דיסוננס |
לפני 19 שנים •
12 ביולי 2005
מרד בקולנוע
לפני 19 שנים •
12 ביולי 2005
דיסוננס • 12 ביולי 2005
|
|
Tame |
לפני 19 שנים •
12 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
12 ביולי 2005
Tame • 12 ביולי 2005
קראתי את זה!
מרגש מאוד!! עדיין לא נכבה הניצוץ האחרון של התקווה... אולי עוד יצא משהו מהמדינה הזו |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 19 שנים •
12 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
12 ביולי 2005
crazy_toast(שולט){אליס} • 12 ביולי 2005
"התבקשתי להגיע רבע שעה לפני תחילת הסרט על מנת לאסוף את הכרטיסים לסרט במכשיר הייעודי", כתב עופר שהלך השבוע לראות את הסרט "מלחמת העולמות" בקולנוע "פאר", "בשעה 21:50 החל רצף של פרסומות שנמשך 35 דקות! במהלך רצף זה, שודרו להערכתי כ-60 עד 70 פרסומות."
זה בדיוק גם מה שקרה לי כשהלכתי לראות את מלחמת העולמות. זוועה פשוט. התייבשנו. ועוד הלכנו להצגה של 00:30. ויצאנו משם באיזה שלוש ומשהו לפנות בוקר. הכי נוראי היה שהיה שם פרסומות של הכתומים נגד ההתנתקות. לא האמנתי שמכניסים פוליטיקה גם לקולנוע. גררר. בשלב מסוים מישהו צעק על הסדרן אבל הוא רק טען שהוא לא יכול לעשות כלום. |
|
Tיפוס(שולט) |
לפני 19 שנים •
12 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
12 ביולי 2005
Tיפוס(שולט) • 12 ביולי 2005
crazy_toast כתב/ה: "התבקשתי להגיע רבע שעה לפני תחילת הסרט על מנת לאסוף את הכרטיסים לסרט במכשיר הייעודי", כתב עופר שהלך השבוע לראות את הסרט "מלחמת העולמות" בקולנוע "פאר", "בשעה 21:50 החל רצף של פרסומות שנמשך 35 דקות! במהלך רצף זה, שודרו להערכתי כ-60 עד 70 פרסומות."
זה בדיוק גם מה שקרה לי כשהלכתי לראות את מלחמת העולמות. זוועה פשוט. התייבשנו. ועוד הלכנו להצגה של 00:30. ויצאנו משם באיזה שלוש ומשהו לפנות בוקר. הכי נוראי היה שהיה שם פרסומות של הכתומים נגד ההתנתקות. לא האמנתי שמכניסים פוליטיקה גם לקולנוע. גררר. בשלב מסוים מישהו צעק על הסדרן אבל הוא רק טען שהוא לא יכול לעשות כלום. הכל בגלל שהשארת את השלט "off topic" בבית. |
|
דנדיליון(שולטת) |
לפני 19 שנים •
12 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
12 ביולי 2005
דנדיליון(שולטת) • 12 ביולי 2005
זה הופך להיות הסמל המסחרי שלי
|
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
12 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
12 ביולי 2005
מקבי(מתחלף) • 12 ביולי 2005
ראשי בתי-הקולנוע בארץ הם כלבים חמדניים. המחיר לכרטיס קולנוע יותר מהכפיל את עצמו בשנים האחרון, ואני לא שמתי לב שהייתה אינפלציה יותר מדי רצינית. האולמות נשארו אותם אולמות, אותם רמקולים, אותם מקרנים... הסרטים לעיתים קרובות מקוטעים, עקומים, סרוטים... בקיצור, תת-רמה בשביל הרבה מאוד כסף.
הלוואי והייתה קצת תחרות, קצת פחות מונופליזציה. אני מוריד סרטים מהרשת אי-מתי שאני יכול, צורב לחברים, ועושה מה שביכולתי בכדי להימנע מאולמות הקולונוע. ודרך-אגב - אותם 'כרטיסים מסובסדים' כביכול לגמלאים וחיילים - בולשיט מוחלט ושקר. |
|
Rocco(שולט) |
לפני 19 שנים •
12 ביולי 2005
זה שצעק על הסדרן
לפני 19 שנים •
12 ביולי 2005
Rocco(שולט) • 12 ביולי 2005
במלחמת העולמות זה אני
רק שזה היה בקולנוע מרגליות ניחה פרסומות אבל תעמולה פוליטית סאמק |
|
scorpio king(שולט) |
לפני 19 שנים •
12 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
12 ביולי 2005
scorpio king(שולט) • 12 ביולי 2005
מקבי כתב/ה: ראשי בתי-הקולנוע בארץ הם כלבים חמדניים. המחיר לכרטיס קולנוע יותר מהכפיל את עצמו בשנים האחרון, ואני לא שמתי לב שהייתה אינפלציה יותר מדי רצינית. האולמות נשארו אותם אולמות, אותם רמקולים, אותם מקרנים... הסרטים לעיתים קרובות מקוטעים, עקומים, סרוטים... בקיצור, תת-רמה בשביל הרבה מאוד כסף.
הלוואי והייתה קצת תחרות, קצת פחות מונופליזציה. אני מוריד סרטים מהרשת אי-מתי שאני יכול, צורב לחברים, ועושה מה שביכולתי בכדי להימנע מאולמות הקולונוע. ודרך-אגב - אותם 'כרטיסים מסובסדים' כביכול לגמלאים וחיילים - בולשיט מוחלט ושקר. כן זה נכון ואין ספק שבג.ג עברו את הגבול עם הזמן שמוקדש לפירסום אבל כל קריאות העליהום הפופוליסטי הזה כאן וגם שם בYNETלמען האמת עוברות כל גבול סביר. בכל מקרה אני לא חושב שאני אחדש כאן למישהו משהו אם אני אומר שאפשר ,ומי שביקר בחייו בבית קולנוע יודע זאת היטב, לאחר להקרנה גם ב15 - 20 דקות מבלי שהסדרן ירשום לך איחור בפנקס שלו וישלח אותך למנהל. 35 דקות הם אכן זמן המתנה מוגזם אבל יש טרגדיות גדולות מזה. אני חייב להגיד לך לך מקבי לידיעתך שבערך כמעט כל דבר כאן שכתבת הוא לא נכון. לזה שאתה מוריד סרטים מהאי מיול אני דווקא מאמין..... בעלי בתי הקולנוע לא חמדנים. העסקים בגדול אומנם רווחיים בסופו של דבר (עדיין) אבל זה רחוק מאוד מלהיות מכונה להדפסת כסף. עליית המחיר בשנים האחרונות רחוקה מלהכפיל את עצמה. במקרה הטוב היא הייתה קצת יותר גבוהה משיעור האינפלציה. האולמות הם כלל לא אותם אולמות והתחרות בענף כיום באזור המרכז לפחות היא החריפה ביותר שידע הענף מעודו. סינמה סיטי החדיר סטנדרטים חדשים לגמרי ולמעשה שבר את השוק במידה לא מעטה וגרם לבעלי בתי קולנוע מתחרים להמשיך ולהשקיע בבניית אולמות קולנוע חדשים, לפעמים על חשבון ישנים שנסגרים או שהופכים ללא רלוונטיים. אם יש בעיה בבתי הקולנוע היא לא של איכות העותקים בדרך כלל ,אלא של מקרינים לא מנוסים שנוטים מידי פעם להקרין סרטים לא בפוקוס או מתקשים בצד הטכני של הפעלת המקרן כהלכה בגלל חוסר ניסיון. מניסיון שלי רוב הקהל בדרך כלל גם לא שם לב למרבה הצער לתופעה הזו אלא אם היא ממש חמורה. מציאות השטח היא כזו שכיום התחרות בענף בתי הקולנוע באיחוד באזור המרכז היא אולי מהחריפות שידע הענף. מי שמתלונן בדרך כלל אלו בכיינים מקצועיים. לא מעט אולמות הקולנוע שנפתחו בשנים האחרונות כאן עומדים בכבוד ואף למעלה מזה בכל סטנדרט בינלאומי. ברור אבל שלא כל האולמות ברמה שווה. יש לא מעט אולמות ישנים ולא מושקעים אבל אף אחד לא מכריח את הצופים לבחור דווקא בהם. אין ספק שלהוריד סרט בחינם באי מיול תמיד יהיה זול יותר מלשלם עליו בקולנוע ובזה בסופו של דבר אף בית קולנוע לא יוכל להתחרות. |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
12 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
12 ביולי 2005
Tame • 12 ביולי 2005
סקורפיו קינג...
אני לא חושב שבעלי הבתי הקולנוע כאלו מסכנים ושכולנו צריכים להצדיע להם, אבל אני לא רוצה להיכנס לזה כי אין לי שום דבר נגד בתי הקולנוע בפרט אלא נגד התופעה שהם מייצגים בשרשור הזה. אבל רק רציתי לומר שכשאני הייתי ילד אני זוכר שמחיר לכרטיס קולנוע היה 12 וחצי שקל (זה היה ביום הראשון שאני וחברים שלי הלכנו לבד לראות סרט - ראינו "מותק היילדים התנפחו", סרט ההמשך של "מותק הילדים התכווצו" וזה היה בפעם השניה.. הסרט לא משהו אגב). כיום כרטיס עולה 30 שקל ובמקומות מסויימים יותר. ואגב, אני לא כזה מבוגר, זה אולי היה לפני יותר מ10 שנים אבל זה גם יותר מהכפלה במחיר. נ.ב אני ממש בעד בתי קולנוע קטנים שמקרינים סרטים שאינם שוברי קופות הוליוודים אלא משהו אחר קצת שהרבה אנשים אוהבים. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
14 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
14 ביולי 2005
מקבי(מתחלף) • 14 ביולי 2005
ציטוט: סינמה סיטי החדיר סטנדרטים חדשים לגמרי ולמעשה שבר את השוק
ולשם אני הולך כל אימת שאני יכול - כי יש תמורה לאגרה. אבל בשאר בתי-הקלונוע סתם העלו מחירים בלי להעלות רמה. זה משהו, דרך-אגב, שנפוצ בכל השוק הישראלי. החל מחברות סלולר שמתאמות מחירים ומעלות אותם ברמות מטורפות, וחברות שיווק מכוניות (שעולות פי שתיים מאשר בחו"ל), אלקטרוניקה, חברות כבלים וטלוויזיה בלווין, ואחרים... הצרכן הישראלי, כמה שהוא יהודי וישראלי 'לא פראייר' לכאורה, משלם ביוקר על מה שכל אחד אחר במדינות מערביות אחרות משלם הרבה פחות, ולרוב גם מקבל הרבה יותר. |
|