבעי. היי, בדקתיבשמפו שלי ורשום Amonium lauryl sulfate שזה אותו דבר רק שה-Sodium הוחלף ב-Amonium זה מזיק באותה מידה? |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
אמוניום זה אמוניה. אם זה רע? רע מאוד.
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
godisafemale(שולטת) • 6 ביולי 2005
איו סיבה בעולם לחיות כמו עדר טיפש ו"מורעל מותגים" שמרעלים אותו, תוך כדי לוקחים ממנו את הכסף. זה ביזיון לקנות מבלי לקרוא לפני כן.
|
|