הפיל נחום(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
הגיל להתחיל
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
הפיל נחום(לא בעסק) • 5 ביולי 2005
בהצצה חפוזה (עברתי חבר חבר) ברשימת החברים באתר
מצאתי רק חברה אחת שגילה היה מתחת לעשרים והיא בעלת נטייה לשלוט.. רוב חברות האתר (השולטות) היו בסביבות גיל השלושים או גיל מבוגר יותר.. בהנחה שאתר הזה נותן איזה תמונת מיקו-קוסמוס לקהילת ה BDSM בארץ עניין אותי לדעת האם קורה שמגלים את נטייות השליטה בגיל מאוחר יותר או שפשוט הבשלות להגשים את הפנטזיה באה בסוף העשור השני. אצלי למשל הנטייה להיות נשלט היא משהו שבהסתכלות לאחור תמיד ליווה אותי (מהגן) וגיליתי את זה באופן ברור ומובהק באזור גיל ההתבגרות המוקדם... |
|
sssssss |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
sssssss • 5 ביולי 2005
אני אמנם לא דומינה אבל נראה לי שלמרות פילוח הגיל המעניין והמסקרן (היה לך ממש משעמם אה L0L) שעשית באתר, אינך יכול להכליל ולטעון שזה עניין לגיל השלישי:
1. האם כל הנשים הדומיננטיות בארץ (ובעולם מה?) רשומות באתר שנוכל להתחייב לסטטיסטיקה כזאת? 2. האתר מגביל את הכניסה בגיל ככה שאין אפשרות לדגום בחורות צעירות. 3. דומיננטי/פסיבי זה או עניין מולד או עניין שנרכש בטווח הגילים 0-5 שנים (עדיין לא החלטתי בין השניים) ולא משהו ש"לומדים" עם הזמן. אפשר להתעורר בגיל מאוחר אבל זה עניין אימננטי. 4. אני מתנגד לביצוע סטטיסטיקות ביצורים תבוניים המשנים פניהם וצבעם מהאחד למשנהו. |
|
לולינה |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
היי היי ...!!!
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
לולינה • 5 ביולי 2005
אני בת 23
|
|
Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
Re: הגיל להתחיל
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
Dom_Quixote • 5 ביולי 2005
הפיל נחום כתב/ה: בהצצה חפוזה (עברתי חבר חבר) ברשימת החברים באתר
עברת חבר חבר על רשימה של כ-12,000 שמות? אם יורשה לי, מי היה ראש ממשלה בזמן שהתחלת במחקרך המעניין, בגין או שמיר? ושבו בנים לגבולם. כבוד, קיחוט |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
venus in our blood(שולטת) • 5 ביולי 2005
Dom_Quixote כתב/ה: הפיל נחום כתב/ה: בהצצה חפוזה (עברתי חבר חבר) ברשימת החברים באתר
עברת חבר חבר על רשימה של כ-12,000 שמות? אם יורשה לי, מי היה ראש ממשלה בזמן שהתחלת במחקרך המעניין, בגין או שמיר? ושבו בנים לגבולם. כבוד, קיחוט קיחוט היקר, ייתכן שהיה זה באותם ימים נפלאים ואבודים שייבשו את הביצות והמלכות דאז היו אותן מלכות בקוקו וסרפן. ייתכן והוא מחפש מלכות ספציפיות, אל נא תפריע לפילים במלאכתם החשובה! |
|
הפיל נחום(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
הפיל נחום(לא בעסק) • 5 ביולי 2005
[/quote]
עברת חבר חבר על רשימה של כ-12,000 שמות? קיחוט [/quote] ואו 12000 חברים זה הרבה! אך לצערי הרב אין מספיק מלכות באתר בשביל למשוך את תהליך ליותר ממספר דקות... |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
Tainted(לא בעסק) • 6 ביולי 2005
אני מוחה
יש פה גם הרבה בשנות ה-20 לחייהם! ולענייננו, אני חושבת שאיפשהו הדורות שהיו לפני הדורות שלנו ואחרינו, שהיו פחות פתוחים, הגילויים שלהם באים להם קצת יותר מאוחר, או שהם מגשימים את עצמם רק מאוחר. אולי כי המצפון שלהם יותר גדול, כי החינוך שלהם יותר נוקשה... היום כל ילדה בת 20 כבר יכולה למנות לך בדיוק מה היא אוהבת איך היא גומרת וכמה ס"מ פנימה הנקודת G שלה... כל דור יותר פתוח מהקודם, יש הרבה מתחת לגיל 18 שבעניין אך בגלל החוק אין אתה רואה אותן פה. |
|
המלכה קארינה(שולטת) |
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
המלכה קארינה(שולטת) • 6 ביולי 2005
אני בת 32 וכמעט 5 חודשים !!
גאה מאושרת ואפילו "מבוגרת" ותמיד טענתי - גיל זה רק מספר .... ו ... בהצלחה - פיל |
|
Double MooN(שולט) |
לפני 19 שנים •
9 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
9 ביולי 2005
Double MooN(שולט) • 9 ביולי 2005
למרות האוכלוסייה שאני רואה במועדון יש כמות לא קטנה של איזור ה20 שנמצאים בעסק.
ואני בכלל, לפי דעתי אני בין הצעירים ביותר כאן. *ששש* אל תגלו לאף אחד.. אני עוד לא 20..... *ששש* |
|