Demi |
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
כל האמת על המכשפה דיקטטורית ומצליפת על
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
Demi • 30 ביולי 2003
ואולי עכשיו הגיע הזמן לספר כאן סיפור שחלק מחברי יודעים.
לפני חצי שנה בערך התרחש במועדון ארוע חריג ויוצא דופן. אני לא מזכיר את שמות המעורבים למרות ששמם כבר נכתב בפיפ ובפינת הקפה במערכת הפורומים של היברוארוטיק וזה מיתוך כבוד וחוסר רצון לפגוע באנשים סתם. אותו מקרה בגלל שהיה חריג במיוחד וגרם לי ולידידה שאיתה הגעתי למועדון לצאת מהמועדון בכעס תוך חוסר רצון מוחלט לחזור לשם אי פעם הועלה אל הפורומים תוך כדי הזכרת שם אחד (כינוי) ואולי כאן ראוי לציין שזאת הפעם היחידה שכתבתי כינוי של מישהו ללא רשות. וכדי להסביר את חומרת המקרה אני רק אגיד שהוא התחיל בפלישה כוחנית לחדר פרטי (כן במהלכו של סשן) המשיך בויכוח סוער והתגלגל עד להנהלת המועדון (תגובת המועדון היתה ראויה ושוב כל הכבוד לעמוס) ועד לויכוח קולני ברחבה למטה ולכן בעצם פרטי המקרה היו ידועים להרבה אנשים עוד לפני שהועלה אל הפורום. אותה הודעה בפיפ זכתה ליותר מ1500 צפיות וליותר מ-300 תגובות אותה הודעה לעומת זאת נמחקה בחוויות כואבות 5 דקות לאחר שהועלת (והיא לא הועלת על ידי אלא על ידי ידידתי). יותר מיזה, מייד לאחר מחיקת ההודעה אני וידידתי קיבלנו באן מחוויות כואבות. פניתי אל המכשפה בצאט אבל לא זכיתי למענה. פניתי לרונן אלון אבל הוא גיבה את המכשפה. המכשפה יכולה לקום גם היום ולהודות בטעות ולהתנצל, אבל לא, היא מעדיפה שלא לדבר איתי. להמשיך? כן אני אמשיך לאחר חודשיים אמרתי לעצמי - אני מגיע למועדון, יש לי שם חברים לא מעניין אותי מכמה מטומטמים שחושבים שהם יהרסו לי את ההנאה. עוד באותו יום פניתי אל המכשפה בצאט הנה הלוג (ערוך כדי שלא לערב אנשים נוספים): דמי> מגשפה <דמי> מכשפה <דמי> מכשפה <המכשפה> כן? <דמי> אני נכנס לך לרגע לפרטי , טוב? <המכשפה> לא <דמי> טוב, אז אני אגיד לך כאן <דמי> היום ככל הנראה אנחנו הולכים להפגש, רציתי להציע לשים דברים בצד כי סה"כ את לא תתפטרי ממני ואני לא ממך <דמי> אז אשמח ללחוץ יד כשניפגש דמי> ותמסרי XXX שבלי שטויות, לא יקרה לה כלום אם תתנצל ונלחץ ידיים <המכשפה> אני לא יועצת התקשורת שלה, אתה רוצה ממנה משהו תפנה אליה <דמי> אני לא אפנה אליה, את חברה שלה אם בא לך תמסרי לה אם לא אז לא, יותר מידי אנשים מרוגזים עליה ולא רק בגללי ואני אומר את זה לטובתה כי לי נמאס משטויות אבל חסר לה שהיא תעשה שטויות לכיוון שלי מוזר, הפלא ופלא אבל בזמנו ידעה המכשפה למחוק את ההודעה של ידידה שלי על התנהגותה של XXX מצד שני פתאום היא לא יועצת התקשורת שלה. אז לזה למשל אני קורא – שימוש במניפולציות. והנה אספר משהו נוסף באותו ערב שחור שמעתי מלכה כלשהי (עזבו שמות) אומרת לידידה שלי משפט כזה: "כמוהו יש באלפים, אנחנו המלכות צריכות להסתדר בינינו" יודעים מה נראה לי? נראה לי שזה בדיוק הקו שהנחה את תגובת מנהלת הפורום הן המלכות צריכות להסתדר בניהן ולכן יש גיבוי הדדי אפילו ודברים חרגו מכל הפרופורציות לעומת זאת אנחנו הסאבים (הזמנו הסוויציות שלי הייתה בארון)... כמונו יש באלפים ולכן אפשר להתייחס אלינו בכל צורה שהיא, לפלוש לסשן בלי רשות, להשאר בפנים למרות בקשה חד משמעית לצאת החוצה, למחוק לנו הודעות בפורום שמדברות על נושאים קשים וכואבים, לתת לנו באנים רק כדי שמלכות אחרות לא יפגעו וכל דבר אחר שיתרום "לאחוות" המלכות שהמכשפה רוצה ליצור. לא מאמינים לי? נשמע לכם מופרך לחלוטין? עובדה כנסו לפיפ אני בטוח שמי שיתאמץ גם ימצא (אני פשוט לא רוצה לפגוע באותה מלכה ולא כי יש בינינו אהבה גדולה אלא פשוט כי אין טעם אני מאמין שהיא מבינה היום את הדברים ושלא תחזור שוב על אותה טעות ואין טעם לתת קישור רק כדי לפגוע). אבל יש לזה המשך למשל פגשתי מישהי במועדון, שיחת הכרות קצרה והיא שאלה אם אני מכיר את המכשפה אמרתי שכן רק שאנחנו לא בקשר. אחרי כמה ימים היא סיפרה לי שהיא שמעה עלי דברים נוראיים, שאלתי ממי, אתם מנחשים מה התשובה. היו עוד מקרים כאלו, לא אחשוף את שמות האנשים זכותם להשאר אלמוניים. ועוד משהו מאוד מעניין עשיתי סשן פומבי במועדון, אחרי כמה ימים שמעתי שהמכשפה כעשה שלא הכאיבו לי מספיק LOL יש עוד אבל עזבו, נראה לי שזה כבר יותר מידי ליום אחד אז מה, שתשאר היא עם החוויות כואבות שלה אבל שימו לב שלא יתכן שהיא תנהל דברים במועדון, יש גבול לכל תעלול. |
|
underheel |
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
underheel • 30 ביולי 2003
אני הבעתי בפני המכשפה את התנגדותי למחיקת ההודעה שלך. וגם היתה לי עמדה ברורה בקשר לעניין הפלישה לחדר שלך. עם זאת, ראוי לציין שתי נקודות בעניין:
1) זה נימוסי לא להכנס לחדר שהוילון סגור. זה למי שנמצא מחוץ לוילון. 2) אתה לא יכול לצפות שזה לא יקרה אלא אם כן תשים שומר. זה למי שנמצא בפנים הוילון. תגובת המכשפה בעניין, בין אם ביושר בין אם לא, היתה שלא ראוי לתת למשהו סתם ככה להופיע בפורום ולהתחיל להשמיץ מישהו אחר. ראה את התגובה הדומה של כלובי ללסע"ע. אני חושב שזו נקודה ראוייה. באותה מידה, עם זאת, הפורום חוויות כואבות היה המקום הכי הוגן להעלות את הנושא, כדי לא לצאת שמדברים על אותה XXX מאחורי גבה. כך שיש פנים לכאן ולכאן, ואני הבעתי בפני המכשפה את דעתי שהיה ראוי לא למחוק. זו לא היתה עמדה צדדית, וידידתך ידעה על עמדתי, ולמעשה, נוכחתי לדעת שהרבה אנשים ידעו על עמדתי כי פתאום זה התפרסם, ולא ממש ברור לי איך, אבל הרבה אנשים באו אלי לגבות אותי. זו לא סוף האי הסכמה שלי עם המכשפה ולמעשה, אני גם לא חושב שהיא היתה צריכה לארגן ארוע ביום חמישי שעבר מסיבות שאינן קשורות לחלוטין. ועם כל אי ההסכמה, אתה מציין עוד נקודה. ספרו עליך שקרים? פתאום אנשים באו אליך ושאלו אותך על דברים שנאמרו להם מאחורי הגב שלך? עשו לך לינץ? אבל רגע, לאן אתה כרגע מוליך את השרשורים האלו? אתה הרי עושה דבר דומה למישהי אחרת בקהילה, כמו שעשו לך. הקהילה הזו מוצאת בזמנה לעשות כל פעם לינץ למישהו אחר, וזה מנהג ממש לא ראוי. גם אם אתה לא מסכים איתה, או חושב שהיא טעתה, אין מקום לפתוח אף שרשור בכותרת "כל האמת על ...." אם יש אמת מאחורי דבריך, כל אדם יעשה את צעדיו כראותו, וכל אחד יגיע למסקנותיו, בעקבות התנהגות איש זה או אחר כלפיו, לבד, בעצמו, בלי שתגיד לו מה המסקנות צריכות להיות. לא צריך לפתוח שרשור כדי להסביר לאנשים מה יקרה להם וכו וכו. אחרי הכל, אנשים משתנים. מה שקרה לפני כמה חודשים אולי לא יקרה שוב. למה להעלות דברים מהעבר שמטרתם סתם לפגוע במישהו בקהילה? ועם כל האי הסכמות שיש לי עם המכשפה, והן רבות, אני לא חושב שזה נכון לומר שאסור בלאו מוחלט לתת לה לנהל ארוע במועדון. יש כאן שתי מספר לציין: 1) לא ידוע לי על ארוע שארגנת במועדון. לא שיוצא לי להגיע כל כך למועדון, אבל לא ידוע לי על ארוע כזה. כמו שיש כאלה שמעירים על סשנים ציבוריים בלי ליטול בהם חלק, אפשר גם ואולי יותר נכון לציין זאת לגבי אלו שמעירים על מארגני מפגשים וארועים בלי גם לארגן. אז קודם תארגן אתה ארוע, ואז תוכל להביע דעתך על דרך ארגון הארועים של המכשפה. 2) יש מקום גם ל 009 לארגן ארועים, וגם למכשפה, וגם לך, וגם לכולם. לא ראוי לדחוק חלק מהקהילה או להחרים אותה או למנוע ממנה להפיק ארועים משלה. 3) עמוס בעצמו אמר שאין לתלות את המגרעות של ארגון הארוע במכשפה אלא בו. אז כמו שהוא מכבד אותך, גם ראוי שאתה תכבד את בקשתו. |
|
Demi |
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
30 ביולי 2003
Demi • 30 ביולי 2003
לגבי אירגון הערבים במועדון
לעולם לא התבקשתי לארגן לעולם לא התנדבתי אם וכאשר יפנו אלי בבקשת עזרה או בהצעה כלשהי אז אשקול ואחליט רק בטוח שלא אתנהג בצורה דיקטטורית, לא אגיד במקרופון השמצות על חברי לאירגון אותו ערב ולא אגיד במקרופון השמצות בכלל (כן גם זה נעשה למי ששמע) אהיה קשוב לרצונות חברי הקהילה, אקבל ביקורות באהבה בין אם הן שליליות או חיוביות ואגיב בצורה מכובדת כראוי לאדם שמארגן ערבים מטעם המועדון/קהילה. ולא, זאת לא הצעה לאירגון ערב, זאת רק הדרך בה אני חושב שצריך לפעול. מי שמארגן את הערב עושה זאת בשביל הקהילה לא בשביל האגו האישי שלו. העלתי נושא זה שוב גם כדי לפרוק אותו מעלי, גם כדי שמי שלא היה מעודכן שיתעדכן ויבין מה יש למכשפה נגדי . בתכלס ואני רציני, היא גם היום יכולה לפנות אלי מעל גבי הפורום או בהודעה פרטית או במועדון ולהסביר את עצמה, מותר לה גם להתנצל זה לא יפגע בכבודה רק יוסיף לו. והעלתי את זה גם כדי שיראו איך מתפקדת המכשפה כמנהלת, ולמה בעייתי לפחות מבחינתי לתת לה לנהל דברים. ואתה יודע מה - שום אימייל שום הודעה שום אזהרה שום כלום למה כל מנהל פורום ממוצע יודע לשלוח לפחות הודעה פרטית כאשר הוא מוחק/עורך הודעה? היא אפילו בצאט לא ענתה לי, התעלמה. והגישה הזאת מלווה אותה, היא לא ידעה לענות לי בזמנו, היא לא ידעה לענות לקהילה על הטענות שהופנו כלפי אירגון הערב ותחרות הסשנים, רק ליכלוכים, רק מאחורי הגב, כלפי חוץ הכל טוב ויפה אבל את האמת אסור להגיד לפחות לא לה לפחות לא אצלה מה זה כאן סתימת הפיות הזאת? לא אני לא עושה לה לינצ', את הלינצ' התחילו לפני אני רק אומר שהיא לא האדם הראוי לארגן ערבים או מפגשים או לנהל והסברתי למה, את הסיפור שלי סיפרי כאן בעיקר כדי להסביר למה היא לא ראוייה לנהל. ולגבי סעיף 3, אני כבר לא מדבר על הערב הספציפי, אני מדבר על משהו הרבה יותר בסיסי. לגבי כן וילון לא וילון זה לא המקום כבר דיברו על זה יותר מידי. זה לא הוילון זה שאומרים לא להכנס והיא אומרת מי שואל אותך אבל עזוב זה מת אבל היחס של המכשפה מנהלת הפורום ההוא לטענות כלפיה ולאנשים זאת הבעיה וכאן הבעיה שלי איתה בנושא אירגון הערבים. |
|
ניקול(לא בעסק) |
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
דמי
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
ניקול(לא בעסק) • 31 ביולי 2003
למה יש לי הרגשה שמשעמם לך?????
השרשור המדובר ופתיחת הוילון היו ממזמן בשביל מה לפתוח את זה? וחוץ מזה המכשפה עשתה הרבה מאוד לקידום המועדון אז באמת מגיע לה קרדיט אתה רוצה התנצלות ממנה? נו באמת..... דפדף הלאה אני מרגישה כמו צופה בלהקת נשרים המריחה דם דייייייייייייייי |
|
ניקול(לא בעסק) |
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
009
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
תראה
דיקטטורית או לא זה ממש לא מענייני אבל..לינץ צייד מכשפות? זה לא מתקופות אחרות? מה לעשות אף אחד לא מושלם....נכון? מי שלא רוצה שלא ישתף איתה פעולה אבל אני לא מדברת על זה אני מדברת על ההתנהגות של להקת צמאי דם שמריחים שערוריות ואל תטעה אין לי שום צד בעניין הזה מכירים אותי מספיק שנים פה רק תסביר לי אדון 009 הנכבד איך זה שתמיד אתה מסתבך???????? |
|
Demi |
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
Demi • 31 ביולי 2003
ניקול יקירתי
ההודעה הזאת לא נכתבה כדי לפגוע בXXX שהפריע לסשן. ההודעה נפתחה על מנת להציג את פניה האמיתיות של המכשפה. להראות אותה לעולם כמנהלת, להציג את כישוריה האמיתיים. אם בוילון אנחנו עוסקים אז בזמנו המועדון היה חדש, כיוונו ודרכו היו נסתרים, אף אחד לא ידע לאן זה הולך ולכן דברים כאלו התרחשו. זוכרת שבזמנו ממש כל שבוע היה פוסט על המועדון? היום אני יכול להגיד לך שאנשים יודעים שלא פותחים לדמי וילון, וזה כי כשדמי שולט ברגע שמישהו מציץ הקיין מצליף בפרצופו, או השעווה עפה על פניו. היום דמי הסאב נכנס לסשן כשהוא יודע שיש שומר או שיש מלכה שנוהגת כמו דמי כשהוא שולט. ובחזרה לענינינו ולכוונתי כשהעלתי את הנושא הזה יהיו שיקולי הנהלת חוויות כואבות אשר יהיו , את ההודעה ההיא מחקו לידידה שלי. אז בואו ונגיד שהשיקולים היו נכונים והם לא אבל רק נגיד. אי אפשר לשלוח אימייל ולהסביר את מדיניות הפורום? ולמה ניתן באן לי ולידידה שלי? כשנותנים באן גם כן נהוג לשלוח אימייל ולהסביר למה ולכמה זמן, כלום לא קיבלנו. זה דבר ראשון. דבר שני, פניתי אל המכשפה בצאט, היא לא טרחה לענות לי, אפילו לא להסביר לי בפרטי או בכללי למה ומה הבעיה. מבירורים שערכתי שמעתי את הדברים הבאים: דמי לא יכנס לפורום כי הוא טיפוס רע. ידידתו לא תיכנס כי היא בן אדם רע. ממש סיבות נהדרות, אחלה ניהול. ואמשיך למרות הכל הבלגתי, את ההודעה בפיפ ראו מספיק אנשים. הטענה על הגינות התגובות לאותה הודעה אולי יש בה משהו כי כשמישהו עומד לביקורת יש לבקר אותו בפני חבריו במקום בו יהיה לו נוח להתגונן ולא במקום זר אבל לא אני אשם שההודעה ההיא נמחקה. לאחר חודשיים פניתי אל המכשפה בכללי (בלוג שפרסמתי) למה? כדי ליצור אווירה טובה ויפה, כי אני בן אדם שמעוניין ביחסים טובים עם כולם למרות שחלקם לא נכנסים לקטגוריה של בני אדם, היה לי ברור שמעבר לשלום שלום אני לא מתכוון לדבר איתה. באותו יום חמישי לחצתי לה יד, היא סרבה ללחוץ לי יד ובסופו של דבר כשלא ויתרתי היא לחצה ועשתה פרצוף. אני הצד הנפגע, אני שסתמו לי את הפה, אני שהיא העלילה עלי עלילות קם ולוחץ לה את היד. והיא עוד עושה לי משחקים. עכשיו אני אמשיך, הגיע הזמן להמשיך המכשפה בכבודה ובעצמה פנתה אלי וקראה לי לעשות סשן כי היא רוצה לראות. לא נראה לכם חוצפה? אישה שהתנהגה ככה כלפי עוד מעיזה בכלל לפנות אלי בכאלו בקשות? ומה עם ההסתות ששמעתי מהכיוון שלה? וכל זה על שום מה ולמה? כי היא החליטה שהגישה שלי לבדסמ מאיימת עליה? כי היא החליטה לבסס את מעמדה על גבי כמו שעשתה לניובוי כמו שעשתה רק ביום חמישי בשבוע שעבר ל-009? אז תגידו מה שאתם רוצים, נכון יש דברים אישיים אבל! אבל! שימו לב שכל זה קשור להתנהגותה כמנהלת לא כבן אדם פרטי. נמשיך כי יש עוד המשך הייתי בקשר עם מלכה מסויימת ידידה של המכשפה ומוכרת בחוויות כואבות. אותה מלכה ביקשה, ביקשה ממני לכתוב שם שאנחנו בייחד. עניתי לה - אני בפורום ההוא לא כותב, לא נעים לי שם. היא עדיין ביקשה. הסכמתי. נרשמתי שוב לחוויות כואבות תחת השם דמי, כתבתי הודעה קצרה ויפה, הודעה שנכתבה בשביל ולמען אותה מלכה שהייתי איתה בקשר. הודעה שרק אמרה שאנחנו בייחד, לא כלום יותר מיזה. ההודעה קיבלה כמה תגובות מפרגנות ואז נמחקה והמנוי נחסם. מה ההצדקה? למה לא קיבלתי אימייל שמסביר לי מה לא בסדר, על איזה חוקים עברתי? כלום התעלמות מוחלטת. פניתי אל המכשפה במועדון, היא נסתה להתעלם ממני. שאלתי אותה בתוקף מה הבעיה ולמה נמחקה ההודעה שלי. התשובה שקיבלתי היא - "כי אתה אדם רע" נו באמת ככה מנהלים דברים ככה מתיחסים לאנשים? וזאת המנהלת שאתם לוקחים כדי לארגן דברים במועדון? בסדר חוויות כואבות הוא פורום פרטי, פורום וירטואלי, מקום הזוי שם אנשים כותבים דברים. מי שנמצא שם נמצא מבחירה ומקבל על עצמו את דינה של המכשפה. אבל למועדון? שימו לב שעד לרגע זה שתקתי. כל זמן שהיא הסיתה עלי באופן אישי שתקתי. כל זמן שהיא נשארה בתחום הפורום שלה שתקתי. כל זמן שהיא השתמשה בדמות שלי ובעלילות דם בשביל להרים את האגו שלה שתקתי. הרי אנשים מכירים אותי ויגלו מהר מאוד שהסיפורים הזויים לחלוטין. אבל ברגע שהיא הולכת להשתלט על המועדון ברגע שהיא שאין לה בכלל נסיון בבדסמ מנהלת לנו ערבי בדסמ ברגע שהיא קובעת מה יהיה במועדון ומה לא ועוד מעט היא תתחיל לקבוע מי נכנס ומי לא אז כאן אני כבר לא יכול יותר לשתוק. כמוני 009, כמוני ניודום, יש עוד שעדיין מפחדים אין ממה לפחד האמת תמיד יוצאת לאור. כי היא האדם האחרון שמסוגלת לנהל את המועדון או לארגן ערבי קהילה או סשנים. למה? גם מחוסר ההבנה שלה בבדסמ וגם בגלל סתימת הפיות המניפולציות שהיא עושה השימוש הציני בהשמצות שמעתם מה היא אמרה במיקרופון? אני לא אספר לכם אבל גועל נפש ככה לא מדברים במיקרופון מי שאליו כוונו הדברים שמע את זה והוא יספר את זה אם ברצונו בכך. |
|
ניקול(לא בעסק) |
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
תגיד לי דמי
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
אתה באמת חושב שפה המקום לסגור את החשבונות?????????
|
|
Demi |
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
Demi • 31 ביולי 2003
לא ניקול אני לא סוגר חשבונות
יש אנשים שאיתם אני פשוט לא רוצה לסגור כלום. מעטים כאלו יש שקיבלו באן מהחיים שלי היא אחת מהן זכתה בזה ביושר. זאת לא הנקודה. הנקודה היא תיפקודה כמנהלת. תיפקודה כשנותנים לה כוח על מנת לשמור ולהגן על הקהילה כוח כדי להשתמש בו בתבונה. כח ואמון כדי לעשות טוב יותר לכולם כח ואמון כדי להרים ערבים טובים יותר ומוצלחים יותר. ובאלו היא משתמשת לשררה, לטובתה האישית ולמניפולציות. זאת הנקודה. ואם היא לא הייתה דופחת את עצמה לאירגון ארועים במועדון ונשארת בגבולות חוויות כואבות לא הייתי מניד עפעף אבל מהרגע בוא היא דפחה את עצמה לאירגון דברים במועדון, מהרגע הזה אני חייב, חייב לספר לכולם כל תיפקודה כמנהלת על מנת על מנת שידעו מי ומה מארגן להם את הערבים ולמה לצפות. המועדון קרוב לליבי, לא אתן לו להפגע בגללה. לראיה הערב האחרון, סבל של כולנו בשביל שהמכשפה תוכל לכתוב בפורום שהיה ערב מוצלח. |
|
מל(נשלט) |
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
מל(נשלט) • 31 ביולי 2003
מסכים עם כל מילה
|
|
תאיר(נשלטת) |
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
אז מה היה לנו
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
תאיר(נשלטת) • 31 ביולי 2003
1. דמי לא שוכח לעולם ריב מהעבר, הוא יודע לגרור ריבים ללכלוך גדול ולמשוך אותו לאורך זמן (דמי אתה יודע שזה נכון, הרי המכשפה היא לא היחידה שרבת איתה).
2. למכשפה יש תרבות דומיות שאני לא מתה עליה (לקרוא לאנשים כלבלבים, אחוות הדומיות וכו'), ותרבות ניהול פורום שאני עוד יותר לא מתה עליה (צנזורה נמרצת מאוד ). אף אחד מהדברים האלה הוא לא פשע נגד האנושות. 3. גם המכשפה וגם 009 מאוד נהנים מתשומת לב הקהל ושואבים ממנה כח. 009 מתפשט עוד לפני שצוות הרקדנים הגיעו לאמצע ההופעה שלהם וטוען לקרדיט על כל סשן שני שקורה במועדון והמכשפה קובעת מסיבה במועדון ביום שכבר פורסם בו שיש מסיבה אחרת ומבצעת ספירת ראשים לראות "מי ניצח". יש עוד דוגמאות, לגבי שניהם, אבל כולכם ראיתם אותן. 4. גם המכשפה וגם 009 אכן זכאים לחלק מהקרדיט שהם טוענים לו. דמי העיד פה ש009 מסייע בסשנים, 009 גם מבצע סשנים במועדון שאולי חלק מהאנשים נהנים לראות, ואני יודעת שיש אנשים שהגיעו למועדון בעקבות העידוד הרב של המכשפה בפורומים השונים. 5. אבל, המועדון לא קיים בזכות אף אחד מהם (עם כל התרומה הרבה) המועדון קיים כי עמוס החליט להשקיע בו את הכסף שלו, וכי קיימת קהילה שמעוניינת במקום כזה. 6. הבעיה העיקרית שהפריעה לאנשים באותו ערב במועדון לא היתה תלויה בארגון הערב. באו הרבה יותר אנשים ממה שצפוי. זה מחניק וחם ומעיק, אבל זה יופי. זה אומר שהמועדון מצליח. כפי שעמוס אמר, אולי אם היה ידוע מראש שיבואו כל כך הרבה אנשים היה ניתן לעשות סלקציה מסוימת בכניסה, אבל אחרי שאנשים נכנסו כבר אי אפשר להוציא אותם בגלל שאנשים אחרים (מוכרים יותר או לבושים מתאים יותר) רוצים להכנס. אז מה רציתם, שיעצרו בכניסה את כל מי שהגיע אחרי 12 וישלחו אותם הביתה? היו נקודות אחרות בעיתיות, אבל חלקן נבעו ישירות מהצפיפות (השופטים לא יכולו לראות) וחלקן לא היו קשורות בארגון. 7. אז אם לא אוהבים את המכשפה, לא חייבים להיות חברים שלה ולדבר איתה. כנ"ל לגבי 009. אם לא אוהבים את הדרך שהיא מנהלת את הפורום שלה, לא חייבים לכתוב בו. אבל עוד לא ראיתי איך זה קשור לניהול הערב במועדון? אם יש נקודות שמפריעות לכם במועדון, תגידו אותן, בלי קשר לריבים עתיקים. או שתשכנעו את עמוס לשנות משהו, או שלא. אולי בכלל יתברר לכם שמה שכל כך מפריע לכם זה דבר שמושך אחרים למועדון. אם יש בעיה ספציפית עם ההתנהגות של המכשפה או של 009 במועדון, תעשו מה שאתם עושים עם כל אחד אחר שם - מתרחקים אם זה אפשרי או פונים לעמוס אם יש בעיה שהיא מעבר לחוסר חיבה אישי. 8. נקודה אחרונה שלא הבנתי. איזה מין תירוץ זה "המכשפה אמרה לי לכתוב השמצות על מישהו"? אין לך שליטה במה שאתה כותב? אין לך אחריות אישית? |
|