פלג(נשלטת){ע_מ} |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
ספוג
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
פלג(נשלטת){ע_מ} • 5 ביולי 2005
יש מצבים של ספייס שבהם אני ממש מרחפת... בטח כולם מכירים את זה... אחרי כמה הצלפות או חבטות פשוט נותנים לכאב להיות חלק ממך ונסחפים איתו, אחרי כמה דקות כבר נמצאת לגמרי במקום אחר ושומעת אותו מדבר אליי שם ברקע אבל לא ממש קולטת, לא ממש שם.
ויש פעמים.. שהוא בכוונה לא נותן לי להכנס לספייס. משאיר אותי שם יחד איתו. משפיל אותי חזק עד הסוף בלי שום יכולת להתנתק או לברוח. להתמודד עם מה שהוא מעמיד בפניי. בתחילת הסשן הוא עוד מחמם אותי קצת עם הצלפות אבל מפסיק לפני שאני מצליחה להכנס לספייס. נותן לי קצת להרגיש את האי נוחות הזאת שבכאב ואולי גם נותן לי קצת לצרוח אבל מפסיק רגע לפני שאני בורחת.. ואז מגיע הקושי האמיתי. כשאני מולו לגמרי.. חשופה. והוא מתחיל לסטור על הפנים. בהתחלה אחת ועוד אחת ואז מלא מלא סטירות על שתי הלחיים שנוחתות מהר מהר בלי הפסקה.. והפנים שלי כבר מתעוותות מכאב ובשלב מסויים אני מנסה לשלוח יד קדימה להפסיק אותו ועם יד אחת הוא תופס הידיים יחד וממשיך. לא משנה לאן אני אסיט את הפנים זה לא מפסיק. מגיע הבכי, והדמעות מרטיבות לו את כף היד והוא ממשיך ובבית אחת מפסיק. ויורק על הפנים. ועוד פעם. ואז סטירה. וכל הנוזל הזה מרוח לי על הפנים והוא דורש.. 'תפתחי את החור הזה שלך' ואני פותחת את הפה.. ואז הוא מסתכל בפנים. כמו שבודקים איזו בהמה ואני לגמרי בוכה.. והוא יורק פנימה. 'את אוהבת את זה נכון?' ספק קובע ספק שואל.. ואני כל כך צריכה את זה, אפילו שאני מנסה לברוח מזה. אני על הברכיים.. רועדת לגמרי מבכי שהופך להיות מן קול חלוש כזה והוא דוחף את הזין שלו לגרון ודופק אותו בלי רחמים. מזמן הפסקתי לחשוב על איך שאני נראית מולו.. בטח כמו איזה חולצה משומשת ורטובה.. ואחרי שאני נחנקת כמה פעמים, וכל הריר שלי נוזל על הפנים שלי ועל הצוואר, הוא גומר על הפנים. 'תראי איזה חור משומש את!' הוא אומר וזה כבר שלב שאני כולי רפויה... 'עשה בי מה שאתה רוצה, לגמרי שלך'. שולח יד לכוס וכולי רטובה לגמרי ואז מורח על הפנים ועל החזה. והכל נהיה מן עיסה אחת, תערובת נוזלים אחת על הפנים והצוואר והחזה.. זה השלב שבו הוא תופס בשיער ומושך אותי קצת לכיוון המראה. 'תסתכלי!' ואני לא רואה כלום.. 'מה את רואה? תארי לי בדיוק מה את רואה' והמילים לא יוצאות.. 'את כמו ספוג משומש.. מלאה בחורים וספוגה נוזלים'.. ואני מהנהנת תוך כדי שהוא מחזיק לי את הראש. 'כן... אני מיוחמת לגמרי בגלל זה. אוהבת שאני משפיל אותך ככה נכון? מרטיב אותך לגמרי אה זונה?.. ואם את כל כך אוהבת את זה, למה את לא מבקשת את זה ממני? שנינו יודעים שאת רוצה את זה אז תבקשי' וכאן זה שלב שאני לא יודעת בדיוק מה לבקש.. איך מבקשים דבר כזה 'מה לבקש אדוני?' ותוך כדי מטה את הראש שלי כלפי מעלה ומאלץ אותי להסתכל עליו כשהכל ממשיך לנזול ממני הוא אומר 'תבקשי שאני אשתמש בך כמו בספוג. אני רוצה לשמוע אותך מתחננת שאני אגמור עלייך ואמלא אותך ברוק שלי ובמיצים שלך ואשתין עלייך.. כי זה מה שאת באמת רוצה רק משום מה האגו הדפוק הזה שלך מונע ממך לבקש את זה' והוא כל כך צודק.. 'זה לא מספיק שאתה יודע את זה אדוני?' "את יודעת שלא.." ... |
|
Uranus |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
Uranus • 5 ביולי 2005
הרבה זמן לא התחלתי את היום, עם קטע כל כך חזק.
לספוג את הנוזלים, לספוג כאב, לספוג השפלה, לספוג אהבה ולספוג אותו.... החפץ האולטימטיבי. |
|
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } • 5 ביולי 2005
פלג :-)
כמה אמיתי.. החוויות אולי קצת שונות אבל אני מזדהה עם התחושה, לגמרי. לא פשוט להוריד אגו, לבקש.. אפילו שאנחנו כ"כ רוצות.. קל יותר לתת לו "להשתמש" בנו מאשר לבקש ממנו להשתמש בנו. בייחוד במקרים כאלו, אגו הוא דבר מיותר. מאחלת לנו הרבה בקשות ממקום נקי. תודה ששיתפת קופלי |
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
זה היה קטע מצויין לקרוא על הבוקר
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
Dark Artist(שולט) • 5 ביולי 2005
מצטרף לגמריי למה שאמרה מקופלת
חלק גדול מהעניין של הריגוש הבדס"מי הוא להוריד את המגננות של האגו ולהתמסר לשולט ורק אז למעשה גם להתמסר לעצמך ולגוף שלך |
|
ana |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
ana • 5 ביולי 2005
כאילו אם היא הייתה מבקשת ממנו אז הוא היה נותן לה.....
|
|
Uranus |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
Uranus • 5 ביולי 2005
יפה אנה,
וזה המבחן בין אדון עם אגו נפוח שחושש לצאת פארש כל הזמן ומהלך על קליפות ביצים עם סאביתו שלא יפגע ברושם שלו עליה, ובין אדון עם נחישות, דבקות אמונה ובטחון עצמי בדרכו ובקבלה ללא תנאי שלה כלפיו. לא רק כשהסאבית מוותרת על אגו החוויות מתעצמות, אותו הדין הוא גם לדום. כי תמיד, סופו של כל בלון- או שיתפוצץ או יותר גרוע, יאבד את האויר שבו תוך השמעת צליל נפיחה מביך. |
|